0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PA στις Ιουλίου 24, 2013, 09:37:21 pmΠαράθεση από: emnaypli στις Ιουλίου 24, 2013, 09:21:39 pmΠάει κ η τελευταία ελπίδα!!!!!Ξεσηκωθειτε!!!!Κανένα σχολείο ανοιχτό το Σεπτέμβριο!!!!!Συνάδελφε δεν έχω αντίρρηση: Κανένα σχολείο ανοιχτό τον Σεπτέμβριο.Αλλά με ποιον στόχο?Τι θα ζητάμε από την κοινωνία?Με τι επιχειρήματα?Νομίζω ότι αυτά είναι τα πρώτα ζητήματα που θα πρέπει να διευθετήσουμε προτού αποφασίσουμε να κατέβουμε σε ΣΟ
Παράθεση από: emnaypli στις Ιουλίου 24, 2013, 09:21:39 pmΠάει κ η τελευταία ελπίδα!!!!!Ξεσηκωθειτε!!!!Κανένα σχολείο ανοιχτό το Σεπτέμβριο!!!!!Συνάδελφε δεν έχω αντίρρηση: Κανένα σχολείο ανοιχτό τον Σεπτέμβριο.Αλλά με ποιον στόχο?Τι θα ζητάμε από την κοινωνία?Με τι επιχειρήματα?Νομίζω ότι αυτά είναι τα πρώτα ζητήματα που θα πρέπει να διευθετήσουμε προτού αποφασίσουμε να κατέβουμε σε ΣΟ
Πάει κ η τελευταία ελπίδα!!!!!Ξεσηκωθειτε!!!!Κανένα σχολείο ανοιχτό το Σεπτέμβριο!!!!!
Υπ. Παιδείας: Δεν εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα οι κάτοχοι διδακτορικών και μεταπτυχιακών Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο είχε πετύχει την εξαίρεση τους, αρχικά, στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, κάτι που όμως άλλαξε μετά από νέες πιέσεις των εκπροσώπων των δανειστών.http://www.skai.gr/news/greece/article/238516/up-paideias-den-exairoudai-apo-ti-diathesimotita-oi-katohoi-didaktorikon-kai-metaptuhiakon-/#ixzz2ZzO6Pr7hΤην Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί στη
Δεν αντεχεται αλλο αυτή η χωρα...
Δεν ξέρω πως αλλά πρέπει τώρα να διεκδικήσουμε την αξιοκρατία (που τόσο διαφημίζει ο Μητσοτάκης)Πρέπει με κάθε τρόπο (ας βρούμε ποιον) να διεκδικήσουμε οι «καταργημένοι» την ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΑ μέσα από τις μετατάξεις αλλιώς χανόμαστε.Όσοι είναι στην Αθήνα να οργανωθούν και τους ακολουθούμε. Τα λέω εγώ που έβλεπα κινητοποίηση και γελούσα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.Ή ας περιμένουμε στωικά την έλευση του «σωτήρα» Αλέξη.
Διαθεσιμότητα Πολύτεκνων Εκπαιδευτικών
Η χώρα μια χαρά αντέχεται. Οι άνθρωποι δεν αντέχονται. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι κυβερνώντες. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα υπάρχει ένα τεράστιο νούμερο ανθρώπων που δεν εννοεί να πάψει να ζει εις βάρος των υπολοίπων. Μιλάμε για αμετανόητα παράσιτα. Είδε κανείς σήμερα ειδήσεις; Ο ΣΔΟΕ έκανε απροειδοποίητο έλεγχο σε καταστηματάρχες σε διάφορους νομούς. Στην Εύβοια, λέει, η παραβατικότητα 100%, αλλού 85%, 80%! 9 στους 10 μαγαζάτορες δεν κόβουν αποδείξεις. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροκλέβουν κάργα! Δεν υπάρχει σωτηρία, γιατί δεν υπάρχει πολιτική βούληση. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση να τιμωρηθούν τα λαμόγια και οι κλέφτες, δεν υπάρχει πολιτική βούληση να φάνε σουτ τα βύσματα και οι βολεμένοι. Λέμε πολλοί για τον Τσίπρα και γελάμε, κάποτε μάλιστα γέλαγα κι εγώ, αλλά βλέποντας τα έργα και τις ημέρες των τωρινών και των προηγούμενων, δε βλέπω πως μπορεί να είναι χειρότερος. Ας του δώσουμε, σε τελική ανάλυση, μια ευκαιρία του ανθρώπου. Εδώ δώσαμε σε... μόγγολα και μόγγολα, μη λέω ονόματα και με φάει η μαρμάγκα του διαχειριστού. Ας δώσουμε και σ' αυτόν! Αν δε βγει πάλι τίποτα, τότε, παιδιά, σοβαρά, πρέπει ν' αρχίσουμε να... δέρνουμε όλους αυτούς που μια ζωή τους κουβαλάμε στην καμπούρα μας! Δεν κάνω πλάκα! Σταματάω εδώ μη σας σοκάρω περισσότερο.
Πως δέχεται η τρόικα να μένουν οι πολύτεκνοι και να φεύγουν όλοι οι υπόλοιποι; Άραγε στη Γερμανία ισχύουν τα ίδια; Η οικογενειακή κατάσταση και μόνο, είναι το κριτήριο για να διορίζεται κάποιος αλλά και να κρατά τη δουλειά του;Κάποιοι ξέρουν να πιέζουν και τα καταφέρνουν μια χαρά με την επιμονή τους!
Πιστεύω , ότι εφόσον ξεκίνησε η διαθεσιμότητα ,καμία ομάδα δεν πρέπει να εξαιρεθεί.Το γεγονός ότι είσαι πολύτεκνους δε σημαίνει οδό κανείς σωστά τη δουλειά σου, το ίδιο ισχύει και για όποιον έχει μεταπτυχιακό.Ας είμαστε λοιπόν πιο αυστηροί στην αυτό αξιολόγηση αλλά και να μην κάνουμε τα στραβά ματιά για να βολεψουμε και εαυτους