0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για οσους επικαλούνται οτι με την κινητικότητα και τις απολυσεις θα γινει πιο λειτουργικο το δημοσιο και θα φύγουν οσοι πλεοναζουν το ακράδαντα επιχείρημα ειναι το εξης: ειναι δυνατόν να χωρις να εχουν αξιολογηθει οι δομές του δημοσίου να προ υπολογίζεται ο αριθμος των υπαλλήλων για διαθεσιμότητα-απόλυση? αυτο ειναι ακριβως το ιδιο πράγμα σαν να λεμε οτι χωρις να ξερω τις κενές θεσεις διοριζω ενα συγκεκριμένο αριθμο και μετα θα βρω που θα τους βόλεψε. Αυτο που γινεται ειναι απορρύθμιση και οχι μεταρρύθμιση. Με ποια κριτηρια, δε μας εχουν πει, προέκυψε ο αριθμος 25.000 και 15.000??
..............Και οσο σκέφτομαι οτι ο κοσμος τρέχει μαζικά και πληρώνει ενα σορό λεφτά ακομα σε μεταπτυχιακα για να πάρουν τα μορια του ΑΣΕΠ !! Ολη αυτη λοιπον η σφαγη προς τι? για μια θεσούλα στο δημοσιο? ποσο στρουθοκαμηλισμος υπαρχει ακομα?.
ουδείς από τους 150.000 εκπαιδευτικούς πρόκειται από εδώ και στο εξής να τεθεί σε διαθεσιμότητα.
Παρακαλώ ένας/μία συνάδελφος φιλόλογος να μας εξηγήσει τη σημερινή δήλωση του υφυπουργού Γκιουλέκα:Παράθεσηουδείς από τους 150.000 εκπαιδευτικούς πρόκειται από εδώ και στο εξής να τεθεί σε διαθεσιμότητα.
μπορεις να επαναλαβεις τι ακριβως εγινε εκει , με σχετικο λινκ?