0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maryvas στις Αυγούστου 30, 2013, 12:32:50 amΠαράθεση από: pika23 στις Αυγούστου 30, 2013, 12:13:52 amΑς μην αγχωνόμαστε και φαγωνόμαστε παιδιά. Νιώθω πως αύριο κάτι αντίστοιχο με αυτό των ΠΕ70,60 θα γίνει και για τους υπόλοιπους κλάδους. Ο Θεός είναι μεγάλος. μακαρι να εχεις δικιο αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο να γινει κατι αντιστοιχο για εμας αφου καποιος πρεπει να παει να κανει τις εξετασεις...εκτος των αλλων απ' ο,τι ειπε ο Μπρατης το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριασει Δευτερα κ Τριτη.Δυστυχως δεν υπαρχει καμια τετοια πληροφορια για το ΚΥΣΔΕ κ αν δεν εχει κανονιστει καποια συνεδριαση ειναι πολυ πιθανον να τραβηξουν σε μακρος οι δικες μας αποσπασεις.οποτε δε μπορει να μας δωσει το περιθωριο των 3 ημερων που εδωσε στους δασκαλουςΣτο περσινό σχολείο μου υπάρχουν πέντε οργανικές πε02. Σήμερα μίλησα με τον διευθυντή.Έχει πε02 (3) για να κάνει τισ εξετάσεις.Άρα που το πρόβλημα?Λέτε τα σχολεία να μην έχουν ούτε ένα πε για να κάνει τις εξετάσεις?Αν δεν έχει ας κάνει διορισμούς./quote]και εγω ειχα την ιδια απορια με σενα. και σημερα που μιλησα με τη β/θμια οπου ανηκω μου ειπαν οτι ορισμενα σχολεια (ιδιαιτερα τα μικρα) εχουν πχ καθηγητες μιας μονο ειδικοτητας και οτι οντως δεν υπαρχουν καθηγητες για να κανουν τις εξετασεις.τωρα τι να σου πω. και εμενα περιεργο μου ακουγεται
Παράθεση από: pika23 στις Αυγούστου 30, 2013, 12:13:52 amΑς μην αγχωνόμαστε και φαγωνόμαστε παιδιά. Νιώθω πως αύριο κάτι αντίστοιχο με αυτό των ΠΕ70,60 θα γίνει και για τους υπόλοιπους κλάδους. Ο Θεός είναι μεγάλος. μακαρι να εχεις δικιο αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο να γινει κατι αντιστοιχο για εμας αφου καποιος πρεπει να παει να κανει τις εξετασεις...εκτος των αλλων απ' ο,τι ειπε ο Μπρατης το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριασει Δευτερα κ Τριτη.Δυστυχως δεν υπαρχει καμια τετοια πληροφορια για το ΚΥΣΔΕ κ αν δεν εχει κανονιστει καποια συνεδριαση ειναι πολυ πιθανον να τραβηξουν σε μακρος οι δικες μας αποσπασεις.οποτε δε μπορει να μας δωσει το περιθωριο των 3 ημερων που εδωσε στους δασκαλουςΣτο περσινό σχολείο μου υπάρχουν πέντε οργανικές πε02. Σήμερα μίλησα με τον διευθυντή.Έχει πε02 (3) για να κάνει τισ εξετάσεις.Άρα που το πρόβλημα?Λέτε τα σχολεία να μην έχουν ούτε ένα πε για να κάνει τις εξετάσεις?Αν δεν έχει ας κάνει διορισμούς./quote]
Ας μην αγχωνόμαστε και φαγωνόμαστε παιδιά. Νιώθω πως αύριο κάτι αντίστοιχο με αυτό των ΠΕ70,60 θα γίνει και για τους υπόλοιπους κλάδους. Ο Θεός είναι μεγάλος.
Όπως τι ας πούμε;Τι προέχει αυτή τη στιγμή στη δευτεροβάθμια από το να ξέρει ο κάθε εκπαιδευτικός πού να πάει;Ψιλό γαζί μας δουλεύουν.
Συνάδελφοι κατανοώ ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους. Η απόσπαση για πολλούς από εμάς είναι άκρως απαραίτητη... Όμως ας μην είμαστε απαισιόδοξοι... Σε τελική ανάλυση ας αναλογιστούμε ότι τη στιγμή που εμείς προβληματιζόμαστε σε πιο σχολείο θα υπηρετήσουμε, υπαρχουν συνάδελφοι που έχουν απολυθεί και έχουν μείνει οικονομικά ακάλυπτοι... Έχω συναδέλφους που είναι σε διαθεσιμότητα και μου λεν "ας είχαμε και εμείς προβλήματα σαν τα δικά σας..."
Μου είπε ότι δεν προλαβαίνουν να συνεδριάσουν για τις αποσπάσεις πριν τις 10/9 γιατί προέχουν άλλα θέματα που αφορούν τη δευτεροβάθμια...
Παράθεση από: rataplan στις Αυγούστου 29, 2013, 09:01:25 pmαγαπητοί συνάδελφοι, δεν τρέφω αυταπάτες. 2/9 και μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις θα είμαστε στις θέσεις μας: Υπάρχουν εξετάσεις, ποιος θα κάνει τις εισηγήσεις, ποιός τις επιτηρήσεις?αν ειχες ηδη παρει αποσπαση, ποιος θα τα εκανε;
αγαπητοί συνάδελφοι, δεν τρέφω αυταπάτες. 2/9 και μέχρι να βγουν οι αποσπάσεις θα είμαστε στις θέσεις μας: Υπάρχουν εξετάσεις, ποιος θα κάνει τις εισηγήσεις, ποιός τις επιτηρήσεις?