0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΕΡΤ δεν ήταν κρατική ήταν κομματική. Διότι ο διοικητής της προερχόταν από τα σπλάχνα της Κυβερνησης και οι εργαζόμενοι προσλαμβανονταν με τις γνωστές διαδικασίες.
Επέτρεψε μου να εχω επιφυλάξεις. Χρονια τωρα καθε μερα ακουω ΝΕΤ και χρονια τωρα απεργουν. Αρα, δεν ηταν ξαφνικο. Εμεις εχουμε λειψη πληροφορηση.Αλλά και ετσι να ειναι, μηπως σε ολα ετσι δεν κανουν 3 χρονια τωρα? Τι μας ξαφνιάζει? οσο για την τελευταια αναφορα μου που σχολιάζεις, εγω δεν ειπα δικαιη ή άδικη, την αίσθηση απλως ανέφερα...
Άλλο ειπα, άλλο ειπες tielΓιατι απεργουσαν? ξερεις?Το οτι δεν τους πληρωναν το ξερεις?εσυ θα καθοσουν να διδαξεις τα παιδια αν δεν σε πληρωναν επι μηνες ή επι 3 χρόνια? Λοιπον, υπερχρεωμένη ηταν η ΕΡΤ και μην υποκρινομαστε τωρα ταχα μου για τον μεγαλο πονο μας. Η κακη διαχειρηση αυτα τα αποτελέσματα εχει. δυστυχως.Παντως εσυ πληρωνες την ΕΡΤ χρονια τωρα μεσω της ΔΕΗ, ετσι?Αρκετα εχουν συμβει και γινονται και ολα πια ειναι αναμενόμενα, οσο καθομαστε στον καναπε....
@guestteacherΕδώ σχολιάζουμε μια τετελεσμένη πράξη που ξεπερνά τις δημοκρατικές διαδικασίες, γιατί στα πλαίσια του διαδικτύου μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε. Εκτός διαδικτύου, υπάρχουν οι επιλογές που αναφέρεις και ίσως και άλλες.Αφού πιστεύεις στη δημοκρατία, θα έπρεπε να αποδέχεσαι και την αναγκαιότητα κριτικής και ελέγχου των πράξεων μιας κυβέρνησης. Η όποια πλειοψηφία δεν κυβερνά ποτέ εν λευκώ. Ούτε χρειάζεται να κάνει κανείς κόμμα, για να έχει δικαίωμα λόγου και κριτικής.ΥΓ. Δεν σου επέρριψα κάποια ευθύνη για το κλείσιμο της ΕΡΤ ούτε σε κατηγόρησα για κάτι άλλο, επειδή ακριβώς διάβασα το σύνολο του μηνύματός σου. Δεν ξέρω γιατί αντιδράς έτσι.
Δεν είδα καμία αντίδραση όμως εδώ μέσα από φιλόλογους για το θέμα...μα καμία λέμε....Μιλάω γενικά και όχι προσωπικα