0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 12, 2013, 04:35:05 pmβρε παιδιά, τι να σας πω! Μακάρι να βγω ψεύτρα! Αυτά έλεγαν σημερα στην Περιφέρεια, αυτά σας μεταφέρω. Αν ισχυουν ή όχι δεν το ξέρω, αλλά με όσα γίνονται δεν το αποκλείω κιόλας! Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι έρχονται δύσκολες μερες - πρέπει ΟΛΟΙ να αφήσουμε τις ξαπλώστρες και να βγούμε στους δρόμους! δεν βάλλονται οι τεχνικές ειδικότητες, βάλλεται συλλήβδην το δημόσιο σχολειο !!! τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε;;;;;;;;;;;;;;Λοιπόν ο κουνιαδος μου που έκανε συνεταιρικη επιχείρηση σε ζώνη ΑΟΖ μου το έλεγε και μάλιστα οτι είναι συμφωνία πολιτική με τούς Γερμανούς.....θέλουν ειδικευμενους τεχνίτες και εργάτες! Δεν τον πίστεψα.....
βρε παιδιά, τι να σας πω! Μακάρι να βγω ψεύτρα! Αυτά έλεγαν σημερα στην Περιφέρεια, αυτά σας μεταφέρω. Αν ισχυουν ή όχι δεν το ξέρω, αλλά με όσα γίνονται δεν το αποκλείω κιόλας! Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι έρχονται δύσκολες μερες - πρέπει ΟΛΟΙ να αφήσουμε τις ξαπλώστρες και να βγούμε στους δρόμους! δεν βάλλονται οι τεχνικές ειδικότητες, βάλλεται συλλήβδην το δημόσιο σχολειο !!! τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε;;;;;;;;;;;;;;
το βρήκα:http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/ypoyrgeio-paideias-mythoi-pragmatikothta-diauesimothta...Επίσης, το Υπουργείο Παιδείας, λειτουργεί 91 Δημόσια ΙΕΚ, τα οποία παρέχουν τις ανάλογες καταργούμενες ειδικότητες επαγγελμάτων, αλλά και με τη δρομολογούμενη αναβάθμισή τους θα μπορούν να τις παρέχουν και σε αποφοίτους Γυμνασίου...
Παράθεση από: anixia στις Ιουλίου 12, 2013, 04:47:10 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιουλίου 12, 2013, 04:35:05 pmβρε παιδιά, τι να σας πω! Μακάρι να βγω ψεύτρα! Αυτά έλεγαν σημερα στην Περιφέρεια, αυτά σας μεταφέρω. Αν ισχυουν ή όχι δεν το ξέρω, αλλά με όσα γίνονται δεν το αποκλείω κιόλας! Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι έρχονται δύσκολες μερες - πρέπει ΟΛΟΙ να αφήσουμε τις ξαπλώστρες και να βγούμε στους δρόμους! δεν βάλλονται οι τεχνικές ειδικότητες, βάλλεται συλλήβδην το δημόσιο σχολειο !!! τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε;;;;;;;;;;;;;;Λοιπόν ο κουνιαδος μου που έκανε συνεταιρικη επιχείρηση σε ζώνη ΑΟΖ μου το έλεγε και μάλιστα οτι είναι συμφωνία πολιτική με τούς Γερμανούς.....θέλουν ειδικευμενους τεχνίτες και εργάτες! Δεν τον πίστεψα.....Πριν τον κουνιάδο σου το έχουν πει άλλοι πολλά χρόνια πιο πριν.
Καταργεί δηλ. ουσιαστικά τα ΕΠΑΛ, δημιουργεί πλεόνασμα καθηγητών προς απόλυση, τα κτίρια και ο εξοπλισμός πάνε στα ΙΕΚ, μετατάσσει μερικούς δικούς του για διοικητικά καθήκοντα και προσλαμβάνει με το γνωστό "αξιοκρατικό" τρόπο των ΙΕΚ ωρομίσθιους για διδασκαλία. Πολύ ωραία....
Να πω και μια κακία. Οι Δήμαρχοι δεν είναι συνάδελφοι με τους σχολικούς φύλακες ή τους δημοτικούς αστυνόμους. Έστω και για το θεαθήναι κάποιοι παραιτούνται για να διαμαρτυρηθούν. Οι Προϊστάμενοι, οι Διευθυντές, τα μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων είναι συνάδελφοι με τους απολυόμενους. Γιατί κανένας δεν προέβη σε ανάλογη πράξη; Να δηλώσει παραίτηση ως προϊστάμενος ή ως μέλος ΠΥΣΔΕ να πει λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να υπογράψω την απόλυση του συναδέλφου. Ας το κάνει άλλος.
Δεν μπορεί να συμβεί αυτό που λέτε. Εδώ από μέρα σε μέρα ετοιμάζεται το υπουργείο να ανακοινώσει το Νέο Τεχνολογικό Λύκειο πως είναι δυνατόν από την άλλη να το σαμποτάρει στέλνοντας τα παιδιά στα ΙΕΚ όπου σημειωτέο φοιτούν παιδιά άνω των 18 ετών. Δεν νομίζω να μπορεί να συνυπάρχει ο έφηβος 15άρης με έναν 20άρη στο ίδιο τμήμα. Γνώμη μου πάντα.