*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2013  (Αναγνώστηκε 1964906 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2013
« Απάντηση #1148 στις: Αυγούστου 26, 2013, 02:49:26 pm »
Πληροφορία από γνωστό που πήγε σήμερα στο υπουργείο: Οι αποσπάσεις σε φορείς - Κ.Υ. εξετάζονται ΣΗΜΕΡΑ- ΑΥΡΙΟ. Το άκουσε από αποσπασμένους εκεί. Άρα μήπως δε χρειάζεται καν να συγκληθεί το ΚΥΣΠΕ- ΚΥΣΔΕ;
Το πιο ωραίο της υπόθεσης;
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:34:04 »

Αποσυνδεδεμένος Aragorn!

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1149 στις: Αυγούστου 26, 2013, 02:53:48 pm »
Γεια σας συνάδελφοι και από εμένα...
Λοιπόν, αύριο το απόγευμα συνεδριάζει το ΚΥΣΔΙΠ για τις αποσπάσεις στην Κεντρική Υπηρεσία...
Για τα λοιπά δεν ξέρω κάτι σίγουρο, παρά μόνο ότι οι αρμόδιες δ/νσεις πιεζονται να τελειώνουν αν είναι δυνατόν και μέσα στην εβδομάδα...
Καλή τύχη σε όλους  :)

Αποσυνδεδεμένος ΕΙΡΗΝΗ.ΔΑΣ.

• Πλήρες μέλος
  • ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.... ΠΕ70.ΕΑΕ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1150 στις: Αυγούστου 26, 2013, 02:55:51 pm »
Τοση πιεση δεν αντεχεται!

Αποσυνδεδεμένος suliet

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1151 στις: Αυγούστου 26, 2013, 02:57:27 pm »
Ας μου εξηγησει κάποιος γιατι κάθε αύγουστο περνάμε τα ίδια?Είναι τόσο δύσκολο να στρωθούν κάτω και βγάλουν τα αποτελέσματα μια ώρα νωρίτερα?Δείτε και τους φοιτητές...σαν και εμάς....ακομα δεν ξέρουν σε ποια σχολή και σε ποια πολη θα είναι!Δηλαδή κάθε χρόνο πρεπει να έχουμε μια βαλίτσα έτοιμη και 2000 ευρώ στην άκρη?(γιατι τόσο θα μας κοστίσει το ταξιδακι στην οργανική μας, συν εισιτήρια, συν φαγητό συν ξενοδοχεια!Έλεος!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:34:04 »

Αποσυνδεδεμένος kostantinos85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1152 στις: Αυγούστου 26, 2013, 02:59:15 pm »
Μολις διαβασα ενα αρθρο που θα πρεπει να μας ανησυχει περισσοτερο απο τις αποσπασεις. ΔΕν γνωριζω εαν η πηγη ειναι αξιοπιστη. Σας το παραθετω:
http://ipaideia.gr/16-septemvriou-i-imerominia-tis-neas-sfagis-ton-ekpaideutikon.cf3c053ebfe9d81d177d508e967e9e37.htm

Συγγνώμη αλλά είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο;;
Δηλαδή τα σχολεία θα ανοίξουν 11 Σεπτέμβρη και 16 κάποια από αυτά θα κλείσουν; Με ταυτόχρονη απόλυση των εκπαιδευτικών;
Μου αρέσει που ο συγκεκριμένος αναφέρει και συγκεκριμένα σχολεία. Θα είχε διαρρεύσει κάτι τέτοιο και θα το μαθαίναμε
από το.... vukentra.gr;;

Αποσυνδεδεμένος taratazoum

• Έμπειρο μέλος
  • back in black
    • Προφίλ
« Απάντηση #1153 στις: Αυγούστου 26, 2013, 02:59:27 pm »
Ρε παιδιά...για νούμερο...ξέρουμε τίποτα ?
Δημήτρης Μπράτης Έχω ξαναγράψει πως προτεραιότητά τους είναι οι μετατάξεις...τα άλλα δεν τους ενδιαφέρουν...τις αποσπάσεις θα τις περιορίσουν στο ελάχιστο φέτος

Και ΄΄οταν ρωτήθηκε ...αν είναι και για σχολεία...ή για φορείς..
κάνει την κότα!!πφφφ
δεν ειμαι τρελλη!!!!το υπουργειο θα με οδηγησει στο ψυχιατρειο!!

Αποσυνδεδεμένος dz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1154 στις: Αυγούστου 26, 2013, 02:59:37 pm »
Και όποιος μου πει ότι οι εκπαιδευτικοί κάθονται 2 μήνες τους χαρίζω αν μπορώ να έχω την ψυχική ηρεμία μου.

Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι περνάμε όλοι μας κάθε καλοκαίρι.. Και δε λέω, γνωρίζω ότι υπάρχουν και χειρότερα, άνθρωποι γύρω μας χωρίς δουλειά, με προβλήματα επιβίωσης κλπ, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες, έχουμε χάσει και την ψυχική μας ηρεμία!!!Κάθε χρόνο και χειρότερα!! Ας τα θυμηθούμε όλ' αυτά όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών πάλι αλλά και όταν θα έρθει η ώρα της απεργίας...γιατί χειρότερα δεν πάει, απορώ μέχρι ποιο σημείο εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας πρέπει να φτάσουν για να αντιδράσουμε όλοι μαζί, πέρα από κομματικά συμφέροντα, αλλά συλλογικά σαν κλάδος! Οσο για τους υπόλοιπους -μη εκπαιδευτικούς- επειδή έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να εξηγώ γιατί έγινα καθηγήτρια -προφανώς όχι για να έχω 2 μήνες διακοπές το καλοκαίρι-, δεν έχει νόημα να δίνεις καμία σημασία!εγώ σταμάτησα να απαντάω, όταν κατάλαβα ότι ό,τι και να πω δεν πρόκειται να καταλάβουν.. Οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν άνθρωποι που αγαπούσαμε και αγαπάμε τη δουλειά μας πολύ, όσο κι αν μας χτυπούν από παντού..

Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους! 

Αποσυνδεδεμένος vg76

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1155 στις: Αυγούστου 26, 2013, 03:00:17 pm »
Και όποιος μου πει ότι οι εκπαιδευτικοί κάθονται 2 μήνες τους χαρίζω αν μπορώ να έχω την ψυχική ηρεμία μου.

Πόσα χρόνια λέω ακριβώς το ίδιο πράγμα όμως...! Με μόνη εξαίρεση το καλοκαίρι του 2008, όταν οι αποσπάσεις είχαν βγει 23 Ιουνίου αν θυμάμαι καλά, κανένα καλοκαίρι δεν ήταν ποτέ ξένοιαστο και δυστυχώς πλέον κάθε πέρσι και καλύτερα...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1156 στις: Αυγούστου 26, 2013, 03:02:03 pm »
Ο μπρατης ψηφιζεται απο μας... και ολοι δηλαδη... ας προσεχαμε! Ιδιοι αιρετοι τοσα χρονια!!!!!! Και μεις βραζουμε στο ζουμι μας και ψαχνουμε δανεικα για να παμε στην οργανικη μας!

Αποσυνδεδεμένος taratazoum

• Έμπειρο μέλος
  • back in black
    • Προφίλ
« Απάντηση #1157 στις: Αυγούστου 26, 2013, 03:03:11 pm »
...και τον εχουν κάνει πολλοι θεο...
!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!
δεν ειμαι τρελλη!!!!το υπουργειο θα με οδηγησει στο ψυχιατρειο!!

Αποσυνδεδεμένος georgia14

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1158 στις: Αυγούστου 26, 2013, 04:06:45 pm »
Μετά από τόσες παρεμβάσεις προς την πολιτική ηγεσία (επιστολές,ανακοινώσεις)και συζητήσεις με την αρμόδια Δνση προσωπικού του Υπουργείου,η οποία δεν έχει ακόμη λάβει εντολή για να συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για τις σποσπάσεις,εκτίμησή μου είναι πως η καθυστέρηση είναι σκόπιμη.
 Έχουν σκοπό να κάνουν ελάχιστες αποσπάσεις (από ΠΥΣΠΕ σεΠΥΣΠΕ) ,ίσως μόνο τις ειδικές κατηγορίες-αυτό διαδίδεται ευρέως στο υπουργείο από συνεργάτες του Υπουργού-και γι αυτό θα στείλουν όλους τους συναδέλφους στην οργανική τους θέση.Θα πρέπει άμεσα να παρέμβει η ΔΟΕ και να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη,όπως έκανε το 2011 επί Διαμαντοπούλου κι έγιναν τότε 5500 αποσπάσεις ,ενώ προγραμμάτιζαν 600.Να γνωρίζετε ότι οι Υπουργοί δεν συζητούν με τους αιρετούς στο ΚΥΣΠΕ,αλλά με το συνδικαλιστικό όργανο ,που είναι η ΔΟΕ και μας εκφράζει όλους...Λυπάμαι που λέω δυσάρεστα πράγματα,αλλά οφείλω να σας ενημερώσω .
Από Δημήτρη Μπράτη στο fb.

Αποσυνδεδεμένος Evi_80

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1159 στις: Αυγούστου 26, 2013, 04:10:33 pm »
Καλησπερα,κατα την ταπεινη μου αποψη,οι φορεις μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχουνε βγει,και οι υπολοιπες αποσπασεις θα βγουνε μετα την εναρξη της σχολικης χρονιας,αφενος γιατι ετσι τους συμφέρει και αφετερου γιατι δεν τους νοιαζει.Ελπιζω να μην απεργησει κανεις μας τον Σεπτεμβριο,για να μην συγκαλυψουμε την προχειροτητα και την βλακεια που τους δερνει,για να μην πω τιποτα χειροτερο.Μεχρι στιγμης ειναι οκ για την παρτυ τους(πχ υπουργειο παιδειας κτλ),ειναι οκ με το μνημονιο (μεταταξεις κτλ) και τελος θα ειναι οκ και με τους φορεις...οι υπολοιποι ας κοψουμε το λαιμο μας!Οσο για τον κ.Μπρατη μονο να ξεφυσαει και να κατηγορει ξερει για τα βυσματα απο τον Υπουργο,αλλα μαλλον θα ειναι επειδη ζοριζεται καθυστεροντας να βολεψει τα δικα του!ευχομαι σε ολους σας πανω απ'ολα υπομονη και σε λιγο ολα θα φανουν....

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1160 στις: Αυγούστου 26, 2013, 04:18:29 pm »
Δεν ευσταθει αυτο!Θα πανε αναπληρωτες σε λειτουργικα κενα?Τωρα τα ανακαλυψε ολα ο Μπρατης?????????? Λιγες μερες πριν ξεκινησουμε? ΕΛΕΟΣ!

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1161 στις: Αυγούστου 26, 2013, 04:20:03 pm »
Πρέπει να παρέμβει η ΔΟΕ για όλο αυτό, έστειλα μειλ πριν λίγο. Παιδιά στειλτε όλοι να κινητοποιηθεί επιτέλους κάποιος!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)