0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ρε παιδιά!!! ΕΛΕΟΣ! Ούτε εμένα μου αρέσει που γνωστή μου (με τεράστια, όχι απλά μεγάλη, οικονομική επιφάνεια) πήγε σε ημερίδα ειδικής αγωγής και μετά την πήραν αναπληρώτρια και στο τέλος τη διορίσανε στο χωριό της (50χλμ από την πόλη της- η οποία ήθελε το διορισμό από ψώνιο για να λέει ότι είναι καθηγήτρια), αλλάτο πρόβλημα ειναι αλλού:ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ενωμένοι, μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Όλους θα μας πάρει η μπάλα. Δεν το καταλαβαίνετε; Μόνο στον κλάδο μας συμβαίνανε αυτά; Στον κλάδο μας συμβαίνανε πολύ λιγότερα από ότι σε άλλους κλάδους. ΚΑι αν μη τι άλλο είμαστε όλοι πτυχιούχοι. Δείτε τους άλλους κλάδους, τους ΔΕ των ΟΤΑ, τους της δημοτικής αστυνομίας, είναι ενωμένοι σα γροθιά!!! Λόγω του αξιοκρατικού διορισμού τους μήπως Η ισχύς εν τη ενώσει
γιατί αυτά τα άτομα, όταν θίγονται τα συμφέροντα τους, είναι που γίνονται πολύ επιθετικά και σου επιβάλλουν την "αδυναμία" ως "δύναμη"...
σε εμάς μεσολάβησε ο
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 15, 2013, 03:22:55 pmγιατί αυτά τα άτομα, όταν θίγονται τα συμφέροντα τους, είναι που γίνονται πολύ επιθετικά και σου επιβάλλουν την "αδυναμία" ως "δύναμη"...αν και δεν καταλαβα τι εννοείς, σε περίπτωση καταργησης του κλάδου της εν λόγω συναδέλφου (είστε στον ίδιο κλάδο), να είσαι σίγουρος πως η εν λόγο συνάδελφος θα πάει με μετάταξη διπλα στο σπίτι της ενώ εγώ και εσύ ...
Πολλή αγωνιστικότητα βλέπω έπεσε ξαφνικά στον κλάδο όταν οι μόνιμοι είδαν ότι πριονίζεται η θέση τους. Όταν τον Απρίλιο ανακοινώθηκε ότι 10.000 αναπληρωτές (με μεταπτυχιακά, διδακτορικά, επιτυχίες ΑΣΕΠ, προυπηρεσία, οικογένειες) θα μείνουν στο δρόμο από του χρόνου, ούτε κινητοποιήσεις, ούτε παροτρύνσεις για αγώνες, ούτε σχέδια για να πάρουν πίσω την εξαγγελία, ούτε προτάσεις για την οικονομική τους στήριξη. Όταν μπήκαν οι κομμώτριες σε διαθεσιμότητα, πανικός στην ΟΛΜΕ, ταραχή στους μόνιμους. Όψιμη και επιλεκτική ευαισθησία διακρίνω συνάδελφοι...
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 15, 2013, 03:14:35 pmΠολλή αγωνιστικότητα βλέπω έπεσε ξαφνικά στον κλάδο όταν οι μόνιμοι είδαν ότι πριονίζεται η θέση τους. Όταν τον Απρίλιο ανακοινώθηκε ότι 10.000 αναπληρωτές (με μεταπτυχιακά, διδακτορικά, επιτυχίες ΑΣΕΠ, προυπηρεσία, οικογένειες) θα μείνουν στο δρόμο από του χρόνου, ούτε κινητοποιήσεις, ούτε παροτρύνσεις για αγώνες, ούτε σχέδια για να πάρουν πίσω την εξαγγελία, ούτε προτάσεις για την οικονομική τους στήριξη. Όταν μπήκαν οι κομμώτριες σε διαθεσιμότητα, πανικός στην ΟΛΜΕ, ταραχή στους μόνιμους. Όψιμη και επιλεκτική ευαισθησία διακρίνω συνάδελφοι...πάρα πολλά like!!!!!