0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερα ο Αρβανιτοπουλος εγκαινιασε τις σχολες ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασια με το μητροπολιτικο κολλεγιο νομιζα κι εγω μητροπολη Πειραια μωρε μπραβο ομως μετα συνηλθα και ειδα το Metropolitan college! Τρελλες εγκαταστασεις εδειξε στο αποψινο δελτιο του ΑΝΤ1 τι εξοπλισμος εκμαθησης κομμωτικης , κουκλες βρεφη για βρεφονηπιοκομους , εργαστηρια ιατρικης!! Ουαου οι ιδιες τεχνικες ειδικοτητες που καταργηθηκαν σημερα στο non paper....
Τα του Υπουργείου Παιδείας είναι στο νέο πολυνομοσχέδιο:http://newpost.gr/storage/files/uploads/polinomosxedioypoik09072013.pdfΣελίδα 59 και κάτω
Γιατί όμως τόσες μέρες διέρρεαν-μέχρι και σήμερα το πρωί-τις γνωστές ειδικότητες και τώρα ξαφνικά ξαφνικός θάνατος για τις τεχνικές ειδικότητες...Δεν ξέρει κανείς τι του ξημερώνει.Τέλος.Σίγουρα ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής.
Ok φίλε. Τώρα προφανώς είναι επίσημο. Η ερώτηση όμως παραμένει οι υπόλοιποι 700; Οι 2500 υποχρεωτικές μετατάξεις σε Διοικητικές θέσεις;@Alex1 Ισπανικής και 33 Ιταλικής. Δεν ξέρω αν έχουν και 2η ειδικότητα
Δεύτερη ειδικότητα δεν γνωρίζω πόσοι εξ αυτών μπορεί να έχουν... δεύτερη ανάθεση είχαν πάντως την Ιστορία, όπως άλλωστε και όλοι οι υπόλοιποι ξενόγλωσσοι... προφανώς, δεν υπάρχει μέριμνα απορρόφησής τους ούτε στην Πρωτοβάθμια πάντως...
AlexΔεν ξέρω - θέλει ψάξιμο - αν ποτέ είχαν προσληφθεί πως να το πω τώρα ... αυτούσιοι; ... ως Ιταλικής ή Ισπανικής ή έκαναν μετάταξη από άλλη ειδικότητα.Αν είχε γίνει το δεύτερο επιστρέφουν προφανώς στην "αρχική" τους θέση αλλά χάσανε την όποια οργανική σε σχολείο - αν είχαν - φαντάζομαι.