0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνώμη μου είναι ότι κανείς δε μπορεί να έχει έγκυρη γνώση του αριθμού των αποσπάσεων εκτός κι αν έχει πληροφορίες από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο. Η γενικότερη φιλοσοφία είναι να υπάρξει μικρός αριθμός αποσπάσεων. Το ποιος θα είναι αυτός ο αριθμός παίζεται. Αφήστε και τον Μπράτη και οποιονδήποτε να συζητά στον αέρα. Δική μου αίσθηση: λίγες θα είναι οι αποσπάσεις, ανεξαρτήτως κενών. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί θέλουν να σταματήσουν την εθελούσια μετακίνηση του προσωπικού. Και ίσως και να οδηγήσουν κόσμο "εθελουσίως" στην έξοδο.
ο Μπράτης φέτος έλεγε τα ίδια για τις μεταθέσεις..οτι δεν θα γίνουν...λέω μήπως ρίχνει λάδι στην φωτιά...επειδή έφαγε πάτο στην ΔΟΕ.. λεω εγώ τώρα...δηλαδή και 2500 να πάρει αναπληρωτές...(Στην πρωτοβάθμια που λένε) γιατί να μην κάνει τόσες αποσπασεις...Νομίζω οτι και ο Μπράτης παίζει με τα νεύρα μας ..και θα αλλάξει το τοπίο..και θα βγάλει στο facebook ¨οτι αυτός ...πίεσε...Ήθελα να ήξερα τον Μπράτη και τον κάθε Μπράτη θα τον βάλει κανείς στην τάξη...??ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟ...ΕΓΚΥΡΑ??ΤΡΕΛΛΑ!!!
Ακόμη και αν υποθέσουμε οτι θα είναι μικρός ο αριθμός σε πρώτη φάση, θα ακολουθήσει δεύτερη γιατι κενά υπάρχουν και αυτό είναι δεδομένο.
Συνάδελφοι μια ερώτηση: είναι δυνατόν στην Α' φάση των αποσπάσεων να μην ικανοποιήσει απόσπαση μόνιμου στην Χ Περιοχή και μετά από 20 μέρες να προσλάβει αναπληρωτή στην Χ περιοχή?
Παράθεση από: Garcia4 στις Αυγούστου 26, 2013, 11:01:30 pmΣυνάδελφοι μια ερώτηση: είναι δυνατόν στην Α' φάση των αποσπάσεων να μην ικανοποιήσει απόσπαση μόνιμου στην Χ Περιοχή και μετά από 20 μέρες να προσλάβει αναπληρωτή στην Χ περιοχή?Kάθε χρόνο συμβαίνει αυτό και μετά λένε ότι το κενό προέκυψε εκ των υστέρων!
Καλησπέρα σε όλους!Σήμερα Τρίτη ή αύριο τετάρτη πιθανόν να συνεδριάσει το ΚΥΣΔΙΠ για τις αποσπάσεις στην ΚΥ. Η εικόνα που δίνει το υπουργείο τις τελευταίες μέρες είναι λίγο περίεργη... άδεια γραφεία, όχι λόγω των αδειών της εποχής, αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι οι περισσότεροι εκπαιδετικοί αποσπασμένοι εκεί παίρνουν τις τελευταίες άδειές τους, αφού φημολογείται έντονα ότι θα γίνουν πολύ λίγες αποσπάσεις φέτος σε φορείς γενικώς και στην ΚΥ ειδικώς.