0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: troll στις Ιουλίου 09, 2013, 10:13:14 pmTελευταίες ενημερώσεις:Ο νέος Πρόεδρος της ΟΛΜΕ δεν απολύεται γιατί θα κάνει χρήση της συνδικαλιστικής ασυλίας... Σε άλλο κράτος θα έκανε χαρακίρι... υπάρχει συνδικαλιστική ασυλία?? από που προκύπτει αυτό?να τους χαιρόμαστε
Tελευταίες ενημερώσεις:Ο νέος Πρόεδρος της ΟΛΜΕ δεν απολύεται γιατί θα κάνει χρήση της συνδικαλιστικής ασυλίας... Σε άλλο κράτος θα έκανε χαρακίρι...
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 10, 2013, 12:33:11 amΚαμία μονιμότητα δεν καταργήθηκε. Καταργήθηκαν οργανικές θέσεις. Ουδέποτε το Σύνταγμα προστάτευε με μονιμότητα δημοσιους υπαλλήλους που δεν είχαν οργανική.Στην πράξη όμως δεν είχαν καταργηθεί οργανικές εδώ και πολλέ δεκαετίες. Πλέον υπάρχει η πολιτική βούληση να ξεπαστρέψουν κόσμο, γι' αυτό και ανέφερα de facto.
Καμία μονιμότητα δεν καταργήθηκε. Καταργήθηκαν οργανικές θέσεις. Ουδέποτε το Σύνταγμα προστάτευε με μονιμότητα δημοσιους υπαλλήλους που δεν είχαν οργανική.
Παράθεση από: CROKO στις Ιουλίου 09, 2013, 11:01:29 pmΠαράθεση από: soch στις Ιουλίου 09, 2013, 10:58:28 pmΕγώ προσωπικά θα έχω κάποιο κέρδος: δεν θα βλέπω τη φάτσα του στην TV. Δεν ξέρει καλά-καλά να μιλάει αυτός ο άνθρωπος.Μεχρι το απογευμα που ειμαστε απολυμενοι οι γυμναστες ,πληροφορικαριοι, γαλλικων κλπ ουτε μια αντιδραση ουτε ενα τηλεφωνο.. τωρα που ο προεδρος ειναι κατσαβιδακιας γενικος ξεσηκωμος. αυριο πρωι πρωι παω να ξεγραφτω απ την ολμε. ουτε με εκφραζει ουτε με στηριζει. αντε γεια.Και εγώ κατσαβιδάκιας είμαι. Από την ΟΛΜΕ έπρεπε να είχες φύγει από χθες!
Παράθεση από: soch στις Ιουλίου 09, 2013, 10:58:28 pmΕγώ προσωπικά θα έχω κάποιο κέρδος: δεν θα βλέπω τη φάτσα του στην TV. Δεν ξέρει καλά-καλά να μιλάει αυτός ο άνθρωπος.Μεχρι το απογευμα που ειμαστε απολυμενοι οι γυμναστες ,πληροφορικαριοι, γαλλικων κλπ ουτε μια αντιδραση ουτε ενα τηλεφωνο.. τωρα που ο προεδρος ειναι κατσαβιδακιας γενικος ξεσηκωμος. αυριο πρωι πρωι παω να ξεγραφτω απ την ολμε. ουτε με εκφραζει ουτε με στηριζει. αντε γεια.
Εγώ προσωπικά θα έχω κάποιο κέρδος: δεν θα βλέπω τη φάτσα του στην TV. Δεν ξέρει καλά-καλά να μιλάει αυτός ο άνθρωπος.
Αν και είπα καληνύχταο PA είχε πει ότι οι ρουσφετολογηθέντες θα σωθουν. Σήμερα δεν κατέργησε μόνο θέσεις εκπαιδευτικών. Εκτός αν οι οδηγοί στο Υπ. Διοικητ. Μεταρρύθμισες και όλοι οι σχολικοί φύλακες είχαν μπει αξιοκρατικά...Επίσης είχε πει ότι εμάς (τους εκπαιδευτικούς) θα μας καταργήσουν όταν δεν θα υπάρχουν πλέον οργανικές θέσεις...Επίσης αν δεν κάνω λάθος ακόμα δεν απολύθηκε κανένας...πως λοιπόν δικαιώνεται;Για να μην ξεχάσω την εμμονή ότι θα πέσουν κεραυνοί και δεν θα γλιτώσει κανένας. Και επίσης οι Δε και οι ΤΕ δεν προσλαμβάνονται πολύ πριν την Διαμάντοπουλου...αν δεν κάνω κάποιο λάθος για το τελευταίο...ΥΓ. Επέτρεψε μου μέχρι να "καθαρίσει" το forum από τον ιδεολογικό εμφύλιο να μην ξανααπαντήσω...
Καλησπέρα σε όλους. Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας απόψε...
Παράθεση από: perastikos_kav στις Ιουλίου 10, 2013, 12:34:26 amΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 10, 2013, 12:33:11 amΚαμία μονιμότητα δεν καταργήθηκε. Καταργήθηκαν οργανικές θέσεις. Ουδέποτε το Σύνταγμα προστάτευε με μονιμότητα δημοσιους υπαλλήλους που δεν είχαν οργανική.Στην πράξη όμως δεν είχαν καταργηθεί οργανικές εδώ και πολλέ δεκαετίες. Πλέον υπάρχει η πολιτική βούληση να ξεπαστρέψουν κόσμο, γι' αυτό και ανέφερα de facto.Μπορεί οι σημερινές οργανικές να καταργήθηκαν πρόχειρα, ισοπεδωτικά και επομένως άδικα, οργανικές θέσεις όμως έπρεπε να είχαν καταργηθεί στο δημόσιο εδώ και χρόνια. Εκτός αν η Κωπαΐδα ακόμα αποξεραίνεται και δεν το ξέρω...