0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το εγγραφο που σταλθηκε με μειλ εχει σημερινη ημερομηνια.Αντιγραφω:1) Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι δεν τοποθετήθηκαν σε οργανική θέση και παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση για τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά έως την Παρασκευή 16-08-2013 και ώρα 15:00 μ.μ.2) Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ καλούνται να καταθέσουν αίτηση έως τις 16-08-2013. Και επαναλαμβανω οτι αιτησεις για τοποθετησεις εγιναν και ληξαν ηδη απο τις 20/7.
Μόλις διάβασα στο in.gr οτι το υπ παδειας θα βγαλει 1500 διοικητικους αει τει σε διαθεσιμοτητα το Σεπτέμβρη. Αυτη θα είναι η συνεισφορά του λεει .
Παράθεση από: perastikos_kav στις Αυγούστου 02, 2013, 08:09:56 amΔεν είναι έτσι argy. Στην Α και
Δεν είναι έτσι argy. Στην Α και
Παράθεση από: kopan στις Αυγούστου 02, 2013, 08:16:01 amΠαράθεση από: perastikos_kav στις Αυγούστου 02, 2013, 08:09:56 amΔεν είναι έτσι argy. Στην Α και
Να κάνω μια ερώτηση; Οι προηγούμενες αιτήσεις ήταν για οριστική τοποθέτηση; γιατί αν ήταν έτσι, τότε μιλάμε για συνήθη διαδικασία. Κάθε χρόνο μετά την αίτηση για οριστική τοποθέτηση, όσοι δεν πάρουμε οργανική κάνουμε και για προσωρινή τοποθέτηση ή για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ.
Φίλε, δεν ξέρω από που λαμβάνουν την πληροφόρησή τους κάποιοι συνάδελφοι, δεν ξέρω τίποτα για ανακοινώσεις περί συμπληρωματικής αίτησης τοποθέτησης όσων είναι στη διάθεση μέχρι 16/8, αυτό που ξέρω είναι ότι τα βήματα της διαδικασίας για τοποθέτηση, αν και καθυστερημένα, είναι τα ίδια με κάθε χρονιά, τουλάχιστον στο ΠΥΣΔΕ που ανήκω εγώ. Αν κάποιοι άλλοι ξέρουν κάτι διαφορετικό, ας το καταθέσουν.
Παράθεση από: nikitas στις Αυγούστου 02, 2013, 09:29:57 amΦίλε, δεν ξέρω από που λαμβάνουν την πληροφόρησή τους κάποιοι συνάδελφοι, δεν ξέρω τίποτα για ανακοινώσεις περί συμπληρωματικής αίτησης τοποθέτησης όσων είναι στη διάθεση μέχρι 16/8, αυτό που ξέρω είναι ότι τα βήματα της διαδικασίας για τοποθέτηση, αν και καθυστερημένα, είναι τα ίδια με κάθε χρονιά, τουλάχιστον στο ΠΥΣΔΕ που ανήκω εγώ. Αν κάποιοι άλλοι ξέρουν κάτι διαφορετικό, ας το καταθέσουν.Απλά συνάδελφε, έχουμε που έχουμε το άγχος λόγο των γεγονότων και του πετσοκόματος που κάνει η κυβέρνηση στην εκπαίδευση. Να μην έχουμε και άσκοπη διάδοση φημών που δεν έχουν βάση. Κάθε χρόνο όσοι είνα στη διάθεση και δεν πήραν οργανική με τις αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης, κάνουν (αν θέλουν, αλλιώς ισχύει η αίτηση οριστικής τοποθέτησης που έκαναν) αίτηση για προσωρινή τοποθέτηση. Είπαμε καήκαμε στο χυλό, αλλά να μη φυσάμε και το γιαούρτι.
Λοιπον, σχετικα με αυτο που εγραψα χθες για δευτερη αιτηση τοποθετησης μεσα στο καλοκαιρι, αναφερομαι στην Ευβοια. Μπορει να μην ειναι τιποτα, μπορεί να μην εκαναν καποιοι αιτηση και γι αυτο βγαλαν το εγγραφο, και το συνδιασαν με τις εσωτερικες αποσπασεις, δεν ξερω. Εγω απλα ενημερωσα οτι κυκλοφορησε. Νομιζω οτι ειμαστε εδω για να ανταλλασουμε πληροφοριες κι οχι μονο για να κουβεντιαζουμε. Δεν εχω σκοπο να τρομαξω κανεναν και ουτε μεταφερω καμια φοβερη πληροφορια. Εχω κ εγω το δικο μου αγχος κ απογοητευση.