0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 09, 2013, 07:49:24 pmΠαράθεση από: τυχερούλα2 στις Ιουλίου 09, 2013, 07:47:21 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 09, 2013, 07:45:39 pmΠαράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 09, 2013, 07:41:44 pmΔυστυχώς δεν πέφτω από τα σύννεφα... είχαν διαρρεύσει από το 2009, όταν υπηρετούσα σε ΕΠΑΛ τέτοια σενάρια... Πάλι ο Κοτσυφάκης δεν γνώριζε και δεν είχε τίποτε στα χέρια του...Από την εποχή της Διαμαντοπούλου είχαν φωτογραφηθεί συγκεκριμένες ειδικότητες, πχ κομμώτριες, αργυροχρυσοχόοι. Για τους γιατρούς όμως δεν το περίμενα. Αποτελεί τιμή για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση να διδάσκουν τα παιδιά και τέτοιοι επιστήμονες.- το 55% των εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα υπάγεται σε κλάδους με ειδικότητες απαραίτητες και αναγκαίες των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και των σχετικών Μονάδων Υγείας. Γεγονός που προμηνύει την αξιοποίησή τους και την επαναπροσληψή τους στις Υπηρεσίες υγείας του σχετικού Υπουργείου τους προσεχείς μήνες.Και οι πολλοί αναπληρωτές γιατροί, οδοντίατροι, νοσηλευτές που δούλευαν χρόνια στον τομέα αυτό;Ολοι αυτοι εξασκουν ελευθερο επαγγελμα, δε βασιζονται στο μισθο του ΕΠΑΛ.
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Ιουλίου 09, 2013, 07:47:21 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 09, 2013, 07:45:39 pmΠαράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 09, 2013, 07:41:44 pmΔυστυχώς δεν πέφτω από τα σύννεφα... είχαν διαρρεύσει από το 2009, όταν υπηρετούσα σε ΕΠΑΛ τέτοια σενάρια... Πάλι ο Κοτσυφάκης δεν γνώριζε και δεν είχε τίποτε στα χέρια του...Από την εποχή της Διαμαντοπούλου είχαν φωτογραφηθεί συγκεκριμένες ειδικότητες, πχ κομμώτριες, αργυροχρυσοχόοι. Για τους γιατρούς όμως δεν το περίμενα. Αποτελεί τιμή για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση να διδάσκουν τα παιδιά και τέτοιοι επιστήμονες.- το 55% των εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα υπάγεται σε κλάδους με ειδικότητες απαραίτητες και αναγκαίες των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και των σχετικών Μονάδων Υγείας. Γεγονός που προμηνύει την αξιοποίησή τους και την επαναπροσληψή τους στις Υπηρεσίες υγείας του σχετικού Υπουργείου τους προσεχείς μήνες.Και οι πολλοί αναπληρωτές γιατροί, οδοντίατροι, νοσηλευτές που δούλευαν χρόνια στον τομέα αυτό;
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 09, 2013, 07:45:39 pmΠαράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 09, 2013, 07:41:44 pmΔυστυχώς δεν πέφτω από τα σύννεφα... είχαν διαρρεύσει από το 2009, όταν υπηρετούσα σε ΕΠΑΛ τέτοια σενάρια... Πάλι ο Κοτσυφάκης δεν γνώριζε και δεν είχε τίποτε στα χέρια του...Από την εποχή της Διαμαντοπούλου είχαν φωτογραφηθεί συγκεκριμένες ειδικότητες, πχ κομμώτριες, αργυροχρυσοχόοι. Για τους γιατρούς όμως δεν το περίμενα. Αποτελεί τιμή για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση να διδάσκουν τα παιδιά και τέτοιοι επιστήμονες.- το 55% των εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα υπάγεται σε κλάδους με ειδικότητες απαραίτητες και αναγκαίες των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας και των σχετικών Μονάδων Υγείας. Γεγονός που προμηνύει την αξιοποίησή τους και την επαναπροσληψή τους στις Υπηρεσίες υγείας του σχετικού Υπουργείου τους προσεχείς μήνες.
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 09, 2013, 07:41:44 pmΔυστυχώς δεν πέφτω από τα σύννεφα... είχαν διαρρεύσει από το 2009, όταν υπηρετούσα σε ΕΠΑΛ τέτοια σενάρια... Πάλι ο Κοτσυφάκης δεν γνώριζε και δεν είχε τίποτε στα χέρια του...Από την εποχή της Διαμαντοπούλου είχαν φωτογραφηθεί συγκεκριμένες ειδικότητες, πχ κομμώτριες, αργυροχρυσοχόοι. Για τους γιατρούς όμως δεν το περίμενα. Αποτελεί τιμή για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση να διδάσκουν τα παιδιά και τέτοιοι επιστήμονες.
Δυστυχώς δεν πέφτω από τα σύννεφα... είχαν διαρρεύσει από το 2009, όταν υπηρετούσα σε ΕΠΑΛ τέτοια σενάρια... Πάλι ο Κοτσυφάκης δεν γνώριζε και δεν είχε τίποτε στα χέρια του...
Ο γραμματέας της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης έχει ειδικότητα ιατρικών εργαστηρίων. Θα μεταταχθεί και αυτός; Θα αντιδράσει;
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Ιουλίου 09, 2013, 08:02:21 pmgreen οι αναπληρωτές όλων των ειδικοτήτων είναι καμμένο χαρτί... φέτος θα γίνουν μόνο 2000 προσλήψεις αναπληρωτών γενικά (αν θυμάμαι καλά το νούμερο) και φυσικά θα είναι κατά το πλείστον δάσκαλοι, διότι μόνο εκεί υπάρχουν κενά. Απλά όπως κοιμούνται πολλοί όρθιοι, έτσι κοιμούνται και πολλοί επι χρόνια αναπληρωτές που θεωρούν και φέτος σίγουρη την πρόσληψή τους.Το χαρτί πριν καεί , μπορείς να το σβήσεις αν είσαι εκεί και θέλεις...Δεν είδα κανένα μόνιμο να κλαίει για τους αναπληρωτές που δε θα επαναπροσληφθούν. Τους θυσίασαν ευκολότατα για τις θέσεις των μονίμων, χωρίς διαπραγμάτευση (φτου κακά!). Όμως το αδηφάγο τέρας δεν χόρτασε και πίνει κι άλλο αίμα. Όποιος νιώθει τυχερός επειδή απλά τη γλύτωσε προσωρινά ή πιστεύει ότι δεν κινδυνεύει (12ετία , "βασικές" ειδικότητες , οργανική κ.λ.π.) και επομένως δεν τον αφορά το ζήτημα , άρα δεν κάνει τίποτα , όταν θα έρθει η σειρά του δε θα υπάρχει κανένας άλλος να του συμπαρασταθεί στον αγώνα του. Άσε που θά 'ναι και τελευταίος στη σειρά του ΟΑΕΔ... Γι αυτό λοιπόν όλοι στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν ( ; ) καταρχήν τώρα και στη συνέχεια το Σεπτέμβριο. Σε τελική ανάλυση μόνιμοι ηταν οι άνθρωποι , όχι αναπληρωτές για να μην κάνετε τίποτα..
green οι αναπληρωτές όλων των ειδικοτήτων είναι καμμένο χαρτί... φέτος θα γίνουν μόνο 2000 προσλήψεις αναπληρωτών γενικά (αν θυμάμαι καλά το νούμερο) και φυσικά θα είναι κατά το πλείστον δάσκαλοι, διότι μόνο εκεί υπάρχουν κενά. Απλά όπως κοιμούνται πολλοί όρθιοι, έτσι κοιμούνται και πολλοί επι χρόνια αναπληρωτές που θεωρούν και φέτος σίγουρη την πρόσληψή τους.
Όσοι ΠΕ04 έχουν οργανική σε ΕΠΑΛ/ΤΕΕ πρέπει να διαβάσουν το παρακάτωέγγραφο στις σελίδες 22 και 24 και μετά:http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/texnologiko_lykeio_110826.pdfΑν εφαρμοστεί όπως προτείνεται το Τεχνολογικό Λύκειο θα γίνει μπαράζ χαμένων ωρών ΠΕ04γιατί θα υπάρχει μόνο Φυσική 2 ώρες και Χημεία 1 ώρα την εβδομάδα και ΜΟΝΟΝ στην Α Λυκείου !Μετά το κενό ............Σκεφτείτε πόσες ειδικότητες ΠΕ04 διδάσκουν στα ΕΠΑΛ και μετρήστε υπεράριθμους που θα προκύψουν μετά
Γιατί δεν μπορούν να γίνουν ακόμη απολύσεις μονίμων εκπαιδευτικώνalfavitahttp://www.alfavita.gr/apopsi/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD
Παράθεση από: vasbio στις Ιουλίου 09, 2013, 08:15:47 pmΠαράθεση από: τυχερούλα2 στις Ιουλίου 09, 2013, 08:02:21 pmgreen οι αναπληρωτές όλων των ειδικοτήτων είναι καμμένο χαρτί... φέτος θα γίνουν μόνο 2000 προσλήψεις αναπληρωτών γενικά (αν θυμάμαι καλά το νούμερο) και φυσικά θα είναι κατά το πλείστον δάσκαλοι, διότι μόνο εκεί υπάρχουν κενά. Απλά όπως κοιμούνται πολλοί όρθιοι, έτσι κοιμούνται και πολλοί επι χρόνια αναπληρωτές που θεωρούν και φέτος σίγουρη την πρόσληψή τους.Το χαρτί πριν καεί , μπορείς να το σβήσεις αν είσαι εκεί και θέλεις...Δεν είδα κανένα μόνιμο να κλαίει για τους αναπληρωτές που δε θα επαναπροσληφθούν. Τους θυσίασαν ευκολότατα για τις θέσεις των μονίμων, χωρίς διαπραγμάτευση (φτου κακά!). Όμως το αδηφάγο τέρας δεν χόρτασε και πίνει κι άλλο αίμα. Όποιος νιώθει τυχερός επειδή απλά τη γλύτωσε προσωρινά ή πιστεύει ότι δεν κινδυνεύει (12ετία , "βασικές" ειδικότητες , οργανική κ.λ.π.) και επομένως δεν τον αφορά το ζήτημα , άρα δεν κάνει τίποτα , όταν θα έρθει η σειρά του δε θα υπάρχει κανένας άλλος να του συμπαρασταθεί στον αγώνα του. Άσε που θά 'ναι και τελευταίος στη σειρά του ΟΑΕΔ... Γι αυτό λοιπόν όλοι στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν ( ; ) καταρχήν τώρα και στη συνέχεια το Σεπτέμβριο. Σε τελική ανάλυση μόνιμοι ηταν οι άνθρωποι , όχι αναπληρωτές για να μην κάνετε τίποτα.. ... ε όχι δα!!! Απλά την ημέρα που εγώ σαν μόνιμος κατέβηκα στο Σύνταγμα την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου κανέις μα κανείς από τους αναπληρωτές δεν ήταν... προτίμησαν να διαδηλώσουν μπροστά στον μπαμπά και στην μαμά που θα τους ταϊζει από του χρόνου... Δεν μπορεί μια ζωή να τρέχουν πρωτίστως άλλοι για εμάς!
Ενα μεγάλο μέρος μαθητών κυρίως κοριτσιών πήγαινε σε επαλ για τον τομέα υγείας και ταυτόχρονα να παρει απολυτήριο λυκείου. Στο επαλ που ήμουνα πολλοί μαθητες απο τον τομέα υγείας είχαν περάσει σε ΤΕΙ, ηταν πραγματικά απο τους καλύτερους τομείς των επαλ. Το μεγάλο πλήγμα θα ειναι για τους μαθητες!! Στην εποχή του μνημονίου που οι θεωρητικοί κλάδοι δείχνουν να άχρηστευονται ο πρακτικούς τομέας θα έπρεπε να ενισχυθεί. Παρα πολλα παιδια επιλέγουν το επαλ, αλλα βεβαια προέρχονται απο λαικοτερα στρώματα οπότε γι αυτους δεν ισχύει το πρώτα ο μαθητής. Τι να πω, απαράδεκτη απόφαση! Για να τη γλυτώσουν και παλι οι ρουσφετολογικα διορισμένοι στο δημοσιο. Ως ποτε θα τους ανεχόμαστε?