0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σας θυμίσω ότι σε λίγο μέσα στους 1,5 εκ. άνεργους θα είμαστε και ΕΜΕΙΣ?Να σας θυμίσω πως αυτοί που σήμερα κουνάνε το δάχτυλο λέγοντας μας πως δεν είναι εποχές για "ιερές αγελάδες" είναι όλοι αυτοί που τις δημιούργησαν?Αυτούς ποιός θα τους σταματήσεις? Ποιός θα τους τιμωρήσει?@guestteacher πρόσεξε γιατί ακριβώς μα ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία που χρησιμοποιείς εσύ για τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ την ίδια ακριβώς θα χρησιμοποιήσουν και κάποιοι όταν θα διαμαρτύρεσαι εσύ για τη δική σου απόλυση.Και λυπάμαι φίλε που στο λέω αλλά δεν θα γλιτώσεις ούτε την απόλυση, ούτε τα αντικαταθλιπτικά....
Δεν ειναι για την ΕΡΤ. Ειναι για τους ανθρωπους που δουλευαν εκει.
Απλα αλλο ενα +2% για το κομμα της ΝΔΓατα ο Σαμαρας. Προσω ολοταχως για τον ολοκληρωτισμο. Αυτο που επιζητει ο λαος σε κριση
Όχι, δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους που δούλευαν εκεί, Μάρκο. Είναι κυρίως για τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση: χωρίς καμία συζήτηση, κανένα σχέδιο, χωρίς να περάσει με τις συνήθεις διαδικασίες από τη
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουνίου 12, 2013, 09:33:26 amΔεν ειναι για την ΕΡΤ. Ειναι για τους ανθρωπους που δουλευαν εκει. Όχι, δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους που δούλευαν εκεί, Μάρκο. Είναι κυρίως για τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση: χωρίς καμία συζήτηση, κανένα σχέδιο, χωρίς να περάσει με τις συνήθεις διαδικασίες από τη
Αλλά και ετσι να ειναι, μηπως σε ολα ετσι δεν κανουν 3 χρονια τωρα? Τι μας ξαφνιάζει?
Εχω την αποψη , οτι τα βυσματα κανουν μεγαλη φασαρια κια γενικοτερα εχω προσεξει με την πειρα μου οτι οσο ανιδεος , αγραμματος , οκνηρος είναι καποιος τοσο περισσοτερο αντιστεκεται κα ι εφευρισκει ενα σωρο επιχειρηματα αν τον πειραξεις . Αν ηθελαν τη συμπαρασταση μου θα επρεπε να μην διαρρευσουν ταχα ειδηση οτι περσευουν 7000 καθηγητες , προφανως να δειξουν τη δεξαμενη απολυσεων στην κυβερνηση .Αν ηθελαν τη συμπαρασταση μου θα επρεπε οταν εβλεπαν κατι Σταη , παναγιωταρεα να πηγαινοερχονται απο τα ιδιωτικα στη δημοσια ραδιοτηλεοραση να κατεβασουν το σημα Φυσικα μονο δημοσια δεν ηταν, αφου ποτε δεν ειδαμε να προβαλλουν την αποψη ενος κινηματος αντισυστημικου , τον δε κλαδο μας φροντισαν εξυπνα να τον στοχοποιουν κάθε φορά Και ερωτω αν σημερα 12 ειχαν ανακοινωθει απολυσεις πλεοναζοντων καθηγητων 100 , 200 πως θα το καλυπταν; Εμεις βεβαια μας εμαθαν , οπου κοινωνικη ενταση , απεργια η ΟΛΜΕ ψηφισμα συμπαραστασης , στη δικη μας επιστρατευση όμως αγρον ηγοραζαν ολα τα κομματα και οι παραταξεις τους , λες και ο δασκαλος των 800 είναι αποπαιδο και περιθωριο , ενω ο τεχνικος του σηματος ΕΡΑ κατω