0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: strift στις Αυγούστου 01, 2013, 03:00:35 pmΠαράθεση από: greedo στις Ιουλίου 31, 2013, 08:33:53 pm Οι εξαιρέσεις τύπου Σιβιτανιδείου πρέπει να πάψουν να υπάρχουν και αυτό μόνο με δυναμικές αντιδράσεις μπορεί να επιτευχθεί!)η ερωτηση ειναι γενικη και θα ταιριαζε σε πολλους τομεις της κοινωνιας...οι αντιδρασεις πρεπει να ειναι στην κατευθυνση του να τιμωρηθουν τα συγκεκριμενα βυσματα και η εν λογω σχολη να μην εξαιρεθει? δηλ αφου σκιζουν εμας... να σκιζουν και αυτους...και αν η αντιδραση πετυχει? θα ειμαστε (ειστε) ικανοποιημενοι? το προβλημα θα εχει λυθει?.....τοτε θα απαντησει ο υπουργος ισονομια για ολους θελατε?...ανεργοι ολοι...ή οι αντιδρασεις πρεπει να κατευθυνθουν στο να παψουν να σκιζουν εμας...?τι προεχει? ποιος αγωνας ειναι σημαντικοτερος? δυσκολα τα ερωτηματα....Εγώ λέω να προσπαθήσουμε να μην "σκίζουν" εμάς...Ώστε αν αποτύχει κιόλας η προσπάθειά μας, να διασωθούν τουλάχιστον αυτοί που πρέπει....Δηλαδή τα πολυαγαπημένα μας ρουσφέτια....Υ.Γ. Συνάδελφε συγνώμη για την ειρωνική διάθεση, δεν το κάνω για να σε προσβάλλω φυσικά.Η τοποθέτηση αυτή μου θυμίζει τις απαντήσεις που ελάμβανα οσάκις ρώταγα γιατί η κυρά-κατέγκω το ρουσφ
Παράθεση από: greedo στις Ιουλίου 31, 2013, 08:33:53 pm Οι εξαιρέσεις τύπου Σιβιτανιδείου πρέπει να πάψουν να υπάρχουν και αυτό μόνο με δυναμικές αντιδράσεις μπορεί να επιτευχθεί!)η ερωτηση ειναι γενικη και θα ταιριαζε σε πολλους τομεις της κοινωνιας...οι αντιδρασεις πρεπει να ειναι στην κατευθυνση του να τιμωρηθουν τα συγκεκριμενα βυσματα και η εν λογω σχολη να μην εξαιρεθει? δηλ αφου σκιζουν εμας... να σκιζουν και αυτους...και αν η αντιδραση πετυχει? θα ειμαστε (ειστε) ικανοποιημενοι? το προβλημα θα εχει λυθει?.....τοτε θα απαντησει ο υπουργος ισονομια για ολους θελατε?...ανεργοι ολοι...ή οι αντιδρασεις πρεπει να κατευθυνθουν στο να παψουν να σκιζουν εμας...?τι προεχει? ποιος αγωνας ειναι σημαντικοτερος? δυσκολα τα ερωτηματα....
Οι εξαιρέσεις τύπου Σιβιτανιδείου πρέπει να πάψουν να υπάρχουν και αυτό μόνο με δυναμικές αντιδράσεις μπορεί να επιτευχθεί!
Αυτό το "προηγούμενη διοικητική εμπειρία" , στην περίπτωση εκπαιδευτικών θα είναι "προϋπηρεσία"....
PA,Ναι, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία για να γράψουμε ιστορία, αλλιώς η ιστορία θα καταγράψει αρνητικά την γενιά μας (και όχι μόνο) και μάλιστα με μαύρα γράμματα.nikitas, είναι πολύ σωστά αυτά που επισημαίνεις. Είναι θέμα πώς έχουμε ιεραρχήσει τις αξίες. Θα φέρω ένα παράδειγμα, έγινε μια έρευνα ανάμεσα σε Έλληνες και Φιλανδούς με βάση ένα περιστατικό. Τροχαίο ατύχημα όπου ο οδηγός ήταν φίλος των ερωτηθέντων και εγκατέλειψε το θύμα. Όταν ρώτησαν τους Έλληνες το 77% είπε ότι δεν θα πήγαινε στην αστυνομία να το καταγγείλει, ενώ το 83% των Φιλανδών θα πήγαινε το φίλο τους στην αστυνομία.Πόρισμα οι Έλληνες έχουμε τη φιλία πιο πάνω, ενώ οι Φιλανδοί θεωρούν υπέρτατη αξία την ακεραιότητα.
Παράθεση από: PA στις Αυγούστου 01, 2013, 03:12:47 pmΑυτό το "προηγούμενη διοικητική εμπειρία" , στην περίπτωση εκπαιδευτικών θα είναι "προϋπηρεσία"....Στις δυσπροσιτες περιοχες οπου δεν πατησαν το ποδαρακι τους αλλά τα μορια επεφταν μια χαρα.
επειδή είμαι πολύ αφελής...αυτό το τελευταίο μάθημα επιλογής "Ευρωπαϊκός Πολιτισμός"...γιατί μου κάνει κλικ από το Πρόγραμμα Σπουδών του ΕΑΠ;
Παράθεση από: PA στις Αυγούστου 01, 2013, 03:06:08 pmΠαράθεση από: strift στις Αυγούστου 01, 2013, 03:00:35 pmΠαράθεση από: greedo στις Ιουλίου 31, 2013, 08:33:53 pm Οι εξαιρέσεις τύπου Σιβιτανιδείου πρέπει να πάψουν να υπάρχουν και αυτό μόνο με δυναμικές αντιδράσεις μπορεί να επιτευχθεί!)η ερωτηση ειναι γενικη και θα ταιριαζε σε πολλους τομεις της κοινωνιας...οι αντιδρασεις πρεπει να ειναι στην κατευθυνση του να τιμωρηθουν τα συγκεκριμενα βυσματα και η εν λογω σχολη να μην εξαιρεθει? δηλ αφου σκιζουν εμας... να σκιζουν και αυτους...και αν η αντιδραση πετυχει? θα ειμαστε (ειστε) ικανοποιημενοι? το προβλημα θα εχει λυθει?.....τοτε θα απαντησει ο υπουργος ισονομια για ολους θελατε?...ανεργοι ολοι...ή οι αντιδρασεις πρεπει να κατευθυνθουν στο να παψουν να σκιζουν εμας...?τι προεχει? ποιος αγωνας ειναι σημαντικοτερος? δυσκολα τα ερωτηματα....Εγώ λέω να προσπαθήσουμε να μην "σκίζουν" εμάς...Ώστε αν αποτύχει κιόλας η προσπάθειά μας, να διασωθούν τουλάχιστον αυτοί που πρέπει....Δηλαδή τα πολυαγαπημένα μας ρουσφέτια....Υ.Γ. Συνάδελφε συγνώμη για την ειρωνική διάθεση, δεν το κάνω για να σε προσβάλλω φυσικά.Η τοποθέτηση αυτή μου θυμίζει τις απαντήσεις που ελάμβανα οσάκις ρώταγα γιατί η κυρά-κατέγκω το ρουσφαπλα ειναι η παγιδα που η κοινωνια και οι ομαδες της πεφτουν...γιατι οι ιδιωτικοι να απολυονται? να απολυονται και οι δημοσιοι..γιατι ο μισθος των ιδιωτικων πεφτει? να πεσει και των δημοσιων...γιατι να απολυθουμε εμεις και τα βυσματα της σιβιτανιδειου να μεινουν??να απολυθουν και αυτοι!..αγωνας λοιπον για να απολυθουμε ολοι ισοτιμα...(σωστο μεν να απολυθουν και αυτοι...εαν εχουμε ομως αποδεχτει το γεγονος οτι θα απολυθουμε και εμεις...)εαν πεσουν οι μισθοι ολων, και απολυθουν ολοι...τοτε ισονομια θα υπαρχει...προς τα κατω ομως..στον πατο του βαρελιου ολοι την ιδια αποσταση εχουν μεχρι την εξοδο....ελπιζω να εγινε πιο αντιληπτο το σκεπτικο μου