0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδια συναδελφος του αντρα μου του ειπε σημερα οτι το αιτημα της γυναικας του για αποσπαση ικανοποιηθηκε.. και μαλιστα ειναι στην πρωτοβαθμια.. βγηκαν αποσπασεις???
Στις Διευθύνσεις δεν έχουν ιδέα! Πίστεψέ με. Ξέρουν λιγότερα από όσα ξέρουμε εμείς. Όσο για το πότε θα βγουν οι αποσπάσεις... Σας ανέφερα την πληροφορία που έχω (Παρασκευή, το πολύ Δευτέρα). Επίσης από πολύ έγκυρη πηγή (εγκυρότερη δεν γίνεται...). Αλλά πλέον ούτε τις έγκυρες πηγές δεν πιστεύω. Γιατί και στο Υπουργείο έχουν χάσει την μπάλα μαζί με το γήπεδο...
Παράθεση από: gumus στις Αυγούστου 28, 2013, 03:31:56 pmΕγώ πήρα σήμερα τηλ στη ΔΔΕ που ανήκω για να ζητήσω 3ημερη κανονική άδεια, μήπως εντωμεταξύ βγουν οι αποσπάσεις σε σχολεία και γλυτώσουμε τα τόσα έξοδα, μου είπαν ευγενέστατα ότι θα την εγκρίνουν αλλά από Πέμπτη να είμαι στη θέση μου, γιατί οι αποσπάσεις δε θα βγουνε πριν τις 15/09. Δεν ξέρω αν απλώς εικάζουν ή γνωρίζουν κάτι παραπάνω, αλλά είχαν μια σιγουριά και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν ότι θα μου είναι άχρηστη η 3ημερη κανονική, αφού ούτως ή άλλως θα αναγκαστώ να κατέβω!Στις Διευθύνσεις δεν έχουν ιδέα! Πίστεψέ με. Ξέρουν λιγότερα από όσα ξέρουμε εμείς. Όσο για το πότε θα βγουν οι αποσπάσεις... Σας ανέφερα την πληροφορία που έχω (Παρασκευή, το πολύ Δευτέρα). Επίσης από πολύ έγκυρη πηγή (εγκυρότερη δεν γίνεται...). Αλλά πλέον ούτε τις έγκυρες πηγές δεν πιστεύω. Γιατί και στο Υπουργείο έχουν χάσει την μπάλα μαζί με το γήπεδο...
Εγώ πήρα σήμερα τηλ στη ΔΔΕ που ανήκω για να ζητήσω 3ημερη κανονική άδεια, μήπως εντωμεταξύ βγουν οι αποσπάσεις σε σχολεία και γλυτώσουμε τα τόσα έξοδα, μου είπαν ευγενέστατα ότι θα την εγκρίνουν αλλά από Πέμπτη να είμαι στη θέση μου, γιατί οι αποσπάσεις δε θα βγουνε πριν τις 15/09. Δεν ξέρω αν απλώς εικάζουν ή γνωρίζουν κάτι παραπάνω, αλλά είχαν μια σιγουριά και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν ότι θα μου είναι άχρηστη η 3ημερη κανονική, αφού ούτως ή άλλως θα αναγκαστώ να κατέβω!
Απο ότι ξέρω, η σύζυγος στρατιωτικού θα πάει 100% στον Έβρο ή στο νησί που υπηρετεί ο σύζυγός της (ή αλλού).Οι αποσπάσεις των υπολοίπων είναι κατεξοχήν για Αθήνα, Θεσ/νίκη κλπ, καταλαβαίνετε νομίζω τη διαφορά!