0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την υποψία ότι ο αριθμός των συναδέλφων της τεχνικής εκπαίδευσης που τίθενται σε διαθεσιμότητα θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τον προβλεπόμενο. Αυτό οφείλεται στο ότι οι αρχικώς εξαιρεθέντες από τη διαθεσιμότητα, μάλλον αποκλείονται της εξαίρεσης λόγω του εισοδηματικού κριτηρίου των 12.000
2ον/ 10.000 λιγότεροι αναπληρωτές.
Όταν δεν έχουν δοθεί ακόμα τα νέα αναλυτικά προγράμματα πως θα προκύψουν οι πλεονάζοντες;;;
Παράθεση από: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕ02 στις Ιουλίου 30, 2013, 07:28:00 pmΈχω την υποψία ότι ο αριθμός των συναδέλφων της τεχνικής εκπαίδευσης που τίθενται σε διαθεσιμότητα θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με τον προβλεπόμενο. Αυτό οφείλεται στο ότι οι αρχικώς εξαιρεθέντες από τη διαθεσιμότητα, μάλλον αποκλείονται της εξαίρεσης λόγω του εισοδηματικού κριτηρίου των 12.000
έτσι έχω καταλάβει κι εγώ , για το 2ο κύμα της 1ης φάσης θα πρέπει να αναμένουμε πιστεύω και το σχέδιο νόμου για το νέο λύκειο (γενικό και τεχνολογικό).
Πολλή νέκρα έχει πέσει στο topic. Αύριο θρυλείται ότι θα μάθουμε ποιοι θ' αποτελέσουν τα 'θύματα' της διαθεσιμότητας του Σεπτεμβρίου. Καμιά τελευταία πληροφορία ή εκτίμηση; Εσύ Patreas ψυχανεμίζεσαι ή έχεις καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα; Ο υπουργός βέβαια έχει πει για διοικητικούς, αλλά δεν πείθει.
Μάλλον εσείς έχετε δίκιο. Εγώ, για ακόμη μια φορά, θεώρησα ως δεδομένα τα δημοσιεύματα του τύπου. Είμαι αμετανόητος, μου φαίνεται. Θα αυτομαστιγωθώ!