0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
nikitas τα ίδια είπα κι εγώ χθες σε άλλο τοπικ και πήρα προειδοποιητικό μήνυμα πως προσβάλλω.Ο ΡΑ που αναφέρεις και άλλος ένας έχουν ήδη απολύσει πολλούς εκπαιδευτικούς.
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 14, 2013, 09:16:42 pmnikitas τα ίδια είπα κι εγώ χθες σε άλλο τοπικ και πήρα προειδοποιητικό μήνυμα πως προσβάλλω.Ο ΡΑ που αναφέρεις και άλλος ένας έχουν ήδη απολύσει πολλούς εκπαιδευτικούς.Έχω διαφωνήσει με το συνάδελφο στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτό δε σημαίνει ότι πολλά από αυτά που γράφει δεν είναι σωστά.
Η διάσπαση του κλάδου είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα που έχει ενορχηστρωθεί από τα πάνω, αλλά δεν απαντήθηκε εγκαίρως από τα κάτω, και άρα είναι υποκριτικό να επιρρίπτουμε ευθύνες για αυτή στους συναδέλφους του ΑΣΕΠ. Θα έπρεπε το εκπαιδευτικό κίνημα… να αποτρέψει εγκαίρως, για παράδειγμα, την παγίδα του ενιαίου μισθολογίου, κάτι που δεν έκανε.
Να κάποιοι λόγοι δημιουργίας του εν λόγο συλλόγου :1)Κατοχύρωση οργανικής θέσης ( αφού στην προκήρυξη αναφέρεται συγκεκριμένος αριθμός προσληφθέντων)2)Προσμέτρηση με αρκετά μόρια στην αξιολόγηση ( ΑΣΕΠ = αξιολόγηση εξ ορισμού )3)Κατάργηση μείωσης διδακτικού ωραρίου λόγω προυπηρεσίας ( αν υπάρχει λόγος μείωσης είναι μόνο ηλικιακός )4)Αύξηση μισθού νεοδιόριστου και ξεπάγωμα μισθολογικής εξέλιξης. ( ακόμα και σε βάρος των εχόντων Α ,
Όντως συνάδελφε horse η εμπεριστατωμένη τοποθέτησή σου είναι εξαιρετική! Ευχαριστούμε πολύ.Να σε καλοσωρίσουμε και στο pde, εφόσον αυτό είναι το πρώτο μήνυμά σου στο φόρουμ!Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι το νομικό πλαίσιο που διέπει τους διορισμένους με ΑΣΕΠ είναι διαφορετικό από αυτό που διέπει τους άλλους διορισμούς. Ο δικηγόρος των διοριστέων του ΑΣΕΠ 2008 που είναι έμπειρος και σοβαρός στη δουλειά του μπορεί να το τεκμηριώσει αυτό νομικά!Επίσης το πρώτο Δελτίο Τύπου του υπό σύσταση συλλόγου έχει ήδη σταλεί και αναρτηθεί:http://www.alfavita.gr/arthra/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CE%B5%CF%80-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%E2%80%99-%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%E2%80%99-%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82
PA ο συνάδελφος τα ανέφερε αυτά ως αρκετούς λόγους δημιουργίας του συλλόγου.Δεν είπε ότι είναι ο σκοπός του συλλόγου και ξεκαθάρισε αυτά αποτελούν προσωπικές και μόνο απόψεις!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 15, 2013, 12:42:43 amPA ο συνάδελφος τα ανέφερε αυτά ως αρκετούς λόγους δημιουργίας του συλλόγου.Δεν είπε ότι είναι ο σκοπός του συλλόγου και ξεκαθάρισε αυτά αποτελούν προσωπικές και μόνο απόψεις!Όλα αυτά που ανέφερε ο συνάδελφος ( και που δεν κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο τα επαναλαμβάνεις-όχι ότι είναι κακό κιόλας), τα γνωρίζω μια και ο άνθρωπος τα ξεκαθάρισε γράφοντάς τα.Απλά κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να επισημάνω ότι στις Δημοκρατίες γίνεται αυτό που θέλει η πλειοψηφία.Και η πλειοψηφία, δεν θέλει αυτά που αναφέρει στους "στόχους του συλλόγου αυτού".Συνεπώς, επισημαίνω ότι κάθε προσπάθεια προς αυτές τις κατευθύνσεις, έρχεται σε αντίθεση με την θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων ( οι οποίοι όλοι γνωρίζομε τι αξιακό κώδικα έχουν).