0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αναλγησία στο ζενίθ.η πολιτική ηγεσία θα μπορούσε ,ΑΝ ήθελε, να δώσει εντολή να βγουν οι αποσπάσεις των λοιπών κλάδων που δεν είναι προς μετάταξη( ΠΕΟ1,2,3,4,60,70 κτλ).και μετά τις μετατάξεις να ολοκληρώθουν οι υπόλοιπες αποσπάσεις.οι άνθρωποι μας εμπαίζουν.
Παράθεση από: glykouli στις Αυγούστου 17, 2013, 09:12:28 pmη αναλγησία στο ζενίθ.η πολιτική ηγεσία θα μπορούσε ,ΑΝ ήθελε, να δώσει εντολή να βγουν οι αποσπάσεις των λοιπών κλάδων που δεν είναι προς μετάταξη( ΠΕΟ1,2,3,4,60,70 κτλ).και μετά τις μετατάξεις να ολοκληρώθουν οι υπόλοιπες αποσπάσεις.οι άνθρωποι μας εμπαίζουν. Λογικό φαίνεται... και βολικό
αίτηση για απόσπαση μπορεί να κάνει κάποιος όποτε θέλει;μπορεί δηλαδή να κάνει και αύριο, πριν βγούνε της πρώτης φάσης;
Για τις αποσπασεις δεν εχουμε καταλάβει δυο πραγματα: πρώτον απο περσυ οι αποσπασεις δίνονται μονο σε περιοχες που εχει κενα και δεύτερο και πολυ σημαντικό , το κενό που θα αφήσουμε ποιος θα το καλύψει αφου οι αναπληρωτες θα ειναι ελάχιστοι? ετσι η μοναδική περιπτωση να πάρουμε απόσπαση φετος ειναι η αμοιβαία, δηλαδη καποιος απο την περιοχή που ζητάμε να ζητησει απόσπαση για την περιοχή μας.
Δεν ξέρω ρε παιδιά, θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας: έχω κουραστεί απίστευτα ψυχολογικά από όλη αυτή την ιστορία κάθε καλοκαίρι. Η οργανική μου είναι μακριά από τον τόπο συμφερόντων μου, σε περιοχή που πρέπει να πηγαινοέρχεσαι (κανείς εκπαιδευτικός δε μένει εκεί), να έχεις δηλαδή έξοδα μετακίνησης της τάξης των 350 χλμ την εβδομάδα και εκτός αυτών, τα μόρια που δίνει είναι εξαιρετικά λίγα σε σύγκριση με τα έξοδα, το ξεσπίτωμα κλπ. Γι αυτό και ζητάω κάθε χρόνο απόσπαση, μιας και οι μεταθέσεις έχουν τελειώσει απ'ό,τι φαίνεται από το 2010 και μετά. Τα νεύρα μου όμως τα'χουν παίξει πλέον. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι να μην ξαναζητήσω απόσπαση ποτέ. Να κάτσω εκεί κι ας μη συμφέρει ούτε οικονομικά ούτε μοριακά. Μόνο μα μην περνάω αυτό το λούκι κάθε καλοκαίρι. Δεν αντέχω άλλο πια. Δεν πιστεύω ότι έφτασα σε τέτοιο σημείο...Αυτή η αναμονή χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει δεν παλεύεται...