0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή είμαστε εμείς κουτοπόνηροι νομίζουμε ότι μπορούμε να πιάσουμε κορόιδο όλο το σύμπαν. Νομίζαμε ότι με το να μετατάξουμε καθηγητές από τη β'βάθμια στην α'βάθμια θα τους πείθαμε ότι αυτό είναι διαθεσιμότητα. Αφού αυτοί ζητάνε απολύσεις.
Παρακολούθησα μέρος της εκπομπής του Αυτιά. Ίσως και να με γέλασαν τα αυτιά μου. Ο ευρισκόμενος σε ύπνωση πρόεδρος της ΟΛΜΕ, πρότεινε οι αποσμένοι εκπαιδευτικοί του υπουργείου να μεταταγούν σε θέσεις διοικητικών με το σκεπτικό ότι ύστερα από τόσα χρόνια μακριά από την τάξη, είναι δύσκολο να επανέλθουν σε αυτή! Ζήτησε δηλαδή την πλήρη δικαίωση της βισματοκρατίας! Δεν άκουσα παρόμοια πρόταση όμως για όσους εκπαιδευτικούς κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα-απόλυση
Για να το πάμε άλλη μία φορά.Το πρόβλημα δεν είναι πως θα σωθούμε και ποιοι θα σωθούμε.Το πρόβλημα είναι ότι ΟΛΑ τα Υπουργεία θα συνεισφέρουν.Ο Υπουργός χτες μίλησε για τους 12500 θα ήταν από το πρώην Υπουργείο Παιδείας 7500 κόσμος.Στις 25000 πόσοι;Επίσης δεν έχετε καταλάβει κάτι.Για να προσληφθείς μετά την διαθεσιμότητα πρέπει να υπάρχει θέση αντίστοιχων προσόντων.Η ερώτηση είναι η εξής...Έχετε τα ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ των Υπουργείων;Οι θέσεις που είναι κενές ανταποκρίνονται στα προσόντα σας και στην εργασιασκή σχέση σας (Μόνιμοι Υπάλληλοι);
Και πώς θα επιλεγούν; με το Π.Δ όποιος δεν έχει ώρες κ.λ.π; με κριτήρια ;
Να σημειώσω ότι σε συνομιλία που είχα με διευθυντή α/θμιας της περιοχής μου , μου είπε ότι ούτε στα παλιά ΕΑΕΠ έχουν δοθεί οργανικές. Το μεταφέρω με επιφύλαξη.panos161 τα γνωρίζουμε αυτά τα κριτήρια που είχαν σκεφθεί;