0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ΑΣΕΠ είναι αξιοκρατικός μηχανισμός ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ. Ο συγκεκριμένος Σύλλογος υποστηρίζει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο μηχανισμός πρόσληψης είναι και αξιολόγηση κατά την εκτέλεση καθηκόντων, κάτι το οποίο είναι εμφανώς λάθος. Άλλο πρόσληψη και άλλο εκτέλεση εργασίας. Δυο διαφορετικά πράγματα. Ο Σύλλογος όμως παίρνει τον ΑΣΕΠ και τον αποδίδει ως αξιολόγηση εκτέλεσης εργασίας.
Παράθεση από: porcupinetree στις Ιουλίου 13, 2013, 01:49:40 pmΠροσωπικά θα αναγνωρίσω μόνο τον επόμενο ΑΣΕΠ ως αντικειμενικό, όσον αφορά τις γνώσεις, γιατί όπως προείπα ο καθένας θα δώσει πλέον το μέγιστο των δυνατοτήτων του. μα είναι δυνατόν?, δηλαδή οι προηγούμενοι ήταν μη αντικειμενικοί γιατί ο καθένας έδωσε το ελάχιστο των δυνατοτήτων του ?
Προσωπικά θα αναγνωρίσω μόνο τον επόμενο ΑΣΕΠ ως αντικειμενικό, όσον αφορά τις γνώσεις, γιατί όπως προείπα ο καθένας θα δώσει πλέον το μέγιστο των δυνατοτήτων του.
Αν π.χ. δεν ήθελες να διοριστείς το 09 - 10. Αν δεν κινδύνευε η θέση σου στον πίνακα των αναπληρωτών. Αν σιγά σιγά έτσι κι αλλιώς έπαιρνες σειρά και επέλεγες εσύ που και πότε θα διοριστείς. Αν είχες ένα κάρο άλλες δευτερεύουσες ασχολίες που γέμιζαν τη τσέπη σου σημαντικά. Αλήθεια τότε θα σκιζόσουν ή θα πήγαινες χαλαρότατος/η (για την εμπειρία) και κατα πάσα πιθανότητα και αδιάβαστος/η? Αν διάλεγες το δεύτερο τι θα σήμαινε δηλαδή, ότι ήσουν β-κατηγορίας στην ειδικότητά σου?Τώρα όμως που από το νέο διαγωνισμό (και την επιδοσή σου σ'αυτόν) θα εξαρτηθεί αν ξανακάνεις πλέον μάθημα σε τάξη, με οποιαδήποτε σχέση (μόνιμος, αναπληρωτής ή ωρομίσθιος)... ε, θα είναι λίγο διαφορετικά για τους πρώην "αδιάφορους"...
Παράθεση από: porcupinetree στις Ιουλίου 15, 2013, 02:08:08 amΑν π.χ. δεν ήθελες να διοριστείς το 09 - 10. Αν δεν κινδύνευε η θέση σου στον πίνακα των αναπληρωτών. Αν σιγά σιγά έτσι κι αλλιώς έπαιρνες σειρά και επέλεγες εσύ που και πότε θα διοριστείς. Αν είχες ένα κάρο άλλες δευτερεύουσες ασχολίες που γέμιζαν τη τσέπη σου σημαντικά. Αλήθεια τότε θα σκιζόσουν ή θα πήγαινες χαλαρότατος/η (για την εμπειρία) και κατα πάσα πιθανότητα και αδιάβαστος/η? Αν διάλεγες το δεύτερο τι θα σήμαινε δηλαδή, ότι ήσουν β-κατηγορίας στην ειδικότητά σου?Τώρα όμως που από το νέο διαγωνισμό (και την επιδοσή σου σ'αυτόν) θα εξαρτηθεί αν ξανακάνεις πλέον μάθημα σε τάξη, με οποιαδήποτε σχέση (μόνιμος, αναπληρωτής ή ωρομίσθιος)... ε, θα είναι λίγο διαφορετικά για τους πρώην "αδιάφορους"...πολλά αν...υποθετική ερώτηση συνεπάγεται υποθετική απάντηση... επί της ουσίας, μην ακούς τι έλεγαν οι πρώην "αδιάφοροι", τα εισαγωγικά δηλώνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων προσήλθαν σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ μόνο αδιάφοροι για την επιτυχία δεν ήταν, για κάποιους μπορεί να ίσχυσε το υποθετικό σκεπτικό σου αλλά για κάποιους άλλους (ίσως και περισσότερους από τους προηγούμενους)αυτή η δήλωση αδιαφορίας ήταν εκ του πονηρού (κάτσε να πούμε ότι πήγαμε για την εμπειρία, για να μη μας την πούνε αν αποτύχουμε..έτσι ακριβώς, δε φοβόντουσαν αυτό καθαυτό το διαγωνισμό όσο την αποτυχία σε συνδυασμό με την επιτυχία του διπλανού , κλασικός Έλληνας εκπαιδευτικός..)
Χωρίς προϋπηρεσία, διορισμένος την πρώτη φορά που έδωσα ΑΣΕΠ, διδακτορικό, τριψήφιο αριθμό δημοσιεύσεων(IEEE Transactions on Nuclear Science, Nuclear Instruments and Methods in Physics Research , Zeitschrift für Physik A Hadrons and Nuclei, Physics Letters ),Πιστεύω ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα διώξουν, αφού δεν είχα ποτέ σχέση με τους κομματικούς μηχανισμούς. Κατά τη διάρκεια του διδακτορικού πληρωνόμουνα από διεθνή οργανισμό, με τα διπλά από όσα μου δίνει σήμερα το Δημόσιο.
Προετοιμάζω μια συνδρομητική B2B web application σε C++ ,Php, NoSQL, mySQL, Linux, html 5. (μέχρι στιγμής 40.000+ γραμμές κώδικα, 20 μήνες...). To business plan φαίνεται very promising. Target group εκτός Ελλάδας,Όχι δεν είμαι της πληροφορικής, αλλά όταν χρειάστηκε έφτιαξα kernel drivers για windows...Χρησιμοποιώ και την πολυετή εμπειρία μου σαν project manager σε εταιρία υψηλής τεχνολογίας. Έχω συγκρατημένη αισιοδοξία...