0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ θα ήθελα να πάω στην πρώην ΕΡΤ να παίρνω 7-10 χιλιάρικα το μήνα, να με απολύσουν, να πάρω 70,000 αποζημίωση και να ξαναπροσλάβουν κιόλα, αφού θα έχω πουλήσει και "αγωνιστικότητα" στους χαζούς που πληρώνουν χαράτσι για να καλοπερνάω.
Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία. Σύμφωνα με τον κύριο Μητσοτάκη πριμοδοτούνται όσοι έχουν μπει με ασεπ και όχι από την "πίσω πόρτα". Στο χώρο της εκπαίδευσης υπάρχουν εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν από την "πίσω πόρτα"; Η επετηρίδα παλαιότερα, ο πίνακας προϋπηρεσίας, το 30μηνο δεν είναι μπροστινή πόρτα, αφού οι διορισμοί έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου 60% ασεπ και 40% λοιπά; Όπως και να' χει πάντως, αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθούν να μας βάλουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας..
Εννοείς βεβαίως οτι κανένας δεν είναι ασφαλής από τον κλάδο μας και όχι οι "πισωπορτάκηδες" της βουλής, των ΔΕΚΟ κλπ.
Θα υπάρξει δυνατότητα μετάταξης εκπαιδευτικών σε άλλα υπουργεία και υπηρεσίες με πολύ καλύτερους μισθούς;
... όσοι είχαν τις σωστές πληροφορίες την έχουν κάνει από εκπαίδευση, δυο χρόνια τώρα!