0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θυμάμαι από τον Δήμο απ' όπου κατάγομαι, την μεγάλη και τεράστια επιθυμία ένα κάρο ανθρώπων να ασχοληθούν με τα "κοινά"... Μόνον έναν θυμάμαι, τότε που γύρναγε προεκλογικά να ζητήσει ψήφους και τον "κόλλησε" η μία θειά μου, την απάντηση που έδωσε... "εεε τόσοι και τόσοι βολέψανε τα παιδιά τους!... γιατί να μην βγω και γω τώρα που πήρα την σύνταξη και δεν έχω με τίποτα να ασχοληθώ?... να μην βοηθήσω και γω τα παιδιά μου?"... Εικάζω πως από τους 70.000 το μεγάλο κούρεμα θα πέσει στους ΟΤΑ την επόμενη διετία... Άντε μπας και το βουλώσουν ορισμένοι δήμαρχοι και οι αυλικοί τους...Το στενό δημόσιο (Υπουργεία) προχωρά σε αξιολόγηση των δομών του... Δεν βλέπω το ίδιο να ισχύει στους Δήμους... όπου μέχρι τον Σεπτέμβριο τους έχουν δώσει διορία να απογράψουν το προσωπικό τους (όσο και αν σας φαίνεται περίεργο δεν το έχουν πράξει ακόμη)... Μετά να δείτε τι έχει να γίνει... Το Υπουργείο παιδείας έκλεισε τον προϋπολογισμό του... με τις μετατάξεις του Σεπτεμβρίου... ας "συνεισφέρουν" κι' άλλοι από δω και πέρα...
Πιστεύει κανείς ότι δεν χρειάζονται 70000 άτομα (κυρίως από τους δήμους) ? Η γνώμη μου είναι ότι θα βρωμίσουν όλες οι πόλεις της Ελλάδας, πριν τις διαθεσιμότητες για συμπαράσταση και θα παραμείνουν βρώμικες μετά τις απολύσεις... Το νούμερο είναι τεράστιο για να μιλάμε τόσο απλά... Έστω και ένας απολυμένος για τον εαυτό του και την οικογένεια του είναι 100% απολυμένος... Και φυσικά αν αυτό γίνει Σεπτέμβρη και αρχίσουν να απολύουν και τα ξενοδοχεία (αφού θα λήγει η θερινή περίοδος) τότε ο δείκτης ανεργίας θα πάει πάνω από 30% (ο πλασματικός) διότι ο πραγματικός έχει περάσει το 30% και ας μην το λένε.
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 22, 2013, 01:36:10 pmΘυμάμαι από τον Δήμο απ' όπου κατάγομαι, την μεγάλη και τεράστια επιθυμία ένα κάρο ανθρώπων να ασχοληθούν με τα "κοινά"... Μόνον έναν θυμάμαι, τότε που γύρναγε προεκλογικά να ζητήσει ψήφους και τον "κόλλησε" η μία θειά μου, την απάντηση που έδωσε... "εεε τόσοι και τόσοι βολέψανε τα παιδιά τους!... γιατί να μην βγω και γω τώρα που πήρα την σύνταξη και δεν έχω με τίποτα να ασχοληθώ?... να μην βοηθήσω και γω τα παιδιά μου?"... Εικάζω πως από τους 70.000 το μεγάλο κούρεμα θα πέσει στους ΟΤΑ την επόμενη διετία... Άντε μπας και το βουλώσουν ορισμένοι δήμαρχοι και οι αυλικοί τους...Το στενό δημόσιο (Υπουργεία) προχωρά σε αξιολόγηση των δομών του... Δεν βλέπω το ίδιο να ισχύει στους Δήμους... όπου μέχρι τον Σεπτέμβριο τους έχουν δώσει διορία να απογράψουν το προσωπικό τους (όσο και αν σας φαίνεται περίεργο δεν το έχουν πράξει ακόμη)... Μετά να δείτε τι έχει να γίνει... Το Υπουργείο παιδείας έκλεισε τον προϋπολογισμό του... με τις μετατάξεις του Σεπτεμβρίου... ας "συνεισφέρουν" κι' άλλοι από δω και πέρα...Να κρατάμε και μια πισινή σχετικά με το αν τελείωσε η συνεισφορά του υπουργείου παιδείας στη διαθεσιμότητα. Να δούμε τι θα γίνει με τις υποχρεωτικές μετατάξεις -προσωπικά, δε βλέπω πως μπορούν να βρεθούν κενές θέσεις για 8.000 άτομα- ποιοι θα ενταχθούν στις λίστες των υποψηφίων (προς υποχρεωτική μετάταξη) και στο τέλος θα δούμε ποιος θα μείνει με τον... καρβουνιάρη στα χέρια, όπως είχε πει πολύ επιτυχημένα και ο Damien.
Η συνεισφορά του Υπουργείου Παιδείας στη διαθεσιμότητα σίγουρα δεν έχει τελειώσει.Λαμβάνω κακά μηνύματα για την Τεχνική Εκπαίδευση...
Έλεος πια με την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς!... σάμπως πια και όλοι οι υπόλοιποι, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίας δουλεύουν σωστά?... Αυτοί αφήνουν να δραπετεύουν θανατοποινίτες από φυλακές (το γεγονός της απόδρασης δεν το συζητάει κανείς έτσι ώστε να κλείσουν άμεσα σωφρονιστικά ιδρύματα άμεσα και να τεθούν οι υπάλληλοι τους σε διαθεσιμότητα-όπως Αμερική)... περιμένουν μόλις γίνει η πρώτη συμπλοκή τους με την αστυνομία να μας το παρουσιάσουν ως επιτυχία... φτάνει πια το θέατρο... κανείς δεν ασχολείται με το μπάχαλο στις υπόλοιπες υπηρεσίες...
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 22, 2013, 02:48:09 pmΈλεος πια με την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς!... σάμπως πια και όλοι οι υπόλοιποι, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίας δουλεύουν σωστά?... Αυτοί αφήνουν να δραπετεύουν θανατοποινίτες από φυλακές (το γεγονός της απόδρασης δεν το συζητάει κανείς έτσι ώστε να κλείσουν άμεσα σωφρονιστικά ιδρύματα άμεσα και να τεθούν οι υπάλληλοι τους σε διαθεσιμότητα-όπως Αμερική)... περιμένουν μόλις γίνει η πρώτη συμπλοκή τους με την αστυνομία να μας το παρουσιάσουν ως επιτυχία... φτάνει πια το θέατρο... κανείς δεν ασχολείται με το μπάχαλο στις υπόλοιπες υπηρεσίες...