0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να πω, πετάω από τη χαρά μου.Είμαστε στα καλά μας; Πε19 είμαι, αλλά δεν καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι θα έρθει γρήγορα και η "στιγμή μας";Είναι δυνατόν να πανηγυρίζω που θα πεινάσουν άτομα, μόνο και μόνο επειδή ΕΤΥΧΕ να μην είμαι εγώ;Αυτοί οι άνθρωποι, συνάδελφοι είτε ΤΕ13.01, είτε ΤΕ13.00001 θα απολυθούν! Πως να χαρώ;Αγώνα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
συγχαρητηρια patreas. οι υπολοιποι παλι το παιζετε δικαιωμενοι; τα λεγατε αλλα δεν τ ακουγαμε! χαρειτε οσο μπορειτε. σιγα σιγα ερχεται το τελος οσων μπηκαν απ την πισω πορτα που λεει κι ο κουλης. μονο οι ασεπιτες θα μεινουν στο τελος στα σχολεια. οι υπολοιποι καθηστε με την ολμε σας
Δεν υπάρχει δυνατότητα απόλυσης εκπαιδευτικού εκτός από μια: κατάργηση ειδικότητας των ΕΠΑΛ (γιατί μάθημα γυμνασίου-λυκείου δεν μπορεί να καταργηθεί). Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να τεθούν σε διαθεσιμότητα/απολυθούν όλοι οι καθηγητές της ειδικότητας αυτής.Επίσης μπορεί μέσω της κινητικότητας να μετακινήσει τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς σε άλλες θέσεις του δημοσίου. Αν κάποιοι από τους φορείς αυτούς στη συνέχεια κλείσουν, τότε μπορεί να απολύσει.Μόνο αυτοί οι 2 δρόμοι προβλέπονται για να είμαστε στα πλαίσια του Συντάγματος.
δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι χαίρονται. Κι αυτοί οι συνάδελφοι ψυχή έχουν.