0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν στη θέση του Αρβανιτόπουλου ήταν κάποιος άλλος νομίζεις δε θα βιαζόταν να στείλει τις λίστες; Ίσως, αν θυμηθείς που ήταν το πρωί ο Αρβανιτόπουλος της ημέρας που βγήκε το non paper με τις απολύσεις, βρεις πού πρέπει να στοχεύσουμε και ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Αν στοχεύουμε μόνο στη Διαμαντοπούλου, στον Αρβανιτόπουλου και τον επόμενο υπουργό παιδείας θα το πάθουμε σαν τον Ηρακλή που έκοβε απλώς τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, αλλά αυτή δε νικιόταν.
Δυστυχώς δεν έχουμε ιδέα από τους κωλοδημοσιογράφους για τα όσα συζητούνται "οφ δε ρέκορντ" από τον εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ. που έχει αναλάβει την Ελλάδα... Γιατί άραγε ο Τόμσεν πιέζει προς την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και ταυτόχρονα ζητά απολύσεις και διαθεσιμότητες? Πόσοι εργαζόμενοι ανά την επικράτεια δεν έχουν λάβει στεγαστικό για να βάλουν από κάτω τις οικογένειες τους, έχοντας εξασφαλίσει μία μόνιμη εργασία (βλ. δημόσιο)... αυτό που συντελείται δεν είναι απλά υπερβολικό... είναι ΑΛΗΤΕΙΑ!!!
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 16, 2013, 03:34:07 pmΑν στη θέση του Αρβανιτόπουλου ήταν κάποιος άλλος νομίζεις δε θα βιαζόταν να στείλει τις λίστες; Ίσως, αν θυμηθείς που ήταν το πρωί ο Αρβανιτόπουλος της ημέρας που βγήκε το non paper με τις απολύσεις, βρεις πού πρέπει να στοχεύσουμε και ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Αν στοχεύουμε μόνο στη Διαμαντοπούλου, στον Αρβανιτόπουλου και τον επόμενο υπουργό παιδείας θα το πάθουμε σαν τον Ηρακλή που έκοβε απλώς τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, αλλά αυτή δε νικιόταν.Σύμβουλοι, Ειδικοί και γενικοί γραμματείς, τομεάρχες, μετακλητοί είναι στην κορυφή της λίστας μου
........H πληροφορια περι εμπλοκης στο σχημα της διαθεσιμοτητας των ΠΕ11 ολυμπιακης παιδειας περιηλθε σε γνωση μου ηδη απo την προηγουμενη βδομαδα δια στοματος σχολικου συμβουλου, ωστοσο δεν εγραψα τιποτε, διοτι δε θελησα να τροφοδοτησω την ακριτη και αβασανιστη αναπαραγωγη λερναιων φημολογιων, αφου σταθηκε αδυνατη η διασταυρωση της εν λογω πληροφοριας......
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 16, 2013, 03:35:22 pmΔυστυχώς δεν έχουμε ιδέα από τους κωλοδημοσιογράφους για τα όσα συζητούνται "οφ δε ρέκορντ" από τον εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ. που έχει αναλάβει την Ελλάδα... Γιατί άραγε ο Τόμσεν πιέζει προς την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και ταυτόχρονα ζητά απολύσεις και διαθεσιμότητες? Πόσοι εργαζόμενοι ανά την επικράτεια δεν έχουν λάβει στεγαστικό για να βάλουν από κάτω τις οικογένειες τους, έχοντας εξασφαλίσει μία μόνιμη εργασία (βλ. δημόσιο)... αυτό που συντελείται δεν είναι απλά υπερβολικό... είναι ΑΛΗΤΕΙΑ!!!που την ανεχόμαστε με το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=221499&catid=3Οι διορθωτικές αλλαγές συμφωνήθηκαν σε σύσκεψη μεταξύ Σαμαρά,
Αν και έχω ένα θέμα με τους ένστολους ξέρω 3 δημοτικούς αστυνόμους στην πόλη μου με μεταπτυχιακό, ο ένας μάλιστα έχει δυο μεταπτυχιακά και δυο πτυχία ΑΕΙ.Δεν υπάρχουν ολυμπιακής παιδείας διορισμένοι στο υπ.πολιτισμού, είναι ψευδές το δημοσίευμα και εκ του πονηρού γραμμένο. Δεν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας για τους ΠΕ11 (προσωπική εκτίμηση).