0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και η δική μου εκτίμηση είναι οτι η πρώτη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ αφορά μόνο ειδικές κατηγορίες. Δεν έχει λογική να τους εξαιρεί επειδή έχουν περισσότερες πιθανότητες απόσπασης. Εξαιρεί μόνο αυτούς γιατι μόνο αυτούς θα εξετάσει σε πρώτη φάση. Οι υπόλοιποι το πιθανότερο μετα τις 10 Σεπτέμβρη. Ελπίζω μόνο να μη μας ξεχάσουν...
Τελικά για τα ΙΕΚ θα βγουνε σημερα Με έχει φάει η αγωνία και κανω ταυτοχρονα βαλιτσα, παίζω με τα παιδια, προετοιμαζω το σπίτι για την απουσια μου...Καμιά πληροφορηση?
Παράθεση από: vg76 στις Αυγούστου 31, 2013, 10:28:58 amΚαι η δική μου εκτίμηση είναι οτι η πρώτη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ αφορά μόνο ειδικές κατηγορίες. Δεν έχει λογική να τους εξαιρεί επειδή έχουν περισσότερες πιθανότητες απόσπασης. Εξαιρεί μόνο αυτούς γιατι μόνο αυτούς θα εξετάσει σε πρώτη φάση. Οι υπόλοιποι το πιθανότερο μετα τις 10 Σεπτέμβρη. Ελπίζω μόνο να μη μας ξεχάσουν...Δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες απόσπασης είναι σίγουρη η απόσπαση τους!
Οχι, δεν είναι σίγουρη η απόσπασή τους. Ακόμη και στην εγκύκλιο, αν δεν κάνω λάθος, τους προτρέπει να δηλώσουν και άλλα ΠΥΣΔΕ σε περίπτωση που δεν έχει κενά σε αυτό της προτίμησής τους για τον απλό λόγο οτι αν δεν έχει κενά δεν θα αποσπαστούν.
@DoreaΑν και γνωρίζω ότι μπορεί να αποτελεί πρόβλημα (ταξίδια κ.α.) εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα υπέγραφα στην οργανική μου. Για πολλούς λόγους.