0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 01, 2013, 02:19:42 pmναι γτ οι αποσπάσεις σε φορείς ειναι πολύ αξιοκρατικές ..άρα και αξιοκρατικά θα βγουνε και νωρίτερα! Και ποτέ στις αποσπασεις για φορεις δεν ειδαμε πουθενα ποσα μορια εχει ο καθενας που πηρε αποσπαση.......τυχαιο;Δεν νομιζω!!!Και βγαινουν και νωριτερα....τι πειραζει που το Σεπτεμβρη θα υπαρχουν ελλειψεις στα σχολεια......ποιος νοιαζεται;;;;;
ναι γτ οι αποσπάσεις σε φορείς ειναι πολύ αξιοκρατικές ..άρα και αξιοκρατικά θα βγουνε και νωρίτερα!
Οι αποσπάσεις σε φορείς δεν γίνονται με το σύστημα των μορίων γι' αυτό δεν βλέπεις μόρια.
Παράθεση από: ioannapap στις Αυγούστου 02, 2013, 09:03:23 pmΟι αποσπ'ασεις μετα την 1η Σεπτεμβρίου γίνονται με αντικατάσταση ,συνήθως απο αναπληρωτή. Με τους ελάχιστους αναπληρωτές που θα πάρουν τί νόημα έχει η απόσπαση;Έλα μου, ντε! Πέρυσι ο αντικαταστάτης μου ήρθε 27/11 και πρόπερσι 19/10. Κάθε φέτος και χειρότερα!!!
Οι αποσπ'ασεις μετα την 1η Σεπτεμβρίου γίνονται με αντικατάσταση ,συνήθως απο αναπληρωτή. Με τους ελάχιστους αναπληρωτές που θα πάρουν τί νόημα έχει η απόσπαση;
Παράθεση από: gumus στις Αυγούστου 03, 2013, 06:28:46 pmΠαράθεση από: ioannapap στις Αυγούστου 02, 2013, 09:03:23 pmΟι αποσπ'ασεις μετα την 1η Σεπτεμβρίου γίνονται με αντικατάσταση ,συνήθως απο αναπληρωτή. Με τους ελάχιστους αναπληρωτές που θα πάρουν τί νόημα έχει η απόσπαση;Έλα μου, ντε! Πέρυσι ο αντικαταστάτης μου ήρθε 27/11 και πρόπερσι 19/10. Κάθε φέτος και χειρότερα!!!Aς τα να πανε!!!!
Να φανταστεις οτι μια συναδελφος μου απο αλλο ΠΥΣΔΕ ειχε παρει μια χρονια αποσπαση και ο διευθυντης εκπαιδευσης της ελεγε οτι πρεπει να ερθει αντικαταστατης,ο οποιος δεν ηρθε ποτε και η κοπελα εμεινε ολη τη χρονια τελικα στο ΠΥΣΔΕ που ανηκει.Φρικτο και μονο να το σκεφτεσαι,ενω το Υπουργειο με αποφαση του σε αποσπαει και τελικα μενεις εκει που εισαι εξαιτιας ενος ανθρωπου χωρις κατανοηση που μαλλον θα ξεχασε τι περασε στο παρελθον μεχρι να φτασει στη θεση που εφτασε.....για να δειξει την εξουσια που εχει πανω στους υπαλληλους του.Απανθρωπο δεν ειναι?
Και τα έρμα τα σχολεία από όπου αποσπώνται οι συνάδελφοι να μην λειτουργήσουν;Δεν νομίζω ότι ο όρος "απάνθρωποι" αρμόζει στην προκειμένη περίπτωση για τον/τους δ/ντες που απλά εφαρμόζουν την Νομοθεσία που προβλέπει μετακίνηση εκπ/κου χωρίς όμως να υπάρξει ζημία στην μονάδα από την οποία αποσπάται.. Οι σχολικές μονάδες δεν είναι ιδρύματα..