0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κυρ. Μητσοτάκης: «Εχουμε αναλάβει την υποχρεώση να διώξουμε 15.000 ανθρώπους»
Θα δούμε καμιά ειδικότητα άσχετη απο αυτές που διαρρέουν, όπως την άλλη φορά!
Κυρ. Μητσοτάκης: «Εχουμε αναλάβει την υποχρεώση να διώξουμε 15.000 ανθρώπους» «Όμως, όσο περισσότερους εντοπίζουμε από περιπτώσεις παραβατών, επίορκων κλπ τόσο λιγότεροι κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός από τη δεξαμενή της κινητικότητας» διευκρίνισε.http://www.tovima.gr
διαβάστε σημερινό έγκυρο ρεπορταζ να πάθετε πλάκα...http://www.protothema.gr/greece/article/298527/se-24-ores-ta-onomata-ton-proton-4260-upallilon-pou-tithedai-se-diathesimotita/μιλάμε...δεν υπάρχει...
Αν σωθούμε με το καλό από σεπτεμβρη μεταπτυχακό στην εκπαιδευση στη βουλγαρία...
Παράθεση από: Massimoap στις Ιουλίου 30, 2013, 01:22:59 pmΑν σωθούμε με το καλό από σεπτεμβρη μεταπτυχακό στην εκπαιδευση στη βουλγαρία...Εγώ προνόησα ήδη. Τελείως κουφά κι απρόσμενα, με ενημέρωσε το ΕΑΠ ότι ξεκινάω το Σεπτέμβρη το μεταπτυχιακό 'Σπουδές στην Εκπαίδευση', παρ' ότι δεν κληρώθηκα απευθείας και ήμουν πολύ χαμηλά στους επιλαχόντες. Έχω μια επιθυμία να κάνω κάτι δημιουργικό, ωστόσο, αν φάω κάνα... σουτ, θα αισθανθώ ταυτόχρονα μεγάλος λακαμάς.
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 30, 2013, 01:28:57 pmΠαράθεση από: Massimoap στις Ιουλίου 30, 2013, 01:22:59 pmΑν σωθούμε με το καλό από σεπτεμβρη μεταπτυχακό στην εκπαιδευση στη βουλγαρία...Εγώ προνόησα ήδη. Τελείως κουφά κι απρόσμενα, με ενημέρωσε το ΕΑΠ ότι ξεκινάω το Σεπτέμβρη το μεταπτυχιακό 'Σπουδές στην Εκπαίδευση', παρ' ότι δεν κληρώθηκα απευθείας και ήμουν πολύ χαμηλά στους επιλαχόντες. Έχω μια επιθυμία να κάνω κάτι δημιουργικό, ωστόσο, αν φάω κάνα... σουτ, θα αισθανθώ ταυτόχρονα μεγάλος λακαμάς.Queue up συνάδελφε!! Σκέψου ότι ορκίζομαι Νοέμβρη και Σεπτέμβρη μπορεί να είμαι σπίτι και να κάνω τη χαρωπή νοικοκυρά με μεταπτυχιακή μεθοδολογία!!
Παράθεση από: eidolonen στις Ιουλίου 30, 2013, 01:35:35 pmΠαράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 30, 2013, 01:28:57 pmΠαράθεση από: Massimoap στις Ιουλίου 30, 2013, 01:22:59 pmΑν σωθούμε με το καλό από σεπτεμβρη μεταπτυχακό στην εκπαιδευση στη βουλγαρία...Εγώ προνόησα ήδη. Τελείως κουφά κι απρόσμενα, με ενημέρωσε το ΕΑΠ ότι ξεκινάω το Σεπτέμβρη το μεταπτυχιακό 'Σπουδές στην Εκπαίδευση', παρ' ότι δεν κληρώθηκα απευθείας και ήμουν πολύ χαμηλά στους επιλαχόντες. Έχω μια επιθυμία να κάνω κάτι δημιουργικό, ωστόσο, αν φάω κάνα... σουτ, θα αισθανθώ ταυτόχρονα μεγάλος λακαμάς.Και επειδή ο λόγος του Κούλη είναι συμβόλαιο, θα αναφέρω ξανά το παράδειγμα καλής μου φίλης που με δύο πτυχία, μεταπτυχιακό, πιστοποίηση σε ξένες γλώσσες και Η/Υ, πρώτη στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ που μόλις βγήκε σε διαθεσιμότητα...Queue up συνάδελφε!! Σκέψου ότι ορκίζομαι Νοέμβρη και Σεπτέμβρη μπορεί να είμαι σπίτι και να κάνω τη χαρωπή νοικοκυρά με μεταπτυχιακή μεθοδολογία!! Εσύ, φιλενάδα, τέλειωσες ήδη. Και να συμβεί κάτι... κακό, χτύπα ξύλο, το χρησιμοποιείς και καθαρίζεις. Αφού ο Κούλης το 'πε: 'όσοι έχουν μεταπτυχιακά, δεν κινδυνεύουν'. Μη μου πεις ότι δεν τον πιστεύεις! Αντρουπής πράματα!
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 30, 2013, 01:28:57 pmΠαράθεση από: Massimoap στις Ιουλίου 30, 2013, 01:22:59 pmΑν σωθούμε με το καλό από σεπτεμβρη μεταπτυχακό στην εκπαιδευση στη βουλγαρία...Εγώ προνόησα ήδη. Τελείως κουφά κι απρόσμενα, με ενημέρωσε το ΕΑΠ ότι ξεκινάω το Σεπτέμβρη το μεταπτυχιακό 'Σπουδές στην Εκπαίδευση', παρ' ότι δεν κληρώθηκα απευθείας και ήμουν πολύ χαμηλά στους επιλαχόντες. Έχω μια επιθυμία να κάνω κάτι δημιουργικό, ωστόσο, αν φάω κάνα... σουτ, θα αισθανθώ ταυτόχρονα μεγάλος λακαμάς.Και επειδή ο λόγος του Κούλη είναι συμβόλαιο, θα αναφέρω ξανά το παράδειγμα καλής μου φίλης που με δύο πτυχία, μεταπτυχιακό, πιστοποίηση σε ξένες γλώσσες και Η/Υ, πρώτη στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ που μόλις βγήκε σε διαθεσιμότητα...Queue up συνάδελφε!! Σκέψου ότι ορκίζομαι Νοέμβρη και Σεπτέμβρη μπορεί να είμαι σπίτι και να κάνω τη χαρωπή νοικοκυρά με μεταπτυχιακή μεθοδολογία!!
Παράθεση από: eidolonen στις Ιουλίου 30, 2013, 01:35:35 pmΠαράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 30, 2013, 01:28:57 pmΠαράθεση από: Massimoap στις Ιουλίου 30, 2013, 01:22:59 pmΑν σωθούμε με το καλό από σεπτεμβρη μεταπτυχακό στην εκπαιδευση στη βουλγαρία...Εγώ προνόησα ήδη. Τελείως κουφά κι απρόσμενα, με ενημέρωσε το ΕΑΠ ότι ξεκινάω το Σεπτέμβρη το μεταπτυχιακό 'Σπουδές στην Εκπαίδευση', παρ' ότι δεν κληρώθηκα απευθείας και ήμουν πολύ χαμηλά στους επιλαχόντες. Έχω μια επιθυμία να κάνω κάτι δημιουργικό, ωστόσο, αν φάω κάνα... σουτ, θα αισθανθώ ταυτόχρονα μεγάλος λακαμάς.Queue up συνάδελφε!! Σκέψου ότι ορκίζομαι Νοέμβρη και Σεπτέμβρη μπορεί να είμαι σπίτι και να κάνω τη χαρωπή νοικοκυρά με μεταπτυχιακή μεθοδολογία!! Εσύ, φιλενάδα, τέλειωσες ήδη. Και να συμβεί κάτι... κακό, χτύπα ξύλο, το χρησιμοποιείς και καθαρίζεις. Αφού ο Κούλης το 'πε: 'όσοι έχουν μεταπτυχιακά, δεν κινδυνεύουν'. Μη μου πεις ότι δεν τον πιστεύεις! Αντρουπής πράματα!