0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέσεις της Ένωσης Πληροφορικών Ελλαδας (ΕΠΕ) για τις μετατάξειςhttps://www.epe.org.gr/showarticle.jsp?articleid=534(παράκληση από τους διαχειριστές να ανέβει σαν άρθρο:) )
πληροφορία δεύτερη - που κυκλοφορούσε πολύ στην Περιφέρεια σήμερα : το υπουργείο προτίθεται να δώσει δικαίωμα πρόσβασης σε δημόσια ΙΕΚ κατ'ευθείαν με το απολυτήριο Γυμνασίου ( ναι, γυμνασίου, παρακάμπτοντας το Λϋκειο)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόλις επιστρέψαμε από την Περιφέρεια στην οποία είχαμε πάει μαζί με τους σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικούς και προς ένδειξη συμπαράστασης σε αυτούς ( παρόντων των θιγομένων και κάποιων λίγων εξ υμών και ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟΝΤΩΝ των αιρετών, σύσσωμου του ΔΣ. της ΕΛΜΕ -παρέστησαν δύο ως guest star- και επίσης απόντων σύσσωμων των συλλόγων διδασκόντων των ΕΠΑΛ και λοιπών εκπαιδευτικών). Πραγματικά απογοητευτική η εικόνα - θα περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο. Ωστόσο, ιδού μερικά ενδιαφέροντα για να καταλάβουν ΟΛΟΙ πως έχει πάρει φωτιά ο κ@λος τους και αυτοί νομίζουν ότι δροσίζονται : πληροφορία πρώτη : οι φιλόλογοι, μαθηματικοι, φυσικοι και λοιποι "εκλεκτοί" των ΕΠΑΛ που θα βγουν υπεράριθμοι λόγω της μείωσης τμημάτων θα "τσιμπήσουν" κατά προτεραιότητα τα όποια οργανικά προκύψουν απο συνταξιοδοτήσεις φέτος και οι υπόλοιποι που σφυρίζουν τώρα αδιάφορα θα πάρουν, μην πω τι! ( για μεταθέσεις δε, ούτε λόγος! ) πληροφορία δεύτερη - που κυκλοφορούσε πολύ στην Περιφέρεια σήμερα : το υπουργείο προτίθεται να δώσει δικαίωμα πρόσβασης σε δημόσια ΙΕΚ κατ'ευθείαν με το απολυτήριο Γυμνασίου ( ναι, γυμνασίου, παρακάμπτοντας το Λϋκειο)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν μετά από όλα αυτά,κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι δεν είναι οι επόμενοι στη λίστα και προτιμούν να μην χαλαλίσουν έναν καφέ και ένα μπανάκι το χρόνο για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους -όπως όφειλαν να κάνουν σήμερα και όλες τις προηγούμενες και επόμενες μέρες - τοτε τι να πω.... δεν ξέρω πια αν ειναι τιμή να λες ότι είσαι εκπαιδευτικός !!(συγχωρέστε μου τα ίσως σκληρά μου λόγια αλλά η σημερινή συναισθηματική φόρτιση ειναι μεγάλη - μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει πλάι πλάι, είναι φίλοι μου, είναι δικοί μου άνθρωποι).