0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μιλάω με ποσά, πέρα από το ψυχολογικό και για μένα και για αρκετους από εσας ειμαι σιγουρη οι 2 μισθοι εκπαιδευτικών που ανερχονται συνολικά στα 1900 δεν φτανουν δυστυχως για 2, πόσο μάλλον για 3 σπίτια. τι θα κάνουμε;;
Παράθεση από: aisana στις Αυγούστου 27, 2013, 09:53:54 amμιλάω με ποσά, πέρα από το ψυχολογικό και για μένα και για αρκετους από εσας ειμαι σιγουρη οι 2 μισθοι εκπαιδευτικών που ανερχονται συνολικά στα 1900 δεν φτανουν δυστυχως για 2, πόσο μάλλον για 3 σπίτια. τι θα κάνουμε;;Στα μικρά μέρη βρίσκεις να νοικιάσεις με 150 ευρώ κ η ζωή είναι πολύ φθηνή. Μια χαρά θα τα καταφέρεις. Επίσης, υπάρχει και η συγκατοίκηση. Μακάρι όλες οι οικογένειες να είχαν 1900 ευρώ το μήνα στον προϋπολογισμό τους.Rwxanh, συμφωνώ ότι ο χωρισμός της οικογένειας είναι το πρόβλημα. Για 1-2 χρόνια παλεύεται μετά όντως είναι δύσκολο.Τα οικονομικά, όταν και οι δύο γονείς δουλεύουν, λύνονται.
"Από το σύνολο των 7.500 αποσπασμένων καθηγητών που είχαμε πέρσι σε διοικητικές υπηρεσίες, φέτος ο αριθμός αυτός θα μειωθεί στους 1500.Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου στην πρωινή εκπομπή , στον ΣΚΑΙ"Αυτά είπε ο Κεδίκογλου στο Σκαι σύμφωνα με το esos:http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/6000-apospasmenoi-ekpaideytikoi-epistrefoyn-sxoleiaKαι ρωτάω τώρα εγώ : θα δώσει 1500 αποσπάσεις σε διοικητικές θέσεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ 1000 ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ; Θα τολμήσει το Υπουργείο να ξεφτιλιστεί τόσο πολύ; Πάντως εμένα αυτή η είδηση με κάνει πιο αισιόδοξο.
Όσοι είναι στη διάθεση ( αφού δεν έχουν γίνει τοποθετήσεις από τα ΠΥΣΔΕ, όσο δε γίνονται αποσπάσεις), πού παρουσιαζόμαστε; Μήπως μπορούμε να μετακινήσουμε την πίεση για συντόμευση των αποσπάσεων στις διευθύνσεις, όπου ανήκουμε; Γιατί καλά αυτός που έχει οργανικό πρέπει να είναι στο σχολείο, οι υπόλοιποι;.. Πέρσι στις Κυκλάδες πήγαμε στα σχολεία που υπηρετούσαμε, αλλά είχε προηγηθεί η Α'φάση, οπότε πάνω-κάτω ξέραμε, αν κ δεν είχαν γίνει οι τοποθετήσεις μας. Τώρα;