0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 31, 2013, 12:44:16 amΜάλλον εσείς έχετε δίκιο. Εγώ, για ακόμη μια φορά, θεώρησα ως δεδομένα τα δημοσιεύματα του τύπου. Είμαι αμετανόητος, μου φαίνεται. Θα αυτομαστιγωθώ!μάλλον είσαι περισσότερο ανασφαλής από όσο πρέπει....υποθέτω λόγω διάθεσης ΠΥΣΔΕ...κι εγώ κάθε χρόνο βγαίνω υπεράριθμη.....δε βλέπω γιατί πρέπει να αισθάνομαι ότι κινδυνεύω περισσότερο από άλλους.. αν με τα μόρια σου βρίσκεις κάθε χρόνο σχολείο/α να καλύψεις το ωράριο σου στην μεταθετική περιοχή σου, δεν κινδυνεύεις (ούτε καν με ξεσπίτωμα) με όσα μέχρι τώρα ισχύουν, το πρόβλημα είναι η ολική υπεραριθμία (στην επικράτεια) και ο προσδιορισμός ονομαστικά των ολικά υπεράριθμων δε μπορεί να γίνει πριν τις τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά..αλήθεια εκείνο το π δ των υποχρεωτικών μεταθέσεων τι απέγινε?ξέρει κάποιος?υπάρχει περίπτωση να το πάρουν πίσω ...και να βγάλουν κανένα λαγό από το καπέλο?
Μάλλον εσείς έχετε δίκιο. Εγώ, για ακόμη μια φορά, θεώρησα ως δεδομένα τα δημοσιεύματα του τύπου. Είμαι αμετανόητος, μου φαίνεται. Θα αυτομαστιγωθώ!
Αποσπάσεις σχεδόν ελάχιστες θα γίνουν φέτος.Από αύριο ξεκινάνε μετατάξεις από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια σε φορείς και μετά οτι μείνει θα γίνουν αποσπάσεις
Όσοι αρνηθούν να πάνε στην νέα οργανική αυτόματα θα βγουν σε διαθεσιμότητα.
όσο υποχωρεί η "στα τέσσερα κυβέρνηση", τόσο θα προχωρούν οι "βρυκόλακες"...
Επειδή φέτος έγινε θέμα με τις μεταθέσεις στους νομούς Μεσσηνίας και Α Θεσσαλονίκης, ειδικά στους φιλόλογους και τους μαθηματικούς.
Παράθεση από: debio στις Ιουλίου 31, 2013, 08:59:12 amΕπειδή φέτος έγινε θέμα με τις μεταθέσεις στους νομούς Μεσσηνίας και Α Θεσσαλονίκης, ειδικά στους φιλόλογους και τους μαθηματικούς.
Το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις μάλλον θα αναλάβει έργο από την λήξη της ερχόμενης σχολικής χρονιάς (δηλ. Ιούνιο του 14')... Για τον Σεπτέμβριο, ο νόμος της Αννούλας και μόνον αρκεί, αφού προβλέπει υποχρεωτικές μετακινήσεις, για όσους παραμείνουν ολικά υπεράριθμοι στα ΠΥΣΔΕ όπου ανήκουν...
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 31, 2013, 09:03:22 amΠαράθεση από: debio στις Ιουλίου 31, 2013, 08:59:12 amΕπειδή φέτος έγινε θέμα με τις μεταθέσεις στους νομούς Μεσσηνίας και Α Θεσσαλονίκης, ειδικά στους φιλόλογους και τους μαθηματικούς.
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 31, 2013, 09:12:16 amΤο Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις μάλλον θα αναλάβει έργο από την λήξη της ερχόμενης σχολικής χρονιάς (δηλ. Ιούνιο του 14')... Για τον Σεπτέμβριο, ο νόμος της Αννούλας και μόνον αρκεί, αφού προβλέπει υποχρεωτικές μετακινήσεις, για όσους παραμείνουν ολικά υπεράριθμοι στα ΠΥΣΔΕ όπου ανήκουν...Εξάλλου, ο νόμος της Αννούλας ήδη εφαρμόζεται, απλά οι υποχρεωτικές μετακινήσεις ήταν μέχρι στιγμής, πως να το πω, πιο λελογισμένες. Εγώ, λόγου χάρη, πρόπερσι, στάλθηκα στην α'θμια δίχως να το ζητήσω, για τις ανάγκες τις υπηρεσίας. Το καλό, βέβαια, ήταν ότι στάλθηκα στην α'θμια της περιοχής στην οποία ανήκω. Και ξέρω πολλές άλλες περιπτώσεις. Απλά τώρα έχω την αίσθηση ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί πιο μαζικά και πιο άγρια.