0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kopan στις Ιουλίου 25, 2013, 05:13:20 pmΗ αξιολόγηση, ΑΝ γίνει μέσα στα χρονικά πλαίσια τα κανονικά θα αρχίσει τον Φεβρουάριο-Μάρτιο...Κια θα είναι γι αυτούς που αλλάζουν φέτος βαθμό...Εμένα κάτι μου λέει, ότι δεν πρόκειται να γίνει , διότι θα κοστίσει πολλά εκατομύρια η προαγωγή τόσων χιλιάδων εκπ/κών ή αν γίνει θα είναι τέτοιο μπάχαλο και φαρσοκωμωδία, που θα γελάει ο κόσμος...!!!Άλλωστε στο χέρι μας είναι να την καταργήσουμε...ΑΝ όλοι μαζί τους γράψουμε κανονικά...!!! Πώς θα την καταργήσουμε δηλαδή; Θα πώ, για παράδειγμα, στο διευθυντή μου "δεν επιθυμώ να μου κάνεις έκθεση αξιολόγησης"; Ή μήπως θα δηλώσω στο σχολικό σύμβουλο που θα έρθει στο σχολείο μου ότι "δεν σε δέχομαι στην τάξη";
Η αξιολόγηση, ΑΝ γίνει μέσα στα χρονικά πλαίσια τα κανονικά θα αρχίσει τον Φεβρουάριο-Μάρτιο...Κια θα είναι γι αυτούς που αλλάζουν φέτος βαθμό...Εμένα κάτι μου λέει, ότι δεν πρόκειται να γίνει , διότι θα κοστίσει πολλά εκατομύρια η προαγωγή τόσων χιλιάδων εκπ/κών ή αν γίνει θα είναι τέτοιο μπάχαλο και φαρσοκωμωδία, που θα γελάει ο κόσμος...!!!Άλλωστε στο χέρι μας είναι να την καταργήσουμε...ΑΝ όλοι μαζί τους γράψουμε κανονικά...!!!
Να που δε θα μπορέσουν να βρουν από διοικητικό προσωπικό ΑΕΙ για "διαθεσιμότητα"...http://www.xkatsikas.gr/arthron/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%B8Όλοι έχουν κάποιους προστάτες...Εκτός από τους εκπαιδευτικούς...!
Για ποια αξιολόγηση μιλάμε παιδιά, όταν ακόμη δεν ξέρουν τι και πως θα προσμετράται...;;;Εδώ θέλουν να παίρνουν μόρια και όσοι για να συμπληρώνουν ωράριο κάνανε "προγράμματα" διάφορα κάθε χρόνο...Δηλαδή εγώ που είχα πλήρες ωράριο και έκανα μάθημα, δε θα έχω μόρια, ενώ θα τα έχει άλλος που έκανε πρόγραμμα για τα "φαλακρά φίδια" και δεν έκανε μάθημα...! Άσε που υπάρχει και η "συνέντευξη", που σε ανεβάζει ή σε στέλνει στα "Τάρταρα", ανάλογα με τη σάχλα που θα ερωτηθείς...! Κανονικά θα έπρεπε να μετράει ΜΟΝΟ η απόδοση στην τάξη και στα καθήκοντα του σχολείου...Τα άλλα είναι όλα...Εκ του πονηρού...!!!
5/ Παρ' ότι έχω στηλιτεύσει τον υπουργό μας αρκετές φορές στο παρελθόν, δεν πρέπει ν' αγνοείται το γεγονός ότι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει ρητά ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλες διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι τόσο το υπουργείο διοικ. μεταρρ. (κατ' εξοχήν αρμόδιο για διαθεσιμότητες) όσο και η τρόικα έχουν αποδεχθεί το staffing plan που τους παρουσιάστηκε. Τον ισχυρισμό ότι η σιγουριά του πηγάζει από επίγνωση της επικείμενης αποπομπής του, τον θεωρώ ανάξιο σχολιασμού.
4/ Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξουν άξαφνα 5.000 (τυχαίο νούμερο) διαθεσιμότητες το Σεπτέμβριο, όπως λένε κάποιοι συνάδελφοι. Θα γίνει μπάχαλο. Μόνο αν η κυβέρνηση βρεθεί σε θέση απόλυτης απελπισίας, θα έκανε κάτι τέτοιο.
Ας βγει η ολμε να πει ποιους πανε να γλυτωσουν απο τη διαθεσιμοτητα να το μαθει ο κοσμος να δουμε ποσο συμφωνος θα ειναι
γιατι κανεις δεν αναφερει επισημα τι θα απογινουμε εμεις της διαθεσιμοτητας; μηπως γιατι δεν θα γινει τιποτα και θα απολυθούμε;!αν καποιος εχει καποια πληροφορηση αν μας ενημερωσει