0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/arthra/%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%C2%AB%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82%C2%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-12000-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82mathpower Δες "εξαιρέσεις"...Οι τρίτεκνοι, δε θεωρούνται πολύτεκνοι...;;;Αν όχι...Λάθος έκανα γι αυτούς...
@AlexhsMονο που σε αυτό το non paper δεν υπήρχε η κατάργηση της ειδκότητας Ιταλικής και Ισπανικής. δεν αναφέρει τίποτα για μετατάξεις Γερμανικών και προφανώς γαι να γίνουν μετατάξεις πρέπει να έχουν οριστεί και οι οργανικές και ποιες είναι οι χρήσιμες ειδικότητες για την Διοίκηση...με λίγα λόγια αρκετές δεν είναι οι αβλεψίες;Επίσης σε ένα άλλο non paper νομίζω; λέγεται κάτι για 500 εξαφανισμένους....Γιατί το Υπουργείο δουλεύει με non paper;YΓ. Δεν θεωρώ απίθανα τα σενάρια του Non paper αλλά δεν τα θεωρώ και επίσημο έγγραφο.
@ΑκριβηAν και τα σενάρια δεν μου βγαίνουν μην αποκλείεις το ενδεχόμενο κάποιοι να έχουν ζητήσει μετάταξη για Διοικητικές Θέσεις.Εκτός αν έρχεται και κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε. Κανένα φρούτο για υποχρεωτικές μετατάξεις. Αλλά είπαμε τα σενάρια δεν είναι το φόρτε μου.Προτιμώ την λογική ότι κανένας πολιτικός δεν αποκαλύπτει πρόωρα (γι αυτόν έτσι) την αλήθεια...
εχω μείνει άλαλη... επειδή πιστεύω ότι η φωτιά στο σπίτι του γείτονα θα φτάσει και στο δικό μου..μια ερώτηση..είμαι ΠΕ02 και διορίστηκα με το τριαντάμηνο..διαβασα ότι όσοι είναι με ΑΣΕΠ δεν θα έχουν πρόβλημα. Δηλαδή οι διορισμένοι με προυπηρεσία θα έχουν??
Τελικά οι πληροφορίες μου ήταν ακριβείς για κατάργηση ολόκληρων ειδικοτήτων.Οι ασεπίτες των παραπάνω κλάδων διαλέγουν πρώτοι θέση μετάταξης,έπονται οι πολύτεκνοι και τελευταίοι οι τρίτεκνοι.Οι διορισθέντες εκτός ΑΣΕΠ θα απολυθούν,κάτι που βγήκε την τελευταία στιγμή.Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πω πως αυτές οι ρυθμίσεις ήταν να ψηφιστούν τον Νοέμβριο του 2011,αλλά έπεσε η κυβέρνηση.Οι ειδικότητες δεν άλλαξαν σε τίποτα,γι αυτό όσοι γνώριζαν-ολμε,δοε,αδεδυ-ήξεραν τι επρόκειτο να γίνει και ας μην κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους!
Παράθεση από: typos72 στις Ιουλίου 10, 2013, 11:15:45 amΤελικά οι πληροφορίες μου ήταν ακριβείς για κατάργηση ολόκληρων ειδικοτήτων.Οι ασεπίτες των παραπάνω κλάδων διαλέγουν πρώτοι θέση μετάταξης,έπονται οι πολύτεκνοι και τελευταίοι οι τρίτεκνοι.Οι διορισθέντες εκτός ΑΣΕΠ θα απολυθούν,κάτι που βγήκε την τελευταία στιγμή.Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πω πως αυτές οι ρυθμίσεις ήταν να ψηφιστούν τον Νοέμβριο του 2011,αλλά έπεσε η κυβέρνηση.Οι ειδικότητες δεν άλλαξαν σε τίποτα,γι αυτό όσοι γνώριζαν-ολμε,δοε,αδεδυ-ήξεραν τι επρόκειτο να γίνει και ας μην κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους!Τελικά με όσους/ες έχουν δεύτερο πτυχίο τι θα γίνει; Θα μεταταχθούν; Είμαι
οι μαθητες του τομεα υγειας τι θα γινουν;