0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μόλις διάβασα στο Πρώτο Θέμα όχι ότι η τρόικα δε δέχεται τις άμεσες μετατάξεις των εκπαιδευτικών και των δημοτικών αστυνομικών, αλλά ότι δε δέχεται οι άμεσες μετατάξεις να συνυπολογιστούν στην κινητικότητα, κι ότι το βάρος για την εξεύρεση των 12.500 πέφτει πλέον στους ΟΤΑ. Ο καθένας λέει το κοντό και το μακρύ του.
Ο Αυτιάς δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος δημοσιογράφος του κόσμου...πάντως οι μετατάξεις στην Αθμια είναι κλειδωμένες και όπως και να γίνουν με ή χωρίς διαθεσιμότητα είναι τρόπον τινά "εξασφαλισμένες" αφού μετακινούμαστε από σχολείο σε σχολείο...αυτές που είναι...ασαφείς είναι οι 2.500...που επαναλαμβάνω μακάρι να είναι των Ε.Τ (σ.σ αποσπασμένοι σε βουλευτές με άδειες ανευ για χρόνια κτλ...) Καθηγητές είμαστε όχι ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ!
Πάντως όπως και να έχει παραμένουμε άπραγοι και θα φάμε όρθιοι, για να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρικό όρο, το γκολ.Μόνο και μόνο για τους συνάδελφους αναπληρωτές που θα μείνουν άνεργοι έπρεπε να κουνηθεί το υπουργείο. Αλλά τι λέω τώρα είπαμε ανθρωπάκια καταντήσαμε, και περιμένει ο καθένας να σωθεί και ότι βρέξει ας κατεβάσει για το διπλανό του.ΥΓ Να δούμε οι δημοσιογραφίσκοι πόσα σενάρια θα παίξουν και σήμερα...nikitas, έγραψες, με το παγκόσμια πρώτη!
Παράθεση από: vadi στις Ιουλίου 06, 2013, 09:25:13 amΠάντως όπως και να έχει παραμένουμε άπραγοι και θα φάμε όρθιοι, για να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρικό όρο, το γκολ.Μόνο και μόνο για τους συνάδελφους αναπληρωτές που θα μείνουν άνεργοι έπρεπε να κουνηθεί το υπουργείο. Αλλά τι λέω τώρα είπαμε ανθρωπάκια καταντήσαμε, και περιμένει ο καθένας να σωθεί και ότι βρέξει ας κατεβάσει για το διπλανό του.ΥΓ Να δούμε οι δημοσιογραφίσκοι πόσα σενάρια θα παίξουν και σήμερα...nikitas, έγραψες, με το παγκόσμια πρώτη!Μάλλον έχω... λαλήσει! Μου θυμίζω ένα συνάδελφο δάσκαλο, ο οποίος ήταν αναπληρωτής σε ορεινό χωριό της Καρύστου με δύο μαθητές και όταν ήθελε να κλείσει το σχολείο για να πάει να δει την οικογένεια -με την ανοχή του διευθυντή του ΠΥΣΠΕ φυσικά, λόγω της... ιδιάζουσας θέσης του- αφού δεν είχε κανέναν να μιλήσει και ήταν ο ίδιος διευθυντής του εαυτού του, μονοθέσιο το σχολείο γαρ, έστηνε διαλόγους με τον εαυτό του.-Κύριε διευθυντά, θέλω μερικές μέρες άδεια να πάω στους Φούρνους να δω την οικογένεια (εκεί ήταν η δασκάλα γυναίκα του και η κόρη του, όπου ήμουν κι εγώ).-Άδεια, ε; Έχεις πολύ καιρό να δεις τους δικούς σου, παιδί μου;-Μήνες, κύριε διευθυντά.-Ε, τότε να πας παιδί μου.Τρελό γέλιο!