0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το αστείο δε, είναι με τους ΙΔΑΧ ΝΟΜΟΣ 2190/1994 παρ 18 που μπήκαν με μοριοδότηση (συμπεριλαμβανομένης και της εντοπιότητας για να μη χάνουμε και τα ψηφαλάκια) και παίρνουν 25 μοριάκια
Παράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 02, 2013, 07:43:42 pmΤο αστείο δε, είναι με τους ΙΔΑΧ ΝΟΜΟΣ 2190/1994 παρ 18 που μπήκαν με μοριοδότηση (συμπεριλαμβανομένης και της εντοπιότητας για να μη χάνουμε και τα ψηφαλάκια) και παίρνουν 25 μοριάκιαεννοείς από τα ιδιωτικά;χλωμό μου φαίνεται οι των ιδιωτικών να πάρουν 25 μόρια, και οι του πίνακα προϋπηρεσίας κανένα.Απαράδεκτο μου φαίνεται το 2ο πτυχίο ίδια μόρια μα την άριστη γνώση ξένης γλώσσας, και τα 5ετή πτυχία ίσα και όμοια με τα υπόλοιπα
Έχεις δοκιμάσει ποτέ να μάθεις μία δεύτερη ξένη γλώσσα -πλην αγγλικών- σε ανώτατο επίπεδο και ξέρεις ότι είναι τόσο εύκολο;
1600 διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ θα τεθούν στη διαθεσιμότητα-Το κριτήριο
ΙΔΑΧ= Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου υπάλληλοι, βλπ. υπάλληλοι ΚΕΠ, ασφαλιστικών ταμείων, κλπ. Το σύστημα προσμέτρησης προσόντων δε φτιάχτηκε μόνο για τους εκπαιδευτικούς! Η διαθεσιμότητα αφορά όλο το δημόσιο κι όχι μόνο εμάς!! Αν το καταλάβουμε αυτό όλοι, μα όλοι, τότε ίσως και να υπάρχει κάπου κάποια ελπίδα!!!!
@Garcia 4,Ακριβώς αυτό που λες σκέφτηκα κι εγώ. Εκπαιδευτικός και σχολικός φύλακας ή δημοτικός αστυνομικός σε διαθεσιμότητα. Ο ένας απόφοιτος πανεπιστημίου και οι άλλοι δύο λυκείου ή γυμνασίου. Ο πρώτος να μαζεύει 20 μόρια και οι δυο τελευταίοι 30! Αυτό δεν υπάρχει! Φρονώ ότι κομμάτια του παζλ λείπουν. Δεν έχει καμιά λογική!