0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
........πότε επιτέλους "θα μάθουν" οι δημοσιογράφοι ότι η οργανική θέση του εκπαιδευτικού είναι στην επικράτεια (άρθρο 103 παρ. 4 του Συντάγματος)?και πότε επιτέλους θα σταματήσει η παραπληροφόρηση των δημοσιογράφων?αιρετοί και δημοσιογράφοι στο ίδιο παιχνίδι της παραπληροφόρησης, ........
Συμφωνώ απόλυτα σ'αυτό! Οι δημοσιογράφοι δεν πρόκειται ποτέ να μάθουν κάτι που δεν τους ενδιαφέρει! Να πουλάνε μόνο τους νοιάζει......
Άρχισαν πάλι τα όργανα...http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=221405&catid=3Φυσικό αφού μας βρήκαν τόσο μαλθακούς...
Ισως πρέπει να βγω στο δρόμο, αλλά πάλι δεν ξέρω. Δεν βγήκα ποτέ, ούτε για ομάδες, ούτε για καλό, ούτε για κακό. [...] Υποτίθεται ότι υπάρχουν συνδικαλιστικά όργανα να με εκπροσωπήσουν, να μιλήσουν για μένα και να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Ξέρετε όμως τί θα περίμενα από τον κλάδο μας;; Όχι πορείες και να σπρώχνουμε τα κάγκελα, όχι φασαρίες και φωνές, αυτό το κάνουν όλοι. Θα περίμενα από αυτούς που έχουν αναλάβει να μιλούνε για μένα και να με συντονίζουν, μια άλλη στάση. Τόσοι καλλιεργημένοι άνθρωποι στα σχολεία μας, με λόγο μελιστάλαχτο, που θα βγαίνανε σε πρωινές εκπομπές και σε δελτία και με αξιοπρέπεια, ορμή και θάρρος θα μιλούσανε για όσα βιώνουμε, για την εξαίσια επαφή με το καλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας, αλλά και για τα εμπόδια που βρίσκουμε στο έργο μας. Θα ζητούσαμε μαζί μας τους γονείς και τα παιδιά, για να πετύχουμε το σχολείο που όλοι θέλουμε. Και οι πορείες και οι συγκεντρώσεις...κάτι πιο δημιουργικό, κάτι που θα μείνει σαν διαμαρτυρία. Δεν ξέρω τί! Να βγούμε με ένα σχολικό βιβλίο υψωμένο στο χέρι, αυτά είναι τα όπλα μας, κάτι συμβολικό, για να είναι μαζικό. [...]Εγώ να΄ρθω, αλλά μη μου κολλήσετε ταμπέλες και κόκκινες ή φούξια σημαίες. Αν σκεφτείτε κάτι καλό και διαφορετικό, κάτι που θα το λέμε για χρόνια, εγώ μαζί σας.
το μεταφέρω με επιφύλαξη (το σχέδιο νόμου για το τεχνολογικό λύκειο που θα κατατεθεί προς ψήφιση):