0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει ποιος είναι αυτός ο νόμος ή υπουργική απόφαση ή ό,τι είναι τέλος πάντων που μας υποχρεώνει να παραμείνουμε στην οργανική περιμένοντας αναπλήρωση; (δεν μιλάω για δυσπρόσιτα. Άλλωστε καταργήθηκαν πλέον.) Δεν μπορώ να το βρω μέρες τώρα!
Νομίζω στη β,γ φάσεις αποσπάσεων έγραφαν ότι έπρεπε να περιμένεις την αναπλήρωσή σου...για δες λίγο στις περσινές αποσπάσεις...
Και γω εχω πει 1000 φορες για φετος αν τα αστικά κέντρα δεν εχουν κενα και εχουν πλεονασματα ουτε σύζυγοι στρατηγών δεν προκειτε να αποσπάσθουν. Οι ειδικές κατηγορίες αποσπούνται κατα προτεραιοτητα εφοασον υπαρχουν λειτουργικα κενα. Το να δουμε ευτράπελα του τυπου πχ αποσπάται σύζυγος στρατηγού φιλόλογος στην Α Αθηνών και στη συνέχεια εχουμε υποχρεωτικη μετακίνηση Χ φιλολογων εκτος πυσδε γιατι πλεοναζουν, το αποκλείω
Παράθεση από: mary02 στις Αυγούστου 28, 2013, 03:57:20 pmΜήπως ξέρει κάποιος να μου πει ποιος είναι αυτός ο νόμος ή υπουργική απόφαση ή ό,τι είναι τέλος πάντων που μας υποχρεώνει να παραμείνουμε στην οργανική περιμένοντας αναπλήρωση; (δεν μιλάω για δυσπρόσιτα. Άλλωστε καταργήθηκαν πλέον.) Δεν μπορώ να το βρω μέρες τώρα!και μενα θα με ενδιεφερε αυτο, αν εχετε κατι υποψην σας, ευχαριστω προκαταβολικα.
Ξέρω άπειρες περιπτώσεις απόσπασης συζύγων στρατιωτικών, που αφορούν σε μεγάλα αστικά κέντρα...
Παράθεση από: mgerf στις Αυγούστου 28, 2013, 04:15:51 pmΠαράθεση από: mary02 στις Αυγούστου 28, 2013, 03:57:20 pmΜήπως ξέρει κάποιος να μου πει ποιος είναι αυτός ο νόμος ή υπουργική απόφαση ή ό,τι είναι τέλος πάντων που μας υποχρεώνει να παραμείνουμε στην οργανική περιμένοντας αναπλήρωση; (δεν μιλάω για δυσπρόσιτα. Άλλωστε καταργήθηκαν πλέον.) Δεν μπορώ να το βρω μέρες τώρα!και μενα θα με ενδιεφερε αυτο, αν εχετε κατι υποψην σας, ευχαριστω προκαταβολικα.Το βρήκα, συνάδελφοι. Είναι στον (τρισκατάρατο) 3848/2010 και λέει ότι απόφαση απόσπασης δεν εκτελείται αν δεν καλυφθεί το λειτουργικό κενό. Αναφερόταν και στην πρώτη φάση αποσπάσεων αλλά εγώ τουλάχιστον δεν παρουσιάστηκα στην οργανική μου αλλά στο ΠΥΣΔΕ απόσπασης, όπως αναφερόταν στο Δελτίου Τύπου. Θα γελάσει κάθε πικραμένος φέτος!Όσον αφορά στο άλλο θέμα (της κυρίας που έμαθε ότι πήρε απόσπαση), γιατί μας κάνει εντύπωση; Και στις μεταθέσεις δεν παρατηρήθηκαν αντίστοιχα φαινόμενα;;; Κάποιοι ήξεραν από πριν τα μαντάτα; Πάντα υπάρχουν τα βύσματα και οι δικτυωμένοι. Πάντως, επειδή είδα διάφορους να ισχυρίζονται ότι Παρασκευή φορείς και από εβδομάδα οι υπόλοιπες... μάλλον τις βλέπω να βγαίνουν Κυριακή βράδυ... Ή Σάββατο, όπως πέρυσι (για να αποφύγουν τις αντιδράσεις).
Αν οι αποσπάσεις, βγουν έως και 31/8, θα είναι άμεσα εκτελεστές. Αν βγουν μετά την 1η Σεπτεμβρίου, θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα του αντικαταστάτη. Απόκειται πλέον στο υπουργείο, το αν θα εφαρμόσει αυτή τη ρήτρα αυστηρά και απαρέγκλιτα ή θα αφήσει περιθώριο ελαστικότητας στους κατά τόπους προϊσταμένους των διευθύνσεων. Δεν αποκλείω το δεύτερο...