0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και οι 500+ πληροφορικής πουυυυ πήγαν οεο??
Μεταφέρω ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ από γκρουπ του fbook (ΑΣΕΠΙΤΩΝ).""Mια μικρη ανεπίσημη ενημέρωση που είχα χωρις φυσικα να είναι κάτι δεδομένο. Οι 1900τοσοι εκπαιδευτικοί που θα βγουν σε διαθεσιμότητα είναι: 1400 περιπου που με δικη τους υπαιτιότητα δεν μπαίνουν στην τάξη και 400 περίπου πληροφορικάριοι Τ.Ε. το τονίζω Τ.Ε. για τους οποίους λέγεται ότι ο κλάδος ΤΕ θα καταργηθεί. Σημειώνω ότι σο αριθμός 1400 πουδεν μπαίνουν στην τάξη αφορά
Παράθεση από: athnitsop στις Ιουλίου 09, 2013, 05:18:56 pmΗ απογοήτευσή μου για μια ακομά φορά τεράστια. Για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι ότι όλοι σας θα ξεχάσετε τα πάντα μόλις ανακοινωθούν οι "λίστες" και θα γυρίσετε πίσω στις φωλιές σας, ανακουφισμένοι που τη γλυτώσατε κι αυτή τη φορά. Το Σεπτέμβη θα ανοίξουν κανονικά τα σχολεία και που και που θα λέτε και ένα "Τι να κάνει ο Γιώργος; Καλό παιδί ήτανε.". Να θυμάστε όμως ότι στις επόμενες φάσεις θα έχετε 2000 λιγότερους συνανθρώπους σας να σας στηρίξουν. Και την επόμενη 5000 λιγότερους. Και την επόμενη θα είστε μόνοι σας. Καλή σας τύχη "συνάδελφοι".Δε νομίζω το Σεπτέμβρη να είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα στα σχολεία. Το πάρτυ θα συνεχιστεί και του χρόνου. Σειρά θα έχουν της α/βάθμιας με τα 8χτάρια τμήματα της επαρχίας. Οπότε κανένας πλέον δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής, ακόμα και αυτός με 12 χρόνια προϋπηρεσίας.
Η απογοήτευσή μου για μια ακομά φορά τεράστια. Για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι ότι όλοι σας θα ξεχάσετε τα πάντα μόλις ανακοινωθούν οι "λίστες" και θα γυρίσετε πίσω στις φωλιές σας, ανακουφισμένοι που τη γλυτώσατε κι αυτή τη φορά. Το Σεπτέμβη θα ανοίξουν κανονικά τα σχολεία και που και που θα λέτε και ένα "Τι να κάνει ο Γιώργος; Καλό παιδί ήτανε.". Να θυμάστε όμως ότι στις επόμενες φάσεις θα έχετε 2000 λιγότερους συνανθρώπους σας να σας στηρίξουν. Και την επόμενη 5000 λιγότερους. Και την επόμενη θα είστε μόνοι σας. Καλή σας τύχη "συνάδελφοι".
Όχι φίλε μου. Ούτε καν οι ΤΕ01.13 έφυγαν.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΙΣΤΕΣΕύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους μας, γιατί τον οφείλουμε μέχρι να αποκατασταθούν οι συνάδελφοί μας