0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα νέα (και καλά) σχολεία θέλουν διορισμούς. Με τα ΕΣΠΑ δεν βγαίνει.
Ο Γκιουλέκας λέει ότι τα ΙΕΚ είναι κομπλέ....http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/10012-30-08-13.html
Παράθεση από: Commando στις Αυγούστου 31, 2013, 04:29:14 pmΤα νέα (και καλά) σχολεία θέλουν διορισμούς. Με τα ΕΣΠΑ δεν βγαίνει.Με νέα αύξηση ωραρίου και με συγχωνεύσεις; Και μην μου πείτε τώρα ότι δίνω ιδέες...συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια...
Παράθεση από: mar_a στις Αυγούστου 31, 2013, 02:09:15 pmέχω κάνει αίτηση για μετάταξη από κλάδο σε κλάδο στις 30/4/2013, διευκολύνομαι στην παρουσίση στην οργανική στις 5/9/2013, σύμφωνα με το έγγραφο Αρβανιτόπουλου ή αφορά μόνο τις νέες μετατάξεις ( διοικητικές & από β/θμια σε α/θμια) ;Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, ευχαριστώ για την απάντησηΔες στην αίτησή σου σύμφωνα με ποιό νόμο έγινε. Νομίζω ότι έιναι ο 1824 που αναφέρεται στο έγγραφο διευκόλυνσης οπότε ισχύει και για σένα. Όμως δες την αίτηση σου να είσαι σίγουρη.
έχω κάνει αίτηση για μετάταξη από κλάδο σε κλάδο στις 30/4/2013, διευκολύνομαι στην παρουσίση στην οργανική στις 5/9/2013, σύμφωνα με το έγγραφο Αρβανιτόπουλου ή αφορά μόνο τις νέες μετατάξεις ( διοικητικές & από β/θμια σε α/θμια) ;Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, ευχαριστώ για την απάντηση
Έχω δυο απορίες. 1. Το "Αρχιλαμόγιο" του πρώην σχολείου μου πήρε (υποχρεωτική τάχα μου) μετάταξη στην Α/θμια της περιοχής συμφερόντων του και από ότι είδα πήρε και απόσπαση στην ΠΔΕ πάλι της περιοχής του. Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται? 2.Επίσης διαπίστωσα ότι ο μοναδικός ΠΕ10 που μετατάχθηκε σε διοικητική θέση (Ιωάννινα) πήρε και απόσπαση σε αυτή τη ν ίδια ΔΔΕ. Και εδώ πάλι τι γίνεται?Τελικά μήπως υπάρξει πράγματι και β φάση στις ΔΔΕ και τις ΠΔΕ? (Γιατί φαντάζομαι αυτά εντόπισα εγώ αλλά, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες πολλές παρόμοιες περιπτώσεις )
....................................................................................Oι αστυνομικοί αυτών των βραχονησίδων, όμως, οι λιμενικοί, οι στρατιωτικοί ακόμη και οι υπάλληλοι τραπέζης τα απολαμβάνουν αυτά τα προνόμια. Εμείς απλώς ένα επίδομα παραμεθωρίου των 70ευρώ που το ίδιο παίρνει και ο εκπαιδευτικός μέσα στην πόλη των Σερρών (τυχαίο παράδειγμα). Αλλά τα διεκδίκησε ποτέ η ΟΛΜΕ;
Ενημερωτικά , για όσους συναδέλφους , αφορά η σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου,για να παρουσιαστούν στις 5 /9 αντί στις 2/9.Μίλησα με τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκεί όπου υπηρετώ και μου είπε τα εξής:Στο σχολείο που ανήκουμε οργανικά , να ζητήσουμε στο πρακτικό της πράξης ανάληψης να αναφέρεται οτι δεν παριστάμεθα , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου (και σαφώς να αναφέρεται ποιο είναι ) και στις 5/9, όπυ παρουσιαστεί πλέον ο καθένας μας και κάνει πράξη ανάληψης , πάλι να αναγράφεται ότι αναλαμβάνουμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπηρεσία , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου .
Παράθεση από: mbit στις Αυγούστου 31, 2013, 06:09:43 pmΕνημερωτικά , για όσους συναδέλφους , αφορά η σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου,για να παρουσιαστούν στις 5 /9 αντί στις 2/9.Μίλησα με τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκεί όπου υπηρετώ και μου είπε τα εξής:Στο σχολείο που ανήκουμε οργανικά , να ζητήσουμε στο πρακτικό της πράξης ανάληψης να αναφέρεται οτι δεν παριστάμεθα , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου (και σαφώς να αναφέρεται ποιο είναι ) και στις 5/9, όπυ παρουσιαστεί πλέον ο καθένας μας και κάνει πράξη ανάληψης , πάλι να αναγράφεται ότι αναλαμβάνουμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία υπηρεσία , λόγω του συγκεκριμένου εγγράφου . ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.Θα πρότεινα επίσης να στείλετε ένα φαξ στην δ/νση σας (και καλό είναι άμα έχετε οργανική και σε σχολείο, να ζητάτε να κοινοποιηθεί και στο σχολείο οργανικής) που να γράφετε τον λόγο που δεν παρουσιάζεστε (βάσει και του συγκεκριμένου χθεσινού εγγράφου) και να ζητήσετε και αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένου φαξ (αργότερα). Ξέρω μπελαλίδικο αλλά θεωρώ καλό να το κάνετε.