0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: martina στις Αυγούστου 19, 2013, 01:22:59 pm Εχω την εντυπωση οτι αυτο εχει καταργηθει. Υπηρχαν πολλα παραπονα. Μηπως πρεπει να το κοιταξουμε. Φανταζεστε καποιον στον πινακα πιο πανω απο σας σε μορια και να δουλευει διπλα στο σπιτι του;Όχι, δεν έχει καταργηθεί. Συνεχίζεται ο θεσμός με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς είναι ο μόνος τρόπος η κυρία Σ. Σ. (τυχαίο παράδειγμα) με τοποθέτηση στην Αστυπάλαια να παίρνει 12 μόρια και για τις "ανάγκες της υπηρεσίας" ο προϊστάμενος - με σύμφωνη γνώμη του ΠΥΣΔΕ πάντα - να την έχει αποσπάσει σε Γυμνάσιο της Ρόδου.
Εχω την εντυπωση οτι αυτο εχει καταργηθει. Υπηρχαν πολλα παραπονα. Μηπως πρεπει να το κοιταξουμε. Φανταζεστε καποιον στον πινακα πιο πανω απο σας σε μορια και να δουλευει διπλα στο σπιτι του;
κάτι αρχίζει και κινείται...σε επικοινωνία μου με το κυσδε μου μεταφέρθηκε ότι γίνεται μια προεργασία (συλλογή θεμάτων/δεδομένων/κενών από άλλα τμήματα, ιδίως των αποσπάσεων). όταν η προεργασία ολοκληρωθεί, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει στις επόμενες μέρες, τότε θα συγκληθεί το ΚΥΣΔΕ.
Παράθεση από: rataplan στις Αυγούστου 19, 2013, 10:17:26 amκάτι αρχίζει και κινείται...σε επικοινωνία μου με το κυσδε μου μεταφέρθηκε ότι γίνεται μια προεργασία (συλλογή θεμάτων/δεδομένων/κενών από άλλα τμήματα, ιδίως των αποσπάσεων). όταν η προεργασία ολοκληρωθεί, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει στις επόμενες μέρες, τότε θα συγκληθεί το ΚΥΣΔΕ.καποιος με περισσότερη ενημερωση βρισκεται ευκαιρος να μας αναπτερώσει το ηθικό;προφανώς αφού όλα είναι μηχανογραφημένα η συλλογή γίνεται άμεσα...
Παράθεση από: ar.lecinos στις Αυγούστου 19, 2013, 06:54:19 pmΠαράθεση από: rataplan στις Αυγούστου 19, 2013, 10:17:26 amκάτι αρχίζει και κινείται...σε επικοινωνία μου με το κυσδε μου μεταφέρθηκε ότι γίνεται μια προεργασία (συλλογή θεμάτων/δεδομένων/κενών από άλλα τμήματα, ιδίως των αποσπάσεων). όταν η προεργασία ολοκληρωθεί, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει στις επόμενες μέρες, τότε θα συγκληθεί το ΚΥΣΔΕ.καποιος με περισσότερη ενημερωση βρισκεται ευκαιρος να μας αναπτερώσει το ηθικό;προφανώς αφού όλα είναι μηχανογραφημένα η συλλογή γίνεται άμεσα... Η δική μου ενημέρωση (για φορείς) πάντως λέει άλλα πράγματα που δεν αναπτερώνουν το ηθικό. Καλού κακού ας ετοιμάζουν βαλίτσες οι ενδιαφερόμενοι για το πρώτο δεκαήμερο. Η λογική δείχνει μετατάξεις στην καλύτερη μέχρι 30 Αυγούστου και αποσπάσεις από αρχές Σεπτέμβρη.
λυπάμαι αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω στην οργανικη μου πληρωνοντας ξενοδοχεια και αλλα ποσα αναμενοντας την ανακοινωση των αποσπασεων, ουτε μπορω να αφησω τη μικρη μου στο δρομο... όπως και πολλοι αλλοι στη θε ση μου η λυση ειναι αδεια μεχρι να βγουν οι αποσπασεις...οπως μας σπανε τα νευρα, θα τους τα σπασουμε κι εμεις!