0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά... πολλοί από βασικές ειδικότητες όπως και η δική μου... δεν φτιάξανε κατάσταση από τα ιδιαίτερα... τα κερδίσανε στο Τζοκερ... Να το πούμε απλά... άμεση απόλυση όσων κάνουν ιδιαίτερα κατ' οίκον και τα παίρνουν μαύρα εφόσον εργάζονται σε δημόσιο σχολείο...
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 28, 2013, 01:15:06 amΑπλά... πολλοί από βασικές ειδικότητες όπως και η δική μου... δεν φτιάξανε κατάσταση από τα ιδιαίτερα... τα κερδίσανε στο Τζοκερ... Να το πούμε απλά... άμεση απόλυση όσων κάνουν ιδιαίτερα κατ' οίκον και τα παίρνουν μαύρα εφόσον εργάζονται σε δημόσιο σχολείο...γι αυτό έχω ξαναγράψει, άμα θέλανε θα τους είχανε βρει....http://www.pde.gr/index.php?topic=28780.msg688964#msg688964
1) έχω δίκιο για την εκπαιδευτική άδεια (να ανατρέξεις στη νομοθεσία που ίσχυε τότε για να το διαπιστώσεις)2)εκπαιδευτική άδεια με αποδοχές: οι (έκτακτες) αποδοχές συνήθως καλύπτουν τις δαπάνες φοίτησης (δίδακτρα κ α),άδεια σε βάρος του σχολείου, των συναδέλφων και της υπηρεσίας γενικότερα το δέχομαι μόνο για την περίπτωση που δεν ολοκληρώσεις τις σπουδές για τις οποίες πήρες την άδεια.3) οι εκπαιδευτικές άδειες δίνονταν με κριτήρια των ΑΠΥΣΔΕ (τουλάχιστον χ χρόνια υπηρεσίας)4)ανάλογες διευκολύνσεις θα έπρεπε να είχαν νομοθετηθεί και για τις μαμάδες του ιδιωτικού τομέα, το πρόβλημα στο δημόσιο δεν ήταν η νομοθεσία αλλά η νοοτροπία του Έλληνα (υπάρχουν επαπειλούμενες και "επαπειλούμενες")5) όταν κάποιος τελειώνει το πανεπιστήμιο στα 23 και λόγω συστήματος διορισμών γράφεται σε μια επετηρίδα και περιμένει 10+ χρόνια να διοριστεί γιατί δεν έχει άλλη επιλογή εφόσον επιθυμεί να διοριστεί, προφανώς δεν ευθύνεται γι αυτό, και προφανώς δεν πρέπει να εξισώνεται με αυτόν που τελειώνοντας τη σχολή του μπορεί να επιλέξει αν θα δώσει ΑΣΕΠ ή όχι για να διοριστεί.6) πάνω από 25 χρόνια στην εκπαίδευση (εφόσον η προϋπηρεσία ιδιωτικού τομέα δεν αναγνωρίστηκε) δεν έχει συμπληρώσει κανένας εξ όσων εγώ αναφέρομαι, γιατί όσοι έχουν αυτά τα έτη υπηρεσίας έχουν όλοι διοριστεί με την παλιά επετηρίδα.