0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερα στη συνάντηση των 2 υπουργών με την ΠΟΕ ΟΤΑ έξω ήταν όλοι οι εργαζόμενοι και φώναζανΕσείς την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, πόσοι θα είστε στο Μαρούσι; Πόσοι; Πόσοι;
Οποιος δεν εχει καταλάβει οτι εδω παίζεται το ο θάνατος σου-η ζωή μου ειναι μέλλον νυχτωμενος. Ο κλάδος μας μαζι με τους δασκαλους εχει 150000 εργαζόμενοι. Λέτε να μη μπορούν μέχρι και κυβερνηση να ρίξουν? Η ΔΟΕ βεβαια εχει τα δικά της αλλα θα μπορούσαμε με κοινές δυναμικές καταλήψεις να περάσουμε το μήνυμα κατω τα χέρια απο την παιδεία γιατι κανενα σχολειο δε θα ανοίξει το Σεπτέμβρη!
Είναι μια περίπτωση που έχει ακουστεί και από ανώτερα στελέχη ότι θα μπουν σε διαθεσιμότητα αυτοί που δεν μπαίνουν σε τάξη. Υποστηρίχτηκε σήμερα και από συνδικαλιστή της ΟΛΜΕ μίλησε για περίπου 1700 και στις δυο βαθμίδες, σε συνάντηση που είχαν μαζί του κάποιοι συνάδελφοι. ( αν προκριθεί να μην την πληρώσουν οι πραγματικά αδυνατούντες, είναι άδικο ).Προσωπική εκτίμηση, δεν κινδυνεύουν μόνο δυο ειδικότητες.
Στην ΠΟΕ-ΟΤΑ οι φιλοκυβερνητικές παρατάξεις κατέχουν την πλειοψηφία, εντούτοις αντέδρασε σύσσωμο και άμεσα νομίζω το συνδικαλιστικό τους όργανο.
Δυστυχώς, πολλοί δεν μπορούν πια λόγω της οικονομικής τους κατάστασης να κάνουν ούτε 1 ημέρα απεργία.
Αγαπητοί συνάδελφοι,Είμαι διορισμένη με τον τελευταίο ΑΣΕΠ αλλά δε θα διαχωρίσω με κανένα τρόπο τη θέση μου από τους υπόλοιπους συναδέλφους που διορίστηκαν αξιοκρατικά με τους εκάστοτε τρόπους διορισμού που θεσμοθετούσε η εκάστοτε κυβέρνηση. Το πανηγύρι ΑΣΕΠιτες και μη-ΑΣΕΠιτες πρέπει να τελειώσει γιατί ο στόχος είναι να διαλύσουν την κοινωνία μας συνολικά.Μπείτε στην κεντρική σελίδα του ΑΣΕΠ και θα σας λυθούν πολλές απορίες.Δείτε τις λίστες με τα ονόματα διοικητικών υπαλλήλων που βγήκαν σε διαθεσιμότητα μέσα στην τρέχουσα χρονιά.Δείτε πως γίνεται η μοριοδότηση....