0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά υπεύθυνη δήλωση δε θα στείλουμε? Έχει κάποιος ένα δείγμα να μου παραθέσει?
Ναι σε σχολείο έχω οργανική. Δεν ξέρω γιατί ακολουθούν άλλη τακτική ...
Υπαρχει καποιο εγγραφο που να δειχνει οτι απο 25-27 ειμαστε στην ΔΙΔΕ αποσπασης? Ο διευθυντης μου εξακολουθει να με ταλαιπωρει..
Παράθεση από: eva92 στις Ιουνίου 27, 2013, 11:48:50 pmΝαι σε σχολείο έχω οργανική. Δεν ξέρω γιατί ακολουθούν άλλη τακτική ... Καταλήγουμε και πάλι πως ό,τι και να γίνει πρέπει να γίνει μετά από συνεννόηση. Γιατί υπάρχει και ένα πρακτικό και μια θερινή υπηρεσία.
Εξακολουθεί; Πώς δηλαδή;Γιατί δε συνενοείσαι με τη διεύθυνση σου;
Παράθεση από: fanh05 στις Ιουνίου 28, 2013, 08:02:34 pmΥπαρχει καποιο εγγραφο που να δειχνει οτι απο 25-27 ειμαστε στην ΔΙΔΕ αποσπασης? Ο διευθυντης μου εξακολουθει να με ταλαιπωρει..Στην απόφαση απόσπασης στην τελευταία σελίδα λέει ότι μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους ανήκουμε στη ΔΙΔΕ απόσπασης.
Με προσωπικό mail από το σχολείο της οργανικής μου θέσης ενημερώθηκα ότι δεν θα μου καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου, την στιγμή που παρουσιάζομαι στο σχολείο απόσπασής μου, σύμφωνα με την διευκόλυνση του Υπουργείου, και ότι θα μου καταβληθεί το ποσό που αναλογεί από την ημερομηνία θερινής υπηρεσίας μου και εξής. Ισχύει το ίδιο και σε άλλες διευθύνσεις; Μήπως έχετε κάποια σχετική ενημέρωση;