0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω και γω τη γνωμη μου για τα μεταπτυχιακά / διδακτορικά?Το 99,99999999 % των συναδέρφων που αποκτήσανε μεταπτυχιακο/διδακτορικο μετά το διορισμότο κανανε για τους εξή λόγους:1. Να πάρουν εκπαιδευτική άδεια (από τις μεγαλύτερες απάτες. ήσουν αραχτος και πληρωνόσουν επιπλέον του μισθού σου)2. Οικονομικοί λόγοι:να πάρουν το επίδομα3. Μπας και γίνουν σύμβουλοι/διευθυντές/προισταμενοι/παρατρεχάμενοι κλπ κλπ ώστε να γλιτώσουν την τάξη ή και να έρουν στο σπίτι τους μιας και δεν παιρνανε μετάθεση..4. Όλα τα παραπάνω <---------
Παράθεση από: lzdg στις Ιουλίου 26, 2013, 05:07:06 pmΠαράθεση από: CROKO στις Ιουλίου 26, 2013, 01:39:28 pmνα πω κι εγωαν ενδιαφερεται καποιος να προχωρησει τις ΓΝΩΣΕΙΣ του διαβαζει βιβλια. μπαινει στο διαδυκτιο και μαθαινει οτι τον ενδιαφερει.μεταπτυχιακο παιρνει καποιος1ον για να προσπερασει τους αλλους και να γινει δντης-υπευθ. γρασεπ ,περιβαλ. εκπ. κλπ κλπ για να μην μπαινει στην ταξη.2ον γιατι ειχε αποτυχημενους γονεις που του λενε να το κανει για να γινει καποιος.3ον γιατι ειναι φυτουλας.4ον γιατι ειναι ψωνιο.Πραγματικό στολίδι αυτό το post εκπαιδευτικού προς άλλους εκπαιδευτικούς που τόλμησαν (!) να έχουν μεταπτυχιακό. Μπαίνω στο pde για να ενημερωθώ και στο τέλος μου σηκώνεται η τρίχα από αυτά που διαβάζω (στο τέλος δεν θα μου έχει μείνει καμία). Πραγματικά, δεν ντρέπεσαι συνάδελφε;καθολου δεν ντρεπομαι και ξαναρχιζω:1ον 23 χρονια εκπαιδευτικος εχω δει πολλους στουρνους με μεταπτυχιακο2ον στουρνοι με μεταπτυχιακα μας χρεοκοπησαν3ον μακαρι να ψαξουν ολα τα μεταπτυχιακα και θα πεσει πολυ γελιο4ον μπραβο σε οσους εχουν μεταπτυχιακο κι εχουν υπηρετησει εστω ενα χρονο στους λειψους, κουφονησια κλπ5ον μηπως κρυβεσαι πισω απ αυτο να μην απολυθεις και δειχνεις αυτους που δεν εχουν;
Παράθεση από: CROKO στις Ιουλίου 26, 2013, 01:39:28 pmνα πω κι εγωαν ενδιαφερεται καποιος να προχωρησει τις ΓΝΩΣΕΙΣ του διαβαζει βιβλια. μπαινει στο διαδυκτιο και μαθαινει οτι τον ενδιαφερει.μεταπτυχιακο παιρνει καποιος1ον για να προσπερασει τους αλλους και να γινει δντης-υπευθ. γρασεπ ,περιβαλ. εκπ. κλπ κλπ για να μην μπαινει στην ταξη.2ον γιατι ειχε αποτυχημενους γονεις που του λενε να το κανει για να γινει καποιος.3ον γιατι ειναι φυτουλας.4ον γιατι ειναι ψωνιο.Πραγματικό στολίδι αυτό το post εκπαιδευτικού προς άλλους εκπαιδευτικούς που τόλμησαν (!) να έχουν μεταπτυχιακό. Μπαίνω στο pde για να ενημερωθώ και στο τέλος μου σηκώνεται η τρίχα από αυτά που διαβάζω (στο τέλος δεν θα μου έχει μείνει καμία). Πραγματικά, δεν ντρέπεσαι συνάδελφε;
να πω κι εγωαν ενδιαφερεται καποιος να προχωρησει τις ΓΝΩΣΕΙΣ του διαβαζει βιβλια. μπαινει στο διαδυκτιο και μαθαινει οτι τον ενδιαφερει.μεταπτυχιακο παιρνει καποιος1ον για να προσπερασει τους αλλους και να γινει δντης-υπευθ. γρασεπ ,περιβαλ. εκπ. κλπ κλπ για να μην μπαινει στην ταξη.2ον γιατι ειχε αποτυχημενους γονεις που του λενε να το κανει για να γινει καποιος.3ον γιατι ειναι φυτουλας.4ον γιατι ειναι ψωνιο.
Tο υπουργείο παιδείας πάλι μεγάλη δεξαμενή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63864389
Παράθεση από: anemoni στις Ιουλίου 26, 2013, 11:22:54 pmΠαράθεση από: CROKO στις Ιουλίου 26, 2013, 09:51:24 pmστο γνωστο νησι. αν εισαι παλιος θα τα ξερεις.σε ποιο νησί; τι εννοείς;στη Μακρόνησο! Μοιράζανε τσάμπα μεταπτυχιακά, μα το θεό! για ένα τενεκέ λάδι!
Παράθεση από: CROKO στις Ιουλίου 26, 2013, 09:51:24 pmστο γνωστο νησι. αν εισαι παλιος θα τα ξερεις.σε ποιο νησί; τι εννοείς;
στο γνωστο νησι. αν εισαι παλιος θα τα ξερεις.
Να η λίστα "συνεισφοράς" των υπουργείων για τον Σεπτέμβριο...http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7