0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 26, 2013, 02:41:05 pmΠαράθεση από: erietta στις Αυγούστου 26, 2013, 02:22:41 pmΠληροφορία από γνωστό που πήγε σήμερα στο υπουργείο: Οι αποσπάσεις σε φορείς - Κ.Υ. εξετάζονται ΣΗΜΕΡΑ- ΑΥΡΙΟ. Το άκουσε από αποσπασμένους εκεί. Άρα μήπως δε χρειάζεται καν να συγκληθεί το ΚΥΣΠΕ- ΚΥΣΔΕ; Το πιο ωραίο της υπόθεσης;
Παράθεση από: erietta στις Αυγούστου 26, 2013, 02:22:41 pmΠληροφορία από γνωστό που πήγε σήμερα στο υπουργείο: Οι αποσπάσεις σε φορείς - Κ.Υ. εξετάζονται ΣΗΜΕΡΑ- ΑΥΡΙΟ. Το άκουσε από αποσπασμένους εκεί. Άρα μήπως δε χρειάζεται καν να συγκληθεί το ΚΥΣΠΕ- ΚΥΣΔΕ; Το πιο ωραίο της υπόθεσης;
Πληροφορία από γνωστό που πήγε σήμερα στο υπουργείο: Οι αποσπάσεις σε φορείς - Κ.Υ. εξετάζονται ΣΗΜΕΡΑ- ΑΥΡΙΟ. Το άκουσε από αποσπασμένους εκεί. Άρα μήπως δε χρειάζεται καν να συγκληθεί το ΚΥΣΠΕ- ΚΥΣΔΕ; Το πιο ωραίο της υπόθεσης;
Μολις διαβασα ενα αρθρο που θα πρεπει να μας ανησυχει περισσοτερο απο τις αποσπασεις. ΔΕν γνωριζω εαν η πηγη ειναι αξιοπιστη. Σας το παραθετω:http://ipaideia.gr/16-septemvriou-i-imerominia-tis-neas-sfagis-ton-ekpaideutikon.cf3c053ebfe9d81d177d508e967e9e37.htm
Και όποιος μου πει ότι οι εκπαιδευτικοί κάθονται 2 μήνες τους χαρίζω αν μπορώ να έχω την ψυχική ηρεμία μου.