0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χθες το βράδυ υπογράφτηκαν οι μετατάξεις στα γραφεία που είχαν γίνει το Μάιο....και θα ανακοινωθούν σήμερα ...οι άλλες μάλλον αύριο....το μάλλον είναι δικό μου! Αυτοί είπαν αύριο
Παράθεση από: Lindape στις Αυγούστου 28, 2013, 01:57:36 pmΧθες το βράδυ υπογράφτηκαν οι μετατάξεις στα γραφεία που είχαν γίνει το Μάιο....και θα ανακοινωθούν σήμερα ...οι άλλες μάλλον αύριο....το μάλλον είναι δικό μου! Αυτοί είπαν αύριο99% θα ικανοποιηθούν...θα ακολουθήσει και 2ο κύμα...θέλουν να μετατάξουν 12000 έτσι ώστε να μην επικρατεί το μπάχαλο με τις αποσπάσεις...και ρωτώ εγώ ως αμόρφωτη...γιατί δεν ενώνει α/θμια και β/θμια όπως έλεγε ότι θα έκανε?....και απαντώ εγώ ως μορφωμένη...γιατί θα υπάρξει πολιτικό κόστος.... και ρωτώ πάλι ....είμαστε ή όχι εμείς το πολιτικό κόστος? Ας το θυμηθούμε την ώρα που πρέπει....
Παράθεση από: Lindape στις Αυγούστου 28, 2013, 02:29:31 pmΠαράθεση από: Lindape στις Αυγούστου 28, 2013, 01:57:36 pmΧθες το βράδυ υπογράφτηκαν οι μετατάξεις στα γραφεία που είχαν γίνει το Μάιο....και θα ανακοινωθούν σήμερα ...οι άλλες μάλλον αύριο....το μάλλον είναι δικό μου! Αυτοί είπαν αύριο99% θα ικανοποιηθούν...θα ακολουθήσει και 2ο κύμα...θέλουν να μετατάξουν 12000 έτσι ώστε να μην επικρατεί το μπάχαλο με τις αποσπάσεις...και ρωτώ εγώ ως αμόρφωτη...γιατί δεν ενώνει α/θμια και β/θμια όπως έλεγε ότι θα έκανε?....και απαντώ εγώ ως μορφωμένη...γιατί θα υπάρξει πολιτικό κόστος.... και ρωτώ πάλι ....είμαστε ή όχι εμείς το πολιτικό κόστος? Ας το θυμηθούμε την ώρα που πρέπει....Τι μετατάξεις ειναι αυτές?Με τον νόμο 4057/2012, για τους αποσπασμενους?