0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: telhina στις Ιουλίου 10, 2013, 11:28:24 amΠαράθεση από: typos72 στις Ιουλίου 10, 2013, 11:15:45 amΤελικά οι πληροφορίες μου ήταν ακριβείς για κατάργηση ολόκληρων ειδικοτήτων.Οι ασεπίτες των παραπάνω κλάδων διαλέγουν πρώτοι θέση μετάταξης,έπονται οι πολύτεκνοι και τελευταίοι οι τρίτεκνοι.Οι διορισθέντες εκτός ΑΣΕΠ θα απολυθούν,κάτι που βγήκε την τελευταία στιγμή.Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πω πως αυτές οι ρυθμίσεις ήταν να ψηφιστούν τον Νοέμβριο του 2011,αλλά έπεσε η κυβέρνηση.Οι ειδικότητες δεν άλλαξαν σε τίποτα,γι αυτό όσοι γνώριζαν-ολμε,δοε,αδεδυ-ήξεραν τι επρόκειτο να γίνει και ας μην κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους!Τελικά με όσους/ες έχουν δεύτερο πτυχίο τι θα γίνει; Θα μεταταχθούν; Είμαι
Παράθεση από: typos72 στις Ιουλίου 10, 2013, 11:15:45 amΤελικά οι πληροφορίες μου ήταν ακριβείς για κατάργηση ολόκληρων ειδικοτήτων.Οι ασεπίτες των παραπάνω κλάδων διαλέγουν πρώτοι θέση μετάταξης,έπονται οι πολύτεκνοι και τελευταίοι οι τρίτεκνοι.Οι διορισθέντες εκτός ΑΣΕΠ θα απολυθούν,κάτι που βγήκε την τελευταία στιγμή.Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πω πως αυτές οι ρυθμίσεις ήταν να ψηφιστούν τον Νοέμβριο του 2011,αλλά έπεσε η κυβέρνηση.Οι ειδικότητες δεν άλλαξαν σε τίποτα,γι αυτό όσοι γνώριζαν-ολμε,δοε,αδεδυ-ήξεραν τι επρόκειτο να γίνει και ας μην κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους!Τελικά με όσους/ες έχουν δεύτερο πτυχίο τι θα γίνει; Θα μεταταχθούν; Είμαι
Τελικά οι πληροφορίες μου ήταν ακριβείς για κατάργηση ολόκληρων ειδικοτήτων.Οι ασεπίτες των παραπάνω κλάδων διαλέγουν πρώτοι θέση μετάταξης,έπονται οι πολύτεκνοι και τελευταίοι οι τρίτεκνοι.Οι διορισθέντες εκτός ΑΣΕΠ θα απολυθούν,κάτι που βγήκε την τελευταία στιγμή.Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πω πως αυτές οι ρυθμίσεις ήταν να ψηφιστούν τον Νοέμβριο του 2011,αλλά έπεσε η κυβέρνηση.Οι ειδικότητες δεν άλλαξαν σε τίποτα,γι αυτό όσοι γνώριζαν-ολμε,δοε,αδεδυ-ήξεραν τι επρόκειτο να γίνει και ας μην κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους!
@alexisΤο κλασικό με τα ΤΕΙ λογικά. Η αλλάζετε ειδικότητα ή πάτε στην ΕΠΑΣ των Νοσοκομείων...(προφανως και δεν έχουν όλοι οι Νομοί ΕΠΑΣ Νοσοκομείων...)@telhinaΣύμφωνα με το προσχέδιο του Νομοσχεδίου όχι. Ελπίζω να υπάρχει μια τροποποίηση μέχρι την ψήφιση του τελικού την επόμενη Τετάρτη. Εκτός αν έχεις ζητήσει ήδη μετάταξη από κλάδο σε κλάδο και εκκρεμεί η ανακοίνωση της (αν βέβαια δεν προκύψουν και σε αυτές αλλαγές).
http://ipaideia.gr/se-diathesimotita-o-neos-proedros-tis-olme.85d6e183f82a6b0dabe26c475e8d0bf5.htm
Παράθεση από: agapimeni στις Ιουλίου 10, 2013, 11:50:36 amhttp://ipaideia.gr/se-diathesimotita-o-neos-proedros-tis-olme.85d6e183f82a6b0dabe26c475e8d0bf5.htmΜήπως τελικά όλα γίνονται για να βγει ο Κοτσιφάκης σε διαθεσιμότητα; Επιτρέψτε μου λίγο χιούμορ...
Παράθεση από: typos72 στις Ιουλίου 10, 2013, 11:34:55 amΠαράθεση από: telhina στις Ιουλίου 10, 2013, 11:28:24 amΠαράθεση από: typos72 στις Ιουλίου 10, 2013, 11:15:45 amΤελικά οι πληροφορίες μου ήταν ακριβείς για κατάργηση ολόκληρων ειδικοτήτων.Οι ασεπίτες των παραπάνω κλάδων διαλέγουν πρώτοι θέση μετάταξης,έπονται οι πολύτεκνοι και τελευταίοι οι τρίτεκνοι.Οι διορισθέντες εκτός ΑΣΕΠ θα απολυθούν,κάτι που βγήκε την τελευταία στιγμή.Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πω πως αυτές οι ρυθμίσεις ήταν να ψηφιστούν τον Νοέμβριο του 2011,αλλά έπεσε η κυβέρνηση.Οι ειδικότητες δεν άλλαξαν σε τίποτα,γι αυτό όσοι γνώριζαν-ολμε,δοε,αδεδυ-ήξεραν τι επρόκειτο να γίνει και ας μην κρύβονται πίσω απο το δάκτυλο τους!Τελικά με όσους/ες έχουν δεύτερο πτυχίο τι θα γίνει; Θα μεταταχθούν; Είμαι
Παράθεση από: guestteacher στις Ιουλίου 10, 2013, 11:30:37 am@alexisΤο κλασικό με τα ΤΕΙ λογικά. Η αλλάζετε ειδικότητα ή πάτε στην ΕΠΑΣ των Νοσοκομείων...(προφανως και δεν έχουν όλοι οι Νομοί ΕΠΑΣ Νοσοκομείων...)@telhinaΣύμφωνα με το προσχέδιο του Νομοσχεδίου όχι. Ελπίζω να υπάρχει μια τροποποίηση μέχρι την ψήφιση του τελικού την επόμενη Τετάρτη. Εκτός αν έχεις ζητήσει ήδη μετάταξη από κλάδο σε κλάδο και εκκρεμεί η ανακοίνωση της (αν βέβαια δεν προκύψουν και σε αυτές αλλαγές).Ευχαριστώ, όχι δεν είχα ζητήσει μετάταξη.
Παράθεση από: telhina στις Ιουλίου 10, 2013, 11:52:21 amΠαράθεση από: guestteacher στις Ιουλίου 10, 2013, 11:30:37 am@alexisΤο κλασικό με τα ΤΕΙ λογικά. Η αλλάζετε ειδικότητα ή πάτε στην ΕΠΑΣ των Νοσοκομείων...(προφανως και δεν έχουν όλοι οι Νομοί ΕΠΑΣ Νοσοκομείων...)@telhinaΣύμφωνα με το προσχέδιο του Νομοσχεδίου όχι. Ελπίζω να υπάρχει μια τροποποίηση μέχρι την ψήφιση του τελικού την επόμενη Τετάρτη. Εκτός αν έχεις ζητήσει ήδη μετάταξη από κλάδο σε κλάδο και εκκρεμεί η ανακοίνωση της (αν βέβαια δεν προκύψουν και σε αυτές αλλαγές).Ευχαριστώ, όχι δεν είχα ζητήσει μετάταξη.Επιτρέψτε μου ένα μικρό σχόλιο.Θαυμάζω την υπομονή και την ευγένια μιας κοπέλας που ήδη έμαθε ότι πιθανόν μπορεί να βγει σε διαθεσιμότητα...μην το συνεχίσω για κάποιους άλλους εδώ μέσα...