0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως για τον ΑΣΕΠ δε νομίζω πως αφορά στους εκπαιδευτικούς αφού γράφει "Τρόπος εισαγωγής στη Δημόσια Διοίκηση".
Παράθεση από: dimari στις Αυγούστου 02, 2013, 01:47:08 pmΠάντως για τον ΑΣΕΠ δε νομίζω πως αφορά στους εκπαιδευτικούς αφού γράφει "Τρόπος εισαγωγής στη Δημόσια Διοίκηση".ΓΕΝΙΚΩΣ η απόφαση ΔΕΝ αφορά εκπαιδευτικούς, για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ θα υπάρξουν άλλες διαθεσιμότητες. Καλό καλοκαίρι
Παράθεση από: dimari στις Αυγούστου 02, 2013, 01:47:08 pmΠάντως για τον ΑΣΕΠ δε νομίζω πως αφορά στους εκπαιδευτικούς αφού γράφει "Τρόπος εισαγωγής στη Δημόσια Διοίκηση".αφορά όλους όσους μπαίνουν σε διαθεσιμότητα..άρα και τους εκπαιδευτικούς...δεν πρόκειται να κάνουν άλλον πίνακα για μας
ΓΕΝΙΚΩΣ η απόφαση ΔΕΝ αφορά εκπαιδευτικούς, για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ θα υπάρξουν άλλες διαθεσιμότητες. Καλό καλοκαίρι
Παράθεση από: dimari στις Αυγούστου 02, 2013, 01:47:08 pmΠάντως για τον ΑΣΕΠ δε νομίζω πως αφορά στους εκπαιδευτικούς αφού γράφει "Τρόπος εισαγωγής στη Δημόσια Διοίκηση". Γιατί εμείς που ανήκουμε δηλαδή;Το διοικητικής μεταρρύθμισης δεν προσυπόγραψε τις διαθεσιμότητες των συναδέλφων μας;