0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε μάγκες..γιατί αυτοθυματοποιούμαστε? Τί έτρεξε πάλι με την Πληροφορική δεν το καταλαβαίνω...δηλ νομίζετε οι άλλες ειδικότητες π.χ Γυμναστές είναι σε καλύτερη μοίρα? Σταματήστε να αυτοεξαιρείστε από τους άλλους...έλεος δηλαδή!
guestteacher,έμαθα σήμερα από ανεπίσημη πηγή χωρίς να θέλω να προκαλέσω αναστάτωση ότι μια από τις ειδικότητες προς μετάταξη υπάρχει περίπτωση να οδηγηθεί στη διαθεσιμότητα το Σεπτέμβριο. Αυτό που ανέφερες για την 9 χρονη κούμπωσε σ'αυτό που μου είπαν.ΥΓ Ως προς τις εξαιρέσεις τι να σχολιάσει κανείς; τα γνωστά εμετικά πολιτικά τερτίπια.
ΡΕΕΕΕ τι λένε οι αστοιχείωτοι ?ΠαράθεσηΤο Σεπτέμβριο του 2013 σε αυτές τις Ειδικότητες των ΕΠΑΛ υπάρχουν μαθητές μόνον στη Γ’ ΕΠΑΛ και είναι συνολικά 7.205, οι οποίοι απρόσκοπτα θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και γι αυτό το σκοπό θα απασχοληθούν ωρομίσθιοι καθηγητές με προτεραιότητα πρόσληψης για αυτούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όπως προβλέψαμε στο σχετικό Νομοσχέδιο που κατατέθηκε. αυτά δεν γίνονται!!!!!!!!Δεν είμαι νομικός αλλά αυτά δεν στέκουν με την καμία1ο Κατάργησαν ΚΛΑΔΟ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ2ο Ο αντίστοιχος εκπαιδευτικός βγήκε σε διαθεσιμότηταΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΩΣ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.Πάμε παρακάτω, θα πάρει λέει άλλους ωρομίσθιους. Με τι ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ? την καταργημένη ??ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ
Το Σεπτέμβριο του 2013 σε αυτές τις Ειδικότητες των ΕΠΑΛ υπάρχουν μαθητές μόνον στη Γ’ ΕΠΑΛ και είναι συνολικά 7.205, οι οποίοι απρόσκοπτα θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και γι αυτό το σκοπό θα απασχοληθούν ωρομίσθιοι καθηγητές με προτεραιότητα πρόσληψης για αυτούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όπως προβλέψαμε στο σχετικό Νομοσχέδιο που κατατέθηκε.
Προς το παρόν η εκπαίδευση βγαίνει από το κάδρο των απολύσεων θυσιάστηκε η Τεχνική εκπαίδευση. See you 2014!
Που ήταν οι συνδικαλιστές και οι διορισμένοι συνάδελφοι όταν στον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ του 2002 επιτυχόντες πολύτεκνοι στις τελευταίες θέσεις του σχετικού πίνακα προτάσσονταν στους πίνακες διοριστέων ως διοριστέοι πολύτεκνοι και ακολουθούσαν οι λοιποί διοριστέοι (τα ρετάλια σα να λέμε) βάσει νόμου πάντα σε ποιο κράτος εκτός από το δικό μας γίνονται αυτά?