0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.. έχουν ράμματα για την γούνα μας... και σ' αυτό μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς ως κλάδος... αποφεύγουμε κάθε μορφή αξιολόγησης... έστω και για τα μάτια του κόσμου όπως λες... ... σάμπως και στα ΕΠΑΛ δεν γινότανε καλή δουλειά ενώ στα Γενικά Λύκεια όλοι προσφέρουν και κάνουν μάθημα συνειδητά? )... έχει κόσμο που μπαίνει να κάνει μάθημα μαθηματικών ή αρχαίων και εξετάζει μόνον τι έχουν μάθει οι μαθητές από τα φροντιστήρια... ούτε που παραδίδουν...
Mπορεί να βγήκανε 2000+ σε διαθεσιμότητα αλλά δικαιούνται ακόμα άδεια.... http://xenesglosses.eu/2013/07/egkyklios-ti-tha-isxysei-gia-tis-adeies/
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 29, 2013, 02:33:47 pm.. έχουν ράμματα για την γούνα μας... και σ' αυτό μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς ως κλάδος... αποφεύγουμε κάθε μορφή αξιολόγησης... έστω και για τα μάτια του κόσμου όπως λες... ... σάμπως και στα ΕΠΑΛ δεν γινότανε καλή δουλειά ενώ στα Γενικά Λύκεια όλοι προσφέρουν και κάνουν μάθημα συνειδητά? )... έχει κόσμο που μπαίνει να κάνει μάθημα μαθηματικών ή αρχαίων και εξετάζει μόνον τι έχουν μάθει οι μαθητές από τα φροντιστήρια... ούτε που παραδίδουν...++++++Αν δεν αλλάξει νοοτροπία ο εκπαιδευτικος, τίποτα ΔΕΝ θα αλλάξει. Οσο για τα ΜΜΕ που παντα μας φταινε.....ας μη πω τη παροιμία που λεει τί φταίει... Παρατηρησα πως οι εκπαιδευτικοι λενε πολυ χειροτερα απο τους δημοσιογραφους
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 29, 2013, 02:33:47 pm.. έχουν ράμματα για την γούνα μας... και σ' αυτό μερίδιο ευθύνης έχουμε και εμείς ως κλάδος... αποφεύγουμε κάθε μορφή αξιολόγησης... έστω και για τα μάτια του κόσμου όπως λες... ... σάμπως και στα ΕΠΑΛ δεν γινότανε καλή δουλειά ενώ στα Γενικά Λύκεια όλοι προσφέρουν και κάνουν μάθημα συνειδητά? )... έχει κόσμο που μπαίνει να κάνει μάθημα μαθηματικών ή αρχαίων και εξετάζει μόνον τι έχουν μάθει οι μαθητές από τα φροντιστήρια... ούτε που παραδίδουν...++++++Αν δεν αλλάξει νοοτροπία ο εκπαιδευτικος, τίποτα ΔΕΝ θα αλλάξει. Οσο για τα ΜΜΕ που παντα μας φταινε.....ας μη πω τη παροιμία που λεει τί φταίει... Παρατηρησα πως οι εκπαιδευτικοι λενε πολυ χειροτερα απο τους δημοσιογραφους[/quote+1000 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Με τόσα μηνύματα υπέρ αξιολόγησης εδώ μέσα... μήπως να στέλναμε ένα έγγραφο στην ΟΛΜΕ μην αρχίσει πάλι τα ίδια... ? Έχω παρατηρήσει ότι από τότε που άρχισε η διαθεσιμότητα κινητικότητα όλοι παραπονούνται ότι δεν έχουν αξιολογηθεί...
Οταν είπε αξιολόγηση η Γιαννάκου πέσαμε να την φάμε...Τώρα στις απολύσεις λέμε δεχόμαστε...Ο Έλληνας εκπαιδευτικός είναι βάρκα,όπου τον πάει η θάλασσα...Στα χειρότερα δεχόμαστε το λίγο κακό για μας...Κύριοι σε έναν χώρο εργασιακό εαν πρέπει να φύγει κάποιος φεύγει ο κακός στο μαθημα...Εδω φεύγουν κατηγορίες με καλούς και κακούς μέσα...
Και στην ώρα την δύσκολη παιζει με τα αρνητικά της κάθε κατηγορίας!
Αξιολογηση ομως του εκπαιδευτικού έργου και οχι αξιολογηση του τύπου εχω γνώσεις αγγλικών, πιστοποίηση ΤΠΕ που έτυχε να γίνονται επιμόρφωσης στην περιοχή μου αλλα κατα τ αλλα δεν εχω ιδέα πως εφαρμόζονται και ενα master στην εκπαιδευση απο το ανοικτό πανεπιστήμιο της Σοφίας που έσκασα 7000