0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Damien, γνωρίζεις κάτι ή είναι η δική σου ερμηνεία στα δεδομένα;
προσωπικη εκτιμηση παντα.
Παράθεση από: Damien στις Ιουλίου 05, 2013, 08:41:18 pmΠαράθεση από: vadi στις Ιουλίου 05, 2013, 08:30:15 pmΘεωρώ ανέφικτο το 4100 να καλυφθεί από ΠΕ11, ΠΕ19-20,ΠΕ06, ΠΕ05, ΠΕ08 στην α/θμια.Τώρα πως θα βγουν ΠΕ11 ΚΑΙ ΠΕ19-20 και υπεράριθμοι δεν μπορώ να το κατανοήσω, όπως και το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός τους. Προσωπική μου άποψη, το ρεπορτάζ είναι για τα μπάνια!ΥΓ. Σήμερα μου έλεγε ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων ότι αν μετακινήσει π.χ 1000 ΠΕ11 στην α/θμια θα έχει κενά η β/θμια. Να θυμίσω ότι φέτος πήρε περίπου 400 ΠΕ11 αναπληρωτές και να προσθέσω τα 321 νέα δημοτικά ΕΑΕΠ που θα χρειαστούν άλλους τόσους περίπου.Mια χαρα βγαινουν τα νουμερα. Συναδελφοι, οι 2000 υπαλληλοι του Παιδειας που θα τεθουν σε διαθεσιμοτητα θα αφορουν κυριως εκπαιδευτικους, προσωπικη εκτιμηση παντα. Δε μας το κάνεις... πενηνταράκια;
Παράθεση από: vadi στις Ιουλίου 05, 2013, 08:30:15 pmΘεωρώ ανέφικτο το 4100 να καλυφθεί από ΠΕ11, ΠΕ19-20,ΠΕ06, ΠΕ05, ΠΕ08 στην α/θμια.Τώρα πως θα βγουν ΠΕ11 ΚΑΙ ΠΕ19-20 και υπεράριθμοι δεν μπορώ να το κατανοήσω, όπως και το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός τους. Προσωπική μου άποψη, το ρεπορτάζ είναι για τα μπάνια!ΥΓ. Σήμερα μου έλεγε ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων ότι αν μετακινήσει π.χ 1000 ΠΕ11 στην α/θμια θα έχει κενά η β/θμια. Να θυμίσω ότι φέτος πήρε περίπου 400 ΠΕ11 αναπληρωτές και να προσθέσω τα 321 νέα δημοτικά ΕΑΕΠ που θα χρειαστούν άλλους τόσους περίπου.Mια χαρα βγαινουν τα νουμερα. Συναδελφοι, οι 2000 υπαλληλοι του Παιδειας που θα τεθουν σε διαθεσιμοτητα θα αφορουν κυριως εκπαιδευτικους, προσωπικη εκτιμηση παντα.
Θεωρώ ανέφικτο το 4100 να καλυφθεί από ΠΕ11, ΠΕ19-20,ΠΕ06, ΠΕ05, ΠΕ08 στην α/θμια.Τώρα πως θα βγουν ΠΕ11 ΚΑΙ ΠΕ19-20 και υπεράριθμοι δεν μπορώ να το κατανοήσω, όπως και το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός τους. Προσωπική μου άποψη, το ρεπορτάζ είναι για τα μπάνια!ΥΓ. Σήμερα μου έλεγε ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων ότι αν μετακινήσει π.χ 1000 ΠΕ11 στην α/θμια θα έχει κενά η β/θμια. Να θυμίσω ότι φέτος πήρε περίπου 400 ΠΕ11 αναπληρωτές και να προσθέσω τα 321 νέα δημοτικά ΕΑΕΠ που θα χρειαστούν άλλους τόσους περίπου.
Οχι λέω ξεκάθαρα να τρομοκρατηθούν οι 2 κλάδοι και να δηλώσουν παντού αν βγει νέα εγκύκλιος ή κάποια τροποποίηση...ΥΓ. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει βέβαια. είναι δικαίωμα του. Δεν έχω πληροφόρηση αλλά αυτή η εμμονή με ειδικότητες που παίζουν μπάλα σε δβθμια και αβθμια μου φαίνεται ολίγον γελοία. Προσωπική εκτίμηση...
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 05, 2013, 08:46:52 pmΠαράθεση από: Damien στις Ιουλίου 05, 2013, 08:41:18 pmΠαράθεση από: vadi στις Ιουλίου 05, 2013, 08:30:15 pmΘεωρώ ανέφικτο το 4100 να καλυφθεί από ΠΕ11, ΠΕ19-20,ΠΕ06, ΠΕ05, ΠΕ08 στην α/θμια.Τώρα πως θα βγουν ΠΕ11 ΚΑΙ ΠΕ19-20 και υπεράριθμοι δεν μπορώ να το κατανοήσω, όπως και το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός τους. Προσωπική μου άποψη, το ρεπορτάζ είναι για τα μπάνια!ΥΓ. Σήμερα μου έλεγε ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων ότι αν μετακινήσει π.χ 1000 ΠΕ11 στην α/θμια θα έχει κενά η β/θμια. Να θυμίσω ότι φέτος πήρε περίπου 400 ΠΕ11 αναπληρωτές και να προσθέσω τα 321 νέα δημοτικά ΕΑΕΠ που θα χρειαστούν άλλους τόσους περίπου.Mια χαρα βγαινουν τα νουμερα. Συναδελφοι, οι 2000 υπαλληλοι του Παιδειας που θα τεθουν σε διαθεσιμοτητα θα αφορουν κυριως εκπαιδευτικους, προσωπικη εκτιμηση παντα. Δε μας το κάνεις... πενηνταράκια;Για εξηγησε, τι σε προβληματιζει...
Αρβανιτόπουλος: Δεν θα υπάρξει απόλυση στο υπουργείο ΠαιδείαςΟ πολύς εφυσηχασμός μπορεί να είναι παραπλανητικός...
Παράθεση από: Damien στις Ιουλίου 05, 2013, 08:51:48 pmΓια εξηγησε, τι σε προβληματιζει...Ο προβληματισμός μου είναι διαφορετικός από του vadi. Σαφώς και θεωρώ ότι οι μετατάξεις καλύπτονται από τον αριθμός των πλεοναζόντων της β'θμιας σε πανελλήνια κλίμακα. Για λόγους οικονομίας χρόνου δε θα παραθέσω νούμερα. Η απορία μου είναι πως θα προκύψουν αυτές οι 2.000, δηλαδή με ποια διαδικασία επιλογής.
Για εξηγησε, τι σε προβληματιζει...
@perstikos_kavΑν εννοείς εμένα να σου πω...Αποψη μου είναι ότι εκπαιδευτικοί ΠΕ δεν απολύονταιΕπίσης η διαθεσιμότητα και η κινητικότητα έχει αποκτήσει άλλο νόημα.
αρα κανένας μας δεν έχει τρανταχτά επιχειρήματα. Δουλεύουμε με εκτιμήσεις.Ο καθένας το βλέπει από την σκοπιά του όσο η μπιλίτσα στην ρουλέτα γυρίζει και όλοι ποντάρουμε.Οταν η μπιλίτσα θα σταθεί θα κάνουμε ταμείο...Και κάνω εγώ την ερώτηση. Τόσοι εδώ μέσα είμαστε στον χώρο της εκπαίδευσης και δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει. Και το ξερουν μόνο ο Υπουργός και οι δημοσιογράφοι...Εντάξει άμα κάνω και 1000 σενάρια κάποιο θα βγει δεν μπορεί...